kugle zanič

Začel/a jakobssen, Maj 20, 2015, 12:11:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Prej bi stabilizator štangica crknila kot pa trikotna vilica.

Zdaj treba pogledat it k kakemu mehaniku da pogleda kaj je hin AC pa je tonl v pozabo žal... Pri 35k kimometrih nesme bit nič hin! Idi kakemu privat da pogleda.

jakobssen

na C5 mam navadne fedre, po 115.000 km zaenkrat vse okej, trkam na les ...
na C3 picasso so štangice okej, baje so kugle zanič ... na GMT, euroton in vse te trgovine, ne pridem noter v njihove kataloge ...
na avto cityju v mariboru morajo naročit, potem me stane 720 evrov, kar se mi zdi veliko preveč. ker so po njihovo rjavi tudi diski, bi menjali kar vse štiri. ko da se norca delajo ... c3 picasso so danes zadnjič tam videli, za c5 pa bom še razmislil ...

superca13

Za 720 ojro ga v Dravo potisnem.
Kaj ste smešni...720 ojro?

Xandrej

Ljudje nimate telefonov? Dober dan GMT? Sprašujem za kugle za Citroen C3 picasso može? Mate? kdaj lahko dobite? Kolko din din? Popust pa srelnonovo leto!

Xandrej

Evo ga 12 evro stane!

garac

najprej je bilo rečeno kugle, zdaj so še diski zraven, na koncu bo še turbina?

naj ti povedo št. tega kosa, kaj pri vas na štajerskem pomeni kugla?

Poznam samo tisto, ki bi jo poslal mehaniku v čelo, če bi bile tvoje trditve resnične.
Sicer pa velik svinjak, veliko pujskov za nakrmit, velike cene...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

jakobssen

v kataloge proizvajalcev brez kode ne pridem.
kode ne vem, gre za kuglo, kroglični zglob na kolesu, povezava med vilico, stabilizatorjem in kolesom, kolikor sem seznanjen.
telefon mam, zbiram informacije.
plačam čim manj, ker original je predrag,pa še nimajo ga, morajo naročit.

xpuser

Kdo je rekel da so fuč.Na tehničnem ali servisu?

Xandrej

Ja je tisti zgoraj na sliki ali ne?

jakobssen

nimam pojma, če je to to na sliki, bo povedal serviser.
na servisu so rekli, da so kugle fuč, pokajo pa že dve leti, ko zapelješ čez luknjo. zdaj bo imel avto po 4 letih prvi tehnični pregled ...
bomo videli. domači serviser izpod kozolca že počasi rihta zadeve ... sporočim, kako sem uredil.

mirchi

Ne pod kozolec. Na poo las e ca. Tam vejo znajo in je poceni.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

jakobssen

prvič ne vejo, ker je vse treba razlagat trikrat, drugič ne znajo, ker so že popravljali in ni v redu, in tretjič še zdaleč niso poceni. avto city se je v zadnjih treh letih zelo poslabšal, kar se mene tiče, pa mam citroene že od nekdaj ...
(visa, xantia, berlingo, C3 picasso in C5 tourer, doma pa so še C4, xantia, bla je pa še xsara)

xpuser

Citat od: mirchi;203530Ne pod kozolec. Na poo las e ca. Tam vejo znajo in je poceni.

Ja, dokler bo Toni bom tam šraufal.

Kaj pa če bi peljal na tehničnega in potem menjal kar je pač za zamenjat?
Èe ropota čez ležeče so mogoče samo palčke stabilizatorja.

jakobssen

so zanič,komad stane 20evrov,skupaj z delom pri mojem mehaniku 180 evrov. Za razliko od 720 pri citroenu. Pri meni so odpisani.