C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Danes sem pripeljal domov zlat avto :emot112:

C4 120 Vti Exclusive ... pelje se super.

Udobna, tiha, bolj mehka od DS3 ... V DS3-ki se čuti športen pridih ... C4-ka pa je bolj uglajena.

Prevozil sem 285km mešanih cest, res gre lepo.

Opreme ima cel kup ... ogrevani sedeži, masažni sedeži, senzorji spredaj/zadaj, sistem za zaznavanje mrtvega kota, vse 4 šipe električne, LED notranjo osvetlitev, USB, AUX, bluetooth, 3 x 12V vtičnice, 1 x 220V ... senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, luči za "v ovinek", barvne nastavitve števcev, en kup gumbov na volanu, osvetlitev tal zunaj pred vrati, senzor za dež, pa še kaj ... kar bom še našel v prihodnjih dneh ... aja ročna je elektro ...

Avto je dobro ohranjen ... letnik 2011 z 90.000km ...

Èez slabih 10.000km planiram naredit servis, kjer bomo tudi menjali zadnje ploščice in malo postružili zadnje diske. Bo treba malo rjo spucat .... drugače pa zavira v redu :BigThumbs:
Imela je par vpoklicev, in 4 redne servise, tako da je avto vzdrževan po pravilih Citroena.

Danes je pa bil dober dan, sem zadovoljen in vesel ko radijo veseljak :emot90:

Èastil že dve runde, jutri še eno .. da jo ja dobro zalijemo da bo delala še leta ....

Malo mi je sicer žal za DS3, ko se spomnem da ga ni več na dvorišču ... ma od nekdaj sem že sanjal o C4-ki ... in to prav Ekskluzivki ... in sedaj je bila prilika ...

Kaj več slik, ko bo lepo vreme in avto na sveže opran :)

In začel sem pisati novo zgodbo ... >>>

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

Srečno vožnjo. (Pa lepa barva)

Čojko

Lepo se ti je to izšlo. Èestitke in srečno vožnjo!

Pa malo manj pogosto ga bo treba glancat, kot onega črnuha,...

gigo

Èestitam Goran. Èim več varnih kilometrov in nasmeškov na obrazu ti želim.

lp
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Zeko124

Srečno vožnjo tudi z novo pridobitvijo, res je lep! :emot112:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Evo malo večji voz. Lepo vozi pa naj ti služi! :BigThumbs:

garac

osebno me veseli, da sta se dva poštena človeka našla na forumu in se pošteno zmenila. Mislim, da nihče od niju ni nikogar nategnil, ali kakrokoli prikril. Vse o avtih je tudi možno prebrati na forumu. Oba avta sta kvalitetno vzdrževana na uradnih servisih v Sloveniji, oba imata znano zgodovino.

Èestitke, srečno vožnjo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Zlatko je res super. Sem že rekel prodajalcu, če bi Xantia ne služila tako pridno in poceni, kot služi, bi se zagrebel zanj. Prvi novejši rabljeni Citroën po dolgem času, da mi je bil res hudo dober deal.

Tako da GoX - tole sta se super zmenila, obema želim srečne in varne km še naprej in kdo ve - mogoče, GoX, če te v nekaj letih piči ideja o menjavi - bi pa pri nas zlatkota z veseljem sprejeli medse.
OK

LP
Primož

fifk

Èestitke in veliko varnih kilometrov...:)

Tiki

Èestitke za dober deal! Srečno vožnjo obema :BigThumbs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

MSrougeZX

Upam da mu privoščiš vsaj 16-ke zimske gume in ne že spet 15-ke balone! Srečno!
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Hvala vsem za srečne želje :BigThumbs:

Ostaja na 17-kah, tako pozimi kot poleti ... 15-ke ne grejo gor ... Homologacija pravi 17,18.

Bono

A piše v homologaciji mogoče ET 17" platišč?

Gox

Ne, samo dimenzija in hitrostni razred pa nosilnost.