C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Da malo popravim nazaj mojo temo :)

C4-ka dela kot mora, pije še vedno okoli 7 in pou, 104.000km je za njo...

Zjutraj ko je mašina mrzla, je malo bolj glasna, potem ko se segreje je ok (tiha).

Gretje začne delovat po cca 2km vožnje.

Lepo se pelje :BigThumbs:

Gox

Danes sem peljal malo C4-ko na izlet ... in še 3 sopotnike.

Lepo je bilo, prvih 50km vozil okoli 140, naslednjih 300 pa okoli 115 ... fina lepa vožnja.

Avto je :BigThumbs:

Dobro da dežuje vsak drugi dan, tako da ga letos sploh še nisem opral.

105700km ...

mmikolj

fifk

hahehihoh

Ful lepši z zaprtimi ogledali :) super

rsm23

Ta bi lahko šla v Spaka. Najdi 7 razlik :D

Gox

mmikolj ...se spomnem te slike :)

Nisem vedu da je C4-ka s foruma ... sem pa gledal, ma kaj je ta z enako zraven parkiral.

Pol ko sem se usedu sem se spomnil, da bi lahko slikal ... sicer sem, samo znotraj.

mmikolj

Ne sledim dosti forumu, sem pa včeraj malo preletel in opazil nekam poznan avto. Zelo je lep! Sicer pa je v Kopru vsaj še 5 podobnih, zlatih (v jutranjem času so navadno parkirani na Bonifiki, uprava Luka Koper, za Supernovo, dva v Šalari in moj navadno pri Barki). Poglej malo naokoli in hitro jih boš videl.

Gox

Tisto na Bonifiki videvam, vedno v družbi še rdeče C4-ke ... v Šalari tudi srečam občasno ... Za Supernovo je pa moja :)

hahehihoh

Je pa skoraj vsaka druga C4 po moji oceni, bele barve.

Gox

107.595km :) :BigThumbs:

Zadovoljen z avtom, kot prvi dan, ko sem ga vidu.

Dobil je zeleno (4) EKO vinjeto za v Nemčijo (nabavil na AMZS) ... pa malo gledam zaščite za veter ... bom verjetno kmalu nabavil :)

Pri nas so na servisu okoli 48€ ... (ne dajo nič popusta, vsaj v Kopru ne) V Trstu pa po 54€. (treba naročit)

Bom kar pri mojem gorenjskem mehaniku naročil, ob priliki...

hahehihoh

V katerem primeru pa ti to pride prav? Ne uporabljaš klime? Just askin ...

Gox

Ko parkiram na soncu za 8 ur ... pustiš lahko okna malo priprta, pa v avtu ni tako vroče.

Klimo imam pa vedno prižgano. Pozimi in poleti... Te odbojnike sem imel na DS3, pa sem bil zelo zadovoljen. Tudi pri popolnoma odprtem oknu ne piha nič noter ...

freextr

@Gox Zanimivo zudi pri odprtih oknih nič ne piha? Mogoče pa nabavim tudi jst.
offtopic Vidim da imaš plačljiv citroen service online program oz. vsaj tako mi deluje iz slike. koliko stane ta storitev? Ali imaš potem tudi opcijo nalagat firmware-a prek obdja na avto oz. ta account združit z offline citroen diagbox-om?

rsm23

Tole ima brezplačno verzijo - podatki o cenah so na voljo vsem....samo pač ne moreš naročiti robe, če nimaš pogodbe.
In ja...isti account je združljiv z Diagbox, potrebno pa je potem kupovat žetone za vsako diagnostično sejo. Ena seja se šteje kot eno vozilo (en VIN) en teden. En žeton je okoli 35€....