C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Gox

Danes ko sem malo z ionizatorjem zrak čistil ... 163.000km

Ko se vreme ustali in naštima na sonce, pa jo bom opral :)

Leto bo naokoli od servisa ... bom pa malo premaknil servis na kasnejši čas, saj sem komaj prevozil par tisoč km.

Korona ... nič AC, nič Slovenije :(

Ja se pa nisem spomnil ... 220V vtičnica je tudi v avtu, ne bi rabil podaljška vlečt.

Čojko

Kako pa se kaj celoletne gume obnesejo?

Gox

Citat od: Èojko;273428Kako pa se kaj celoletne gume obnesejo?

Dobro, jaz sem zadovoljen.

Zdej bodo 2 leti in pol skoraj, prevozil 25tisoč km. Po mokrem še vedno dober občutek, se počutim varno.

Na snegu sem bil samo 1x, prvo leto. Takrat tudi zadovoljen, uspel prit do lovske koče Zelše.

Po suhem itak ni težav. Obraba je normalna, ni videt kake posebnosti na gumah.

Gox

Ključek za servis že gori .. leto bo naokoli od servisa.

Uh ta korona pa me je ... 3750km prevoženih v enem letu. (4800km pa spačkovih) Vseeno se mi kriza pozna, 8500 v tem 1 letu je malo.

Pa še januar sem prespal s korono, tako da sem v tem 2021 do sedaj prevozil 310km ... no danes sem optimistično kupil vinjeto, napolnil gorivo in upam da se bomo to leto kaj več peljali :)

Servis bo počakal, da se nabere še kak kilometer. Danes sem preveril vse tekočine, napumpal gume.

Planiram še filter kabine dat nov, pa še eno čiščenje z ionozaterjem upalit. Da bo nov filter na čisto prišu.

Ta teden sem pogruntal da mi je veterna zaščita na voznikovem oknu, odšla neznano kam ... že drugič :(

Sem se naveličal, ne kupim več novih. Prodam desno, če kdo potrebuje :)

Čojko

Važno, da se je zdravje vrnilo. Kilometre boš še nabiral, čeprav ko bo sezona s spačkom.

Gox

Gox

Gox

166 666 km danes :) in že kmalu bo 10 letnica ...

Gox

167200km ... 10 let :take_picture:

Poraba še vedno okoli 8L, poraba olja cca 1,5L/10000km.

Po odpravljeni manjši težavi z auspuhom, je vozilo brezhibno :)

Gox

168 tisoč km, 10 let ... Parking sensor faulty občasno zapiska, drugo pa vse ok :)

Čojko

Se mi zdi, da ti prednja desna luč ne gori.

Gox

Res je. Po dolgem času je pregorela dnevna luč.

Zamenjal ... tokrat preizkušam žarnico za motor 21/5w :take_picture:

Čojko

Daj še drugo zamenjaj z enako žarnico.

Gox

Citat od: Èojko;276821Daj še drugo zamenjaj z enako žarnico.

Na sliki je avto pred menjavo žarnice, ko dnevna luč še ne sveti. Samo pozicija sveti na desni.