C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Citat od: skrt3;277518Bu, kolega, ki dela na karoseriji, mi je omenil ceno 80 na komad, s tem da spolira, nanese lak in zapece v komori

Zelo drago...pri kakem cenejšem avto je to skoraj cena novega žarometa ali pa dobrega rabljenega.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

@MSrougeZX točno tako kot si napisal, za to plastiko je največji rak agresivna čistila.
Zraven tega segret žaromet, in gor pride čistilo in se ''zapeče'',...

Gox

Ena kar tako ... :take_picture:

Gox

172.000km ... zamenjal sem jermenico vodne pumpe in jermen okoli. Sledil je še servis kompresorja klime, nov ležaj in sklopka kompresorja. (je malo ružilo vseskupaj) Za 260€ sem zrihtal vse...

C4 ka je posvojila psa in odšla k drugi družini v Lucijo ...  v zameno mi je pustila kupček €

Naj srečno vozi še naprej :BigThumbs:

Tako da to temo zaključujem tukaj ... ko bo kaj novega pa odprem novo. (verjetno bo to v temi Picasso/Grandpicasso)

Čojko

Takole zgleda danes pred OMV pumpo :take_picture:

ModelJT

Madona sploh nisem dojel da si prodal C4 haha. S čim se pa zdaj voziš?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Spaček :) za bolj ven z obale pa c3 picasso...

Dokler ne najdem en soliden picasso :)

dvorjan

Jaz pa iscem en soliden C4 za mamo, pa so vsi podrtije ... Ali pa dragi ko zafran.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Čojko

Citat od: Gox;278805Dokler ne najdem en soliden picasso :)

Kakšen Picasso? Kaj pa oni beli s črno streho od gepl85?

Gox

Tisti je samo lep ... ima pa več stvari ki me motijo.

Uvožen, 2.0, robotiziran menjalnik, 200tisoč km ... zaenkrat se temu izogibam..

Èas imam, peš ne hodim, tako da bom malo počakal ...

Čojko

Zeko124

Citat od: Gox;278814Tisti je samo lep ... ima pa več stvari ki me motijo.

Uvožen, 2.0, robotiziran menjalnik, 200tisoč km ... zaenkrat se temu izogibam..

Èas imam, peš ne hodim, tako da bom malo počakal ...

Srečno, iščeš najbolj iskano robo. Èe najdeš dobrega s preverjenimi kilometri ti svetujem da ne padaš na magične številke...

Kolega je gledal C4P pri Jerovšku v komisijski prodaji z 280k km in mu je bil jurja predrag, potem je kupil podrtijo v kateri se je kadilo, z magičnimi kilometri in brez vsake opreme in se vozi ves nezadovoljen.

C4P II je zelo kvaliteten avto, če želiš se lahko en dan oglasiš in greva en krog z maminim 1.6 HDi-jem ki ima 325.000 prevoženih. Edino vstrajnik malo potresava in sklopka je proti koncu. Vse še taprvo. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

tomaz555

C4 hitro išče novega lastnika, je na netu. lp

skrt3

@gox kaj dogaja? A je za kupit tole? Neki me strasijo s to masino...

Gox

Citat od: tomaz555;279544C4 hitro išče novega lastnika, je na netu. lp

Ja dokaj hitro je nazaj v prodaji, je bil po cca 1 mesecu že gor. Èe mu uspe prodat, bo pridobil 900€.

Skrt :) jaz načeloma nisem imel velikih težav s to mašino. Prodal sem porihtano, še zadnji teden sem zrihtal ležaj kompresorja klime, sklopko kompresorja, jermenico vodne pumpe...

Kako leto nazaj sem dal nov kondenztor klime, pa zadnje amortizerje. Pa eno vžigalno tuljavo.

Avto dela super :) tu pa tam doliješ olje ko zapiska in to je to.

Pelje se tudi lepo. Opreme ima veliko. Edino mislim da ne dela mikrofon, saj me zadnje čase ljudje niso slišali če je že kdo telefoniral.