C4 exclusive

Začel/a SaGo, Februar 22, 2015, 11:21:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

SaGo

Mislis, da bi  bilo pametno cipirat mojega na 115km?  

Dante, vidis, bi se malo pocakal, pa ti nebi slo 5% bonifikacije zarad uveljavljanja hehe
Pa glavno da si ti ok, avto se tako ali tako da popravit :)

danteslavko

mah se zgodi, ampak rajsi imam zrihtan avto, kot pa da mi neki dol visi pa da je neki pošremfan. vecje veselje kot tistih par € :)

Kirga mas 90km?

SaGo

Ja sej na to sem tudi sam alergicen :)

Ja 90 konjc je... ze ob nakupu bi mi ga prodajalec cipiral, pa se mi takrat ni zdelo potrebe... zdaj sm pa malo zacel razmisljati o cipiranju.

danteslavko

Citat od: SaGo;219284Ja sej na to sem tudi sam alergicen :)

Ja 90 konjc je... ze ob nakupu bi mi ga prodajalec cipiral, pa se mi takrat ni zdelo potrebe... zdaj sm pa malo zacel razmisljati o cipiranju.

tud js mam 90km, pa sm nazacetku predn sm ga kupu razmislu o cipiranju. sedaj pa vidim, da ni neke potrebe. poskocn je dokaj, za moje potrebe cist zadost. bi velik pridobil ce bi ga dal cipirat? poznas koga?

hahehihoh

Jst sm prvo probal 93-konjskega, pa mi ni bil ok ... potem sem probal 2.0 HDI 150 pa je bil odličen za C4, ampak predrag. Na koncu sem naredil kompromis in vzel 115-konjskega HDIja. Je precej razlike... jaz bi sigurno cipal:)

danteslavko

Citat od: hahehihoh;219301Jst sm prvo probal 93-konjskega, pa mi ni bil ok ... potem sem probal 2.0 HDI 150 pa je bil odličen za C4, ampak predrag. Na koncu sem naredil kompromis in vzel 115-konjskega HDIja. Je precej razlike... jaz bi sigurno cipal:)

Kam pa se splaca dat to chipat?

hahehihoh

To oa nimam pojma...
Ce ima kdo kako info, jaz bi tudi dal cipat, na koliko se da 115 konjskega?

danteslavko

Citat od: hahehihoh;219367To oa nimam pojma...

Sem se pozanimal... Za tele pravijo da so ql

- http://www.css-tuning.com/
- http://www.rsrmotorsport.com/
- http://www.matsport.si/

Js sm vsem 3 pisal, cena cca 350€ na gotovino. 2 uri traja poseg.

SaGo

Citat od: hahehihoh;219367To oa nimam pojma...

Mislim, da ti cipiranje poveca konje za 20%, torej bi tebi dobrih 20 konjev dodali.

Men se zdi, da so tile 90konjski malo zaspani, sploh v prehitevanju se vidi... mores kr prestavit v nizjo, da naredi turbina svoje..

Ve kdo za koga mogoce, da bi bil pripravljen posodi stresne nosilce?  Brez straha jih bo dobil nazaj pa tudi kaksen evro bo zasluzil.... hehe

danteslavko

Sj se bom verjetno odlocu. sm se zdilu za 300€ :)

SaGo

Mam se pa eno vprasanja? Ve kdo kako se pregleda amortizacija avtomobila? Ker zadnje case se mi zdi, da je avto nenormalno trd...

danteslavko

Citat od: SaGo;219453Mam se pa eno vprasanja? Ve kdo kako se pregleda amortizacija avtomobila? Ker zadnje case se mi zdi, da je avto nenormalno trd...

Pomojem je razlika med zimskimi in letnimi gumami. Se motim?

SaGo

Nebi rek, da je to, ker je ze prej bil na zimskih gumah avto trd... logicno je da je trsi ker mam vecji col gor sam to je pretirano trd..avto dobesedno nabije na kaksnih odcekih, ko je asfalt stukan, ce smo trije v avtu...

hahehihoh

Amortizerji bodo verjetno za menjat (zadnji)

SaGo

To sm ze js tud mev v mislih... kar je edino logicno ne... hehe... kolk pa je to kaj cenovno?