C4 exclusive

Začel/a SaGo, Februar 22, 2015, 11:21:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hahehihoh

Nimam pojma ... pomoje ni nekaj ful drago

Citroenovc

Citat od: SaGo;219459To sm ze js tud mev v mislih... kar je edino logicno ne... hehe... kolk pa je to kaj cenovno?

Recimo - pokličeš na kak servis pa ti povejo kolk pride original (pa na mycitroen popust) pa verjetno bodo meli tudi kako alternativo za ponudit. Pa se vsedeš še malo za comp pa malo poklikaš na Googlu .. pa ni hudič da ne boš prej zvedel želene informacije, kot če sprašuješ po forumu, kolko pride ta pa ta del ....
OK

LP
Primož

hahehihoh

Pa javi tudi tukaj ceno

garac

pokličeš k Potokarju, rečeš, da si član citroen kluba, pa dobiš še 20% popusta
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sileyland

Cca 170 € za zadnja dva sem jzt dobu na uradnem servisu /redna cena
A je to ugodno pa ne vem

casper

meni se to zdi kr ugodno

SaGo

Citat od: Citroenovc;219518Recimo - pokličeš na kak servis pa ti povejo kolk pride original (pa na mycitroen popust) pa verjetno bodo meli tudi kako alternativo za ponudit. Pa se vsedeš še malo za comp pa malo poklikaš na Googlu .. pa ni hudič da ne boš prej zvedel želene informacije, kot če sprašuješ po forumu, kolko pride ta pa ta del ....

Se opravicujem ce smetim po forumu ampak sem mislih, da je glih to namen foruma, da vec ljudi vidi probleme in resitve, ce imajo mogoce sami iste.

casper

Ne smetiš.
Koga moti naj ne bere in ne odgovarja.
Èimveč informacij, bolje

Itak da boš poklical in se pozanimal, ampak zakaj ne bi kdo ki ima izkušnje s tem kar te zanima povedal to tukaj.

Citroenovc

Ne da smetiš - ampak verjetnost, da ti bo nekdo na forumu lahko iz rokava stresel ceno za nek določen rezervni del pri avtomobilu, ki ga ima relativno malo aktivnih uporabnikov foruma - je pa skorajda malo utopična.

Da ti bo pa nekdo klical na servis/trgovino z rezervnimi deli zate/brskal spletne trgovine - je pa še bolj utopično.

Upam, da je zdaj razumljivo.

In da - ko boš pridobil informacijo (v veliki verjetnosti na eden od načinov iz mojega prvega posta) - jo pa lahko deliš z nami. Bodi prvi, ki bo oral ledino s tem podatkom ;)
OK

LP
Primož

hahehihoh

Meni so v trgovini z avtodeli samo za zadnja dva amortizerja dali ceno 180e

edip

evo danes sem zamenjal zračne blazine za vzmeti...če jih slučajno kdo rabi