kugle zanič

Začel/a jakobssen, Maj 20, 2015, 12:11:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Pa ne mores tak. A ne slisis z vseh strani,kako hvalijo pooblascne servise. Da so najcenejsi,najboljsi,dajo najvec popusta. Potrdijo servisno knjigo i  oh i  sploh...

aja mogoce bi moral v Slovenijo na servis. Zagotovo je v tem problem.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

180 evrov za menjavo kugl? Si bil pri zlatarju?

Citroenovc

Citat od: Xandrej;203582180 evrov za menjavo kugl? Si bil pri zlatarju?

Ne, pri fušarju ;)

Èeprav bi bilo pa zanimivo izvedet od kje cifra 720 na pooblaščenem. Nekaj smrdi v tej ceni.
OK

LP
Primož

jakobssen

toti frenčeki so vijake na vilici tak noter zmontirali, da moraš obe osi odstranit, preden prideš poleg. od tod takšna cena, ker je dela za dve uri ... kak so na uradnem dobili 720 evrov pa me niti ne zanima. aja, pa diski bodo za zamenjat drugo leto, ker so zarjaveli. 4 leta star avto.

gregor

Mal več se vozte in kdaj pa kdaj pošteno zabremzajte, pa bodo diski dlje držali.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

zlikovski

180€ je kar precej za menjavo dva kosa.

jakobssen

v ceni je všteta še menjava zadnjih ploščic. od tega je 70 evrov samo material. meni se ne zdi dosti ...

mirchi

Es kaj mi ne gre v glavo. Eni forumasi govorijo o cenah servisnih storitev ni materiala v takem drobizu,da je to skoraj neverjetno. Pa nadomestni avti pa popusti pa...pol pa vidis tako cifro...ne razumem. Preprosto ne razumem. In tudi jaz imam take izkusnje. Ne le s Citroenovimi servisi. Kako je to mozno?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

ModelJT

Jaz osebno ugotavljam, da izgleda na Štajerskem res nimate enega vrednega uradnega serviserja za Citroen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Zadnjič je od moje brat (živi v nemčiji) moral zamenjat zadnji levi ležaj na Ford mondeo. Ležaj, disk pa ploščice za 2002 letnik mondeo z delom je plačal 760€!

Račun pa izgleda takole:

odstranitev kolesa (vijačenje) ***€
odstranitev starega zav. diska ***€
odstanitev zav ploščic ****€
lager ****€
montaža lagerja ****€
montaža novega diska ****€
montaža zav. ploščic ****€
čiščenje *****€
drobni materijal *****€
itd itd... To te kap. Pa bil je nepooblaščen servis ne Ford.

jakobssen

Saj pri nas na citroenu isto zgleda. menjava filtra x ure tolko evrov, filter totoko,olje tolko,menjava olja x ure tolko evrov,odstranitev odpadnega olja tolko,čep tolko,tesnilo tolko,drobni material ... pač prosti spis,da lahko zaračunajo. meni pač več ne bodo.

Čojko

Tu kar nekaj trosiš. Enkrat je kugla, potem so še ploščice, pa diski, pa ne vem še kaj,.... enostavno ne more biti ista stvar enkrat 720e, drugič pa 170e. S takimi zapisi si popolnoma nekredibilen in očitno so ti na avtocitiyu nek trn v peti, da jih tako blatiš.
Drugič raje pripni dva predračuna za isto delo, kot pa take neumnosti pisat.
Deli so deli, cene original v primerjavi z konkurenco poznamo, urne postavke tudi - tako pooblaščenca kot kozolčarja. Pa koliko orodja ali specialnega znanja lahko ima kdo pa tudi.
Je pa res,.da je slab pooblaščenec slabša izbira od dobrega kozolčarja.

xpuser

Ja pač ne greš na tega pooblaščenca.Še dobro da si vprašal za predračun.
O dobrem kovaču pa nebi. Edino kar je še do nekje nečemu podobno je tisti ki dopoldne šraufa te iste v službi popoldne pa doma fuša.

superca13

Citat od: ModelJT;203624Jaz osebno ugotavljam, da izgleda na Štajerskem res nimate enega vrednega uradnega serviserja za Citroen.

Imamo, brez skrbi. Štajerska ni samo MB.:BigThumbs:

jakobssen

čojko, nič ne trosim. na avto cityju so rekli 700 evrov. sem rekel ne hvala. evo, dobil avto od svojega mehanika, ista stvar me je pri njemu stala 160 evrov. zamenjal krogle na vilicah, ščistil zavore, zamenjal zadnje ploščice.
so pa že klicali tudi s citroena, če sem bil zadovoljen z zadnjim servisom, sem lepo povedal, da ne in zakaj ne. da so me kot stranko izgubili, čeprav imam pri njih dva avtomobila, če ga bo citro sral še naprej, bom pa še znamko zamenjal, pleha je dost, ljubezen do double chevrona pa se je ohladila.
superco13 pa vseeno prosim, če lahko tukaj zapiše s katerim serviserjem na štajerskem je zadovoljen. švarc?