C4 1.6Vti Exclusive (Gox)

Začel/a Gox, Maj 21, 2015, 11:52:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Sem mislil da je samo žarnica pregorela ... korozija načela kontakte žarnice. Eden odpadu ...

Grem po novo lučko.

Čojko

Se vidi da je bil delan v času kmalu po začetku krize, ko so začeli šparat na vsem kar se je dalo, le da je izgledalo enako kot prej.

Za denarnico pa pridi mimo.

ModelJT

Èak da se še hauba začne napihovat. Zadnje čase jih vedno več videvam s tem problemom.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Jajc po kvaliteti ta citroen...očetov ds4(2013) ima 50k km in na obeh prednjih usnjenih sedežih vidne razpoke...pa se maže z gliptonom...gumi dihtunga na vratih polčila...tako da kvaliteta avta v kurcu...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

Pa saj se itak že, prvič zamenjajo, pobarvajo, najbrž pa to v nedogled ne gre, ampak mogoče si videl zadnjič mojo sliko, tudi pri veliko dražjih in eminentnejših avtih se to dogaja
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Sej ne bo tako hitro razpadu :)

Meni je v redu avto..pa čeprav tu pa tam ima kako napakco. Hauba ima kak mehurček, če dobro iščeš ga najdeš. Zadnja prtljažna vrata tudi imajo eno piko.

Garancija na prerjavenje pa mi tudi še velja, ker delam redno servisne preglede.

Danes sem se oglasil na Avtoplusu, sedanjem uradnem Citroen dilerju ... kot sem pričakoval. Ene lučke za tablico seveda ni na zalogi.

Stane 15,64€, naročena je, mogoče pride jutri, verjetno pa v ponedeljek, ker je reku trgovc, da jutri je sobota in je pač bolj tak dan ... je sobota a ne ...

Včasih te na tehničnem vržejo zaradi lučk na tablici :) dobro da sem v "letu brez tehničnega pregleda" :)

Čojko

Poskusi še na Istraavtu. So tudi pooblaščeni za Citroen. Meni so mehanizem za stekla oni zamenjali in sem bil zadovoljen.

Gox

Danes dobil lučko, s splošnim 20% popusta je prišla 12,5€.

(Silux. kopija bi bila vsaj 2€ dražja)+ptt
Ebay pa tudi ..cca 18€ ... (info za tiste ko kupujejo kose na ebayu :))

Žarnica je tudi noter :)

MSrougeZX

Jaz bi vzel one z LED in ne te navadne.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Citat od: MSrougeZX;220773Jaz bi vzel one z LED in ne te navadne.

Jaz pa glih LED ne bi ... tablica more "svetit" rumenkasto ... ne maram da sveti belo, ponavadi premočno. (kakor opažam pri raznoraznih mimoidočih)

Mi je "original" barva žarnic, še najlepša, oz. najlepše paše z osvetlitvijo ostalih luči.

garac

meni je led tako, kako bi rekel, južno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

fifk

Bolj za BMW serije 5 letnik 1999, spuščen, okrašen okoli in okoli z ledicami...

dbostjan

Sem dal na berlinga in po nekaj dneh vrgel dol, meni je izgledalo grozno...

sharkgrey

Nekak mi je uspelo "uredit" da mi na gumbih za regulacijo klime namesto v C temperaturo kaže v F (kombinacija tipk za vklop klime in kroženje zraka), zdaj pa mi to ne uspe spremenit nazaj. Mogoče kdo ve?

Gox

A C4?  

A ni to v menujih nekje? Nastavitve vozila, pa enote ...