C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

A ne bi rajši za 30 eur kupil kolo na otpadu in mir za vekomaj? Verjemi tisti "pips" ne pomaga, ko naletiš na odprt šaht...

yogurt

Gox ali lahko slikaš kje točno so ti lepili , bom moral tudi jaz zalepiti

Gox

Točno ne vem, ker me ni bilo zraven.

Je pa spodaj pod gumo na vetrobranskem steklu, pri spodnjem robu stekla.

Plastika spodaj, guma ni prilepljena.

sharkgrey

Danes redni servis (4 leta/50k km), pod garancijo menjan elektroventil pri oljni črpalki. Pregledana in zalepljena obroba na steklu, menjan jermen alternatorja.

Ne vem, če ne bom drugo leto olje kar sam kupil... :emot81:

garac

le daj, ne vem za kateri klinac na servisu olje kupovat, osebno ga vedno kupim v šparu, ali tušu, kjer je pač akcija
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: garac;215114le daj, ne vem za kateri klinac na servisu olje kupovat, osebno ga vedno kupim v šparu, ali tušu, kjer je pač akcija

Mislim da bo jutri Zvezda v akciji, sončnično :) Bom kupil. V šparu.

hahehihoh

No meni se zdi olje 15€/liter na pooblaščencu res predrago, sam sem ga dobil za polovično ceno preko interneta.

garac

da sem jaz pooblaščenec, garancije na servis s prinesenim oljem dal bi ne!
tolk šparate fantje, da na koncu fesjt prišparate, tako kot je potem recimo s fedri pri C3
Naj ti Gox opiše en primer "šparovčka" ki mu je olje "zavrelo", seveda poceni z neta
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Čojko

Gox

Moj mehanik ("ta drugi" v  žlahti) je naredil servis na C5-ki, stranka prinesla olje "z interneta" Total ...

Na servisni lsitek je dopisal, "stranka prinesla svoje olje".

Po cca 2000km je stranka klicala, da je v Mariboru in avto javlja napako ... previsoka temperatura olja.
Ko se je čez čas vrnil na servis, so stočili ven olje in nalili total iz 200l soda.

Od tu naprej avto ni imel več težav s pregrevanjem olja.

So pa nalili tisto olje "z interneta" v kozarček in primerjali z oljem iz soda ...

Razlikovala sta se v vsem, v barvi, gostoti in vonju ...

Prihranek zagotovljen :)

Xandrej

Baba čula bab rekla. Delajo si reklamo pa drugim antireklamo tako pač je. :BigThumbs:

hahehihoh

Lahko zacnemo tudi  o (nekaterih) pooblascencih, ki veckrat zaracunajo marsikaj kar ne menjajo. Zal.

Da ne govorimo o tem, da bi radi na vsakem servisu menjali pol avta ...

garac

pa kaj misliš, da imamo vsi šta je r ske metode xandrej? Ti je lepo napisal gox iz prve roke?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Zeko124

Citat od: hahehihoh;215158Lahko zacnemo tudi  o (nekaterih) pooblascencih, ki veckrat zaracunajo marsikaj kar ne menjajo. Zal.

Da ne govorimo o tem, da bi radi na vsakem servisu menjali pol avta ...

Vedno ista zgodba... Nevem kaksen smisel ima tako posplosevati dokler nisi probal vseh pooblascencev v Sloveniji. Predvidevam (iz tega kar berem iz tvojih postov) da so te v Kopru nafu*ali in zdaj joj prejoj cez vse servise.

Mamina Xsara je ravno prisla od Jerovska en mesec nazaj, poleg velikega servisa pregledali zavore, podmazali tecaje vrat, pomenjali vse nedelujoce zarnice in se nekaj takih zadev. Bomba od servisa se posebaj za ljudi, ki vsega tega sploh ne opazijo in na zalost mnogokrat niti ne cenijo, zapeljes avto tja in ga dobis nazaj tip top brez kancka dvoma v to ali je bilo menjano to kar je na racunu ali ne.

Osebno sedaj vsak dan vozim drugo znamko in se vedno bonglam od mehanika do mehanika da se zrihta kar je potrebno.

Ampak kot obicajno mlatim prazno slamo, ljudje se pac razlikujemo, nekateri bodo vedno vstrajali na svojem. :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dp71831

Kaj pa je s '' šta je r skimi metodami?'' Oz kaj so to štajerske metode?