C3 Picasso < Gox

Začel/a Gox, Februar 21, 2014, 08:02:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

kaj Gox je to slučaj ,ali je tako vedno?
C 3 v garažo,DS pa zunaj hišo čuva.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Čojko

Se mora videt kdo je gazda hiše,....

Gox

He he ... v garaži je Xsara :)

Do prodaje :) Samo oče ima garažo, ostali pa v "poletnih" časih zunaj, v času zmrzovanja in slane, pa parkirani "pod balkonom"

Gox

Do sedaj prevozili kakih 800km, z avtom smo zadovoljni, pelje se lepo, porabi pa okoli 8L/100km. (se pa vozi skoraj sam po mestu)

Preko poletja morem navbavit vlečno kljuko.

Mi je pa črn vseeno lepši od šampanjc barve :)

Gox

MaGo5

Lušten avto. A grejo 14" gor?

Gox

14-ke verjetno ne ... ima homologirano samo eno dimenzijo 16-k.

gule

Citat od: Gox;18275814-ke verjetno ne ... ima homologirano samo eno dimenzijo 16-k.

C3 Picasso ima 15, 16 in 17 col platišča serijsko...odvisno od izvedbe.

Gox

Govorim za mojega :)

V homologaciji imam samo 16-ke >>> 195/55R16(91T)

gule

Saj sem napisal, da je odvisno od izvedbe...:emot112:

MaGo5

Vprašal sem zato, ker imaš na sliki ene 14" pa sem mislil, če si jih poizkusil dati gor...

Gox

Ja ta bele so moje 15-ke zimske :)  185/65-15

Gox

2400km prevoženih v naši lasti ... poraba kaže 7,7L/100km ...

Moji so zadovoljni ... všeč jim je lahek dostop v avto in iz njega in sama velikost avta, zunaj majhen noter velik.

S svojimi 4 metri je dober za parkinge po mestu.

Gox

Pa sem končno dodal še tej mašini VTI aditiv za čiščenje injektorjev ... 57.600km ... tankal polno +aditiv.

Najprej sem se oglasil na našem Citro servisu v Kopru, naročim na pultu 2 aditiva, možakar par sekund premišljuje, pa pravi aha, ok, grem iskat.

Se vrne, pa pravi, žal je zmanjkalo ... dobi konc drugega tedna, če pa je nujno lahko takoj naroči, pa dobi mal prej :) Sem reku da se ne mudi, pa da bom že kako ...

Sem se na poti domov ustavil na Peugeot servisu, aditiv na zalogi (distributer je Citroen), nabavil dve flaški .eno za picassoja, eno za mojega da imam na zalogi.

Prejšnjič sem na Citroenu plačal  17,03€ za kos (leto nazaj), na Peugeotu je sedaj 16,43€. (popusta pa da ne more dat) :)

Gox

Od Februarja do danes prevozili 7300km, poraba kaže 7.2L/100km ...

Avto dela BP ... domači zadovoljni. Počasi izbiram vlečno kljuko.