Razvajeni C6

Začel/a boklavdi, April 21, 2014, 08:24:59 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Čojko

boklavdi

Citat od: Èojko;265313Šparaj za oldiča

We'll see. Danes je 6 let odkar sva frenda :).

lpB

boklavdi

Nekaj je škripalo in strokovnjak Vlado (Vlado hvala) je v nekaj minutah ugotovil v katerem grmu tiči zajec. Zamenjali smo jermenico alternatorja in vozi miško dalje :).
Res lahko pohvalim servis Novak. Ni trajalo 5 minut, ko sem se odpeljal z nadomestnim avtomobilom in ni minilo 24 ur, ko sem prejel klic, da je zadeva ready. Skoraj nisem mogel verjeti, kako se lahko stvari odvijejo hitro.

Zdravko in Vlado :emot112:

boklavdi

Da vas malo po update-am.
Mi je prišlo na misel, da je ena ladja premalo pa sem si za dušo privoščil še drugo.
Tako imam sedaj 2 in plavali bomo še bolj :emot3:

Zakaj bi samo avtomobile :).

lpb

zlikovski

andraž

Ko imaš kaj od navtike, si takrat 2x srečen, ko kupiš in ko prodaš. Vmes so pa težave.

antasi

To je sicer res, ampak tako se tolažimo mi, ki na plaži prestavljamo brisačo in gledamo kapitane.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Zeko124

Opa! Srečno vožnjo in srečno plovbo ;)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

boklavdi

Citat od: andraž;273557Ko imaš kaj od navtike, si takrat 2x srečen, ko kupiš in ko prodaš. Vmes so pa težave.

Èe nimas kaj napisat pa napišeš to, ja.
Sicer pa je tako, da če bom že prodajal, bom prodal par jurjev dražje, ker sem ravno ubodel dober dil.
In Andraž, a veš komu bom morda prodal?
Morda tebi, kdo ve... Do takrat nas boš pa gledal kapitane.

:emot15:

boklavdi

Citat od: Zeko124;273560Opa! Srečno vožnjo in srečno plovbo ;)!

Čojko

Hud čoln. Le sence mu manjka.

Uživajte.:BigThumbs:

boklavdi

Citat od: Èojko;273564Hud čoln. Le sence mu manjka.

Uživajte.:BigThumbs:

Bimini je varno zvit in čaka na sončne žarke :).
Hvala in enako tudi vi.

Lpb

andraž

Citat od: boklavdi;273561Èe nimas kaj napisat pa napišeš to, ja.
Sicer pa je tako, da če bom že prodajal, bom prodal par jurjev dražje, ker sem ravno ubodel dober dil.
In Andraž, a veš komu bom morda prodal?
Morda tebi, kdo ve... Do takrat nas boš pa gledal

:emot15:

Hec je bil. Nič slabega nisem mislil. Ravno včeraj mi je znanec, ki ima stalno neka plovila, povedal ta "pregovor". Mirno morje!

Xandrej

Mirno morje in srečno plovbo!!!

Vedno smo imeli male napihljive čolničke ter se furali po zalivih... lani smo rentali 200 konjsko zverino za 3 dni... če bi ga imel? NE! Ne ga srat... če bo želja si sposodim to je to. Mel pa nebi pa je bila to večna moja želja...

To smo mi:

https://youtu.be/_OGZzkKyLq0