Razvajeni C6

Začel/a boklavdi, April 21, 2014, 08:24:59 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

boklavdi

2006, če ne bom prej prodal :).
Počasi bi še kaj drugega :).

LpB

Čojko

Koliko km pa ima sedaj?

boklavdi

Saj ne vem na pamet.. Nekaj čez 200 mislim

fifk

Citat od: boklavdi;278562Itak da,... :).
Trenutno, sicer nekaj malega rihtamo pri strokovnjaku Vladu.

Lpb

Èe ima Vlado prste vmes se ni za bat..👍

boklavdi

No ekola,

lepa doba 8 let je naokoli in odločil sem se, da prodam razvajeno šestico :).
Èe bi koga zanimalo naj javi. Nekaj povzetkov samo:
- avto ima nekaj čez 200k km,
- avto seveda maximalno očuvan in ohranjen, vedno, res vedno v garaži,
- vožen ljubiteljsko 1x-2x na teden (AC Grosuplje LJ), dopust poleti, vikendi do bakice,
- do sedaj brez večjih težav, razen nekaj sprotnih in seveda potrebnih rednih servisov (olje in filtri),
- generalni servis opravljen pri 160.000km (jermen, termostat in vse pripadajoče),
- olje v menjalniku menjano pri 170.000km,
- lansko leto menjana ročna zavora,
- klima in vsa elektronika deluje tako kot treba,
- nekje na poti menjan akumulator (mislim, da pri cca. 160.000) (moram pogledati po papirjih),
- obnova original alu platišč Roccastrada + dodatna original platišča Atlantique z gumami in brez večjih prask,
- morda nekaj pove tudi dejstvo, da metlic brisalcev v vseh teh nisem menjal in še vedno super brišejo (XAndrej ne moreš verjeti, kaj? Dobre si tistikrat nabavil :))
- preventivno po avtu nisem šaril ter da bi kar vsevprek menjaval, tako, da spiska kaj vse ostalo je bilo menjano nimam :)(vedno samo po potrebi in najprej glede na nasvete Jerovška in potem v nadaljevanju Vlada). Glede na odnos in način vožnje očitno ni bilo potrebno :).

Odločil sem se, da avto prodajam počasi in predvsem kupcu, ki bo vsaj približno znal ceniti, to, kar sem zadnjih 8 let cenil sam. To pa je slovensko lastništvo od prvega dne, dobra roka in odnos lastnika (zadnjih dveh pravzaprav :), ane Andrej :)) ter udobje, ki mi ga novi avto še zdaleč ne nudi. Iskreno sem pri novem avtu glede nekaterih detajlov razočaran, ker jih hote ali nehote primerjam s C6 in jih pač ni (head-up display, prostornost, udobje seveda, detajli, dodatna oprema, smerni žaromeni,...ma se kar ne konča;)...)

Zakaj potem menjava bi se kdo vprašal?
Pač,...želja še po čem drugem in služba ter z njo pogodbeno delo od doma za vse večne čase. Avta pa imam poleg tega še dva druga (eden za ulične boje, beri kratke relacije, in drugega za  "ženo" ;)).

Èe bi koga zanimalo me lahko pokliče na 041575757 ali mi piše ter mu vse razložim. Prosim pa, da stiskači, dvomljivci raje ne, ker po nepotrebnem vsi izgubljamo čas, ki ga vsaj meni zadnje čase izredno primanjkuje.

lp Boris (041575757)

p.s. (avta še ni na avtonetu, ker za vsak slučaj je tule prednot forumašem :));
p.s. slike so iz najinega zadnjega resnejšega druženja po Toskani;
p.s. linija avta je po mojem mnenju še vedno izredno huda in priznam, da ga s težkim :emot139: prodajam ter da je moralo za to odločitev steči kar nekaj vode v sosednjem potoku :emot61: (kar vedo moji prijatelji in bližnji);

Upam, da mi za dodločitev o prodaji ne bo kdajkoli žal.

zlikovski

En izmed redkih kvalitetnih avto, da po tolko letih zgledajo praktično ''nov'' če primerjamo dandanes, znajo delat samo reklamo, kvarijo se pa več kot yugoti,... pa smo imeli tolko popljuvat proti zastavi.
Ti novodobni avti znajo lepo potihem vlečt € z denarnice da se niti nezavedaš, ko pa malo vržeš računico pa se samo zamisliš.

boklavdi

Citat od: zlikovski;278841En izmed redkih kvalitetnih avto, da po tolko letih zgledajo praktično ''nov'' če primerjamo dandanes, znajo delat samo reklamo, kvarijo se pa več kot yugoti,... pa smo imeli tolko popljuvat proti zastavi.
Ti novodobni avti znajo lepo potihem vlečt € z denarnice da se niti nezavedaš, ko pa malo vržeš računico pa se samo zamisliš.

Ja to bi znalo biti res...

Lpb

Dr. MadMan

Škoda prodajat. Parkiraš v garažo in registriraš kot youngtimerja ob prvi priliki. Na tem forumu boš težko našel kupca ker se ceni samo spaček pa morda še GS. Enako sem se jaz odločil za Carlssona. Je preveč redek model da bi ga dal komur koli v roke. Načeloma je na prodaj vendar ne vsakemu.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

boklavdi

Ja saj res. No naj čaka, če se kupec najde se najde, sicer pa bo tako kot praviš, ja.
Imam sicer sedaj 4 avtomobile :-).

Lpb

Čojko

Zakaj ne zamenjata, če sta se naveličala enega in istega avta?

andraž

Je že na avtonet. Res je lep.

boklavdi

Čojko

Imaš še kakšne fotke notranjosti?

boklavdi

Seveda lahko slikam ali povem, da je vse kot novo.
Sedeži črna alkantara.

Se slišiva na zs?

Lpb

ModelJT

Meni je bil ta c6 vedno všeč zaradi barve, mogoče enkrat pri 12. lastniku bo pa moj :Hammer3:. Vso srečo s prodajo!
[SIGPIC][/SIGPIC]