kugle zanič

Začel/a jakobssen, Maj 20, 2015, 12:11:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

jakobssen

ne moreš verjet, 35.000 prevoženih, letnik 2011, kugle so hin. na citroenu hočejo 720 evrov.
no, videli jih ne bodo, čeprav avto ne gre čez tehničnega brez tega.
je že kdo nabavljal dele in kje?

superca13

Kako si to ugotovil? Je katero kolo postalo trdo ko kamen ali ste jih sneli in merili?
Kako hin so, čisto ali napol prazne?

Kolega v angliji je kupil novega, takoj doma kugle preveril in 2-3 sta bili izven toleranc, ena pa prazna. WTF

Citroenovc

Kakšne kugle pa ima C3 Pic?
OK

LP
Primož

superca13

Citat od: Citroenovc;203472Kakšne kugle pa ima C3 Pic?

Lepe, pa prazne:BigThumbs:

jakobssen

:-)
smešnjakoviči. ne hidravlične kuhle, pač pa kroglični zglobi na vilicah podvozja al kaj so že ... tolčejo po luknjah že 10.000 km, zdaj so pa res hin ... in ne bo nardil tehničnega. zdaj pa kam kupit, da bo ugodno ...

Xandrej

Citat od: jakobssen;203467ne moreš verjet, 35.000 prevoženih, letnik 2011, kugle so hin. na citroenu hočejo 720 evrov.
no, videli jih ne bodo, čeprav avto ne gre čez tehničnega brez tega.
je že kdo nabavljal dele in kje?

35 k kilometrov ima avto pa so kugle zanič? Hidravlične kugle?

Čojko

.. raje poglej kam kupiti, da bo kvalitetno.

mirchi

Jebote ko stoenka pa jugec. Ka je to avto al...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Citat od: jakobssen;203476:-)
smešnjakoviči. ne hidravlične kuhle, pač pa kroglični zglobi na vilicah podvozja al kaj so že ... tolčejo po luknjah že 10.000 km, zdaj so pa res hin ... in ne bo nardil tehničnega. zdaj pa kam kupit, da bo ugodno ...

Aha majbolje je menjat celo vilico. Pri GMT jih maš za okoli 120€ komad od Mooga... Avto ima 35K kilometrov? Jaz sem jih na 130K menjal.

jakobssen

avto ma 35.000 prevoženih km in je pri nas od novega. katastrofa. 16 col gume pa taka bedarija, da jih bom samo zabrisal nekam. okej, ceste v mariboru niso najboljše, ampak da to crkne po 35.000 km, puni kufer jih mam na avto cityju ...

mirchi

Pejd v Slovenijo na servis ane...tam majo mehanike...

superca13

Jaz sem stvarno mislil, da si temo sfalil in da imaš na C5 kugle hin.:Hammer3:
Orkodijo.

garac

zadnjič sem kupil dve novi IHFS zadnji kugli za DS 63€ par

a prekom, ali vargalant v Sloveniji nimajo te robe?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

Citat od: jakobssen;203476:-)

A si siguren, da niso samo kake štangice hin?
To tudi tak ruži kot da bo avto razpadel. In prve gredo po gobe, pred "kuglami" aka zglobi vilic.

mirchi

Halo. Pa si videl cifro? Pol je pa pooblascen servis poceni? Ja pa ja. Greste za mojimi izkusnjami.