C3 Picasso < Gox

Začel/a Gox, Februar 21, 2014, 08:02:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Pa je doma, po popoldanskem letanju okoli in urejanju papirologije sem pripeljal domov še enega črnega :take_picture:

Kupljen v Kia/Seat/Toyota salonu ... prva registracija v Kopru 20.7.2010.

Mašina 1.6 Vti (120) ... sedaj 54450 km ... deluje kot nov :) Èričkov noter nisem opazil, tudi gume Michelin 195/55-16 so kar tihe.

Pelje se dokaj udobno in visoko, menjalnik lepo prestavlja gladko ... sicer je 5P in ima kar dolg hod, dela pa lepo. In je kar pri roki.
Avto ima 1353kg in mu 120konjev glih paše.

Oprema Comfort > El.nastavljiva ogledala, el.šipe spredaj, daljinsko zaklepanje, avtomatska klima, senzor za dež in klasične komande za radio in tempomat ob volanu ... čisto dovolj opreme za penzjoniste :)

V četrtek sem naročen na servis 55.000km. (všteto v kupnino)

Zraven avta so mi dodali še nov komplet prve pomoči, trikotnika, žarnic in varnostnega jopiča.

Prodajalec mi je reku, da mi niti ne bo pametoval o avtu, ker vidi da vem več kot on :) Potem so me še slikali ob prevzemu in veselo sem se odpeljal na OMW :)

:BigThumbs:

vinotoc

Od novih Citroënov edini, ki mi je všeč.
Naj vam dobro služi.
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

dvorjan

Kot pravi Vinotoc, naj vam dobro sluzi crnuh. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Lep :)!

naj vam služi vsaj tako dobro, kot Xsara ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Za mene eden od zadnjih pravih Citroenov. Zelo mi je všeč barva in motor, fajn, da je bencinar. Moram, pa povedati, da smo mi do zdaj prodali samo 1 takšen avto, pa še tega komaj in to mojemu kumu. Namreč trg BiH je izredno nenaklonjen takšni vrsti avtov...

Gox naj dobro služi, pa čim manj težav z BMW mašino želim!

Čojko

Super avto za penzioniste. Visok, praktičen,... Oče bo verjetno zelo zadovoljen. Razen te črne barve, ki je zelo občutljiva, vroča,..
Meni pa je recimo c3p en najgrših citroenov,...  
Kaj pa je s to porabo 11.5?

Xandrej

Lep in dober avto za starejšše osebe kateri se lahko brez prepogibanja udobno vsede v avto... Bravo naj vam služi!

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Gox

Hvala vsem :emot112: Prevozil že 50km ... super se pelje ..ko presedem v DS3 se mi potem zdi, kot da sedim na cesti :)

Citat od: Èojko;178182Kaj pa je s to porabo 11.5?

Ja to je poraba prvih 3.3km z avtom v mojih rokah ... štart pri AH Jereb v Izoli, vzpon na Markov hrib + ravnica do parkinga pred cerkvo na Markovcu ... 11.3L

Tiki

Lep lep, veliko varnih kilometrov!
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Čojko

Ima sodelavec takega, sicer hdi 90KM in je tudi zelo zadovoljen z njim- oba z ženo sta velika, on še malo polnejši. Peravto mu je šešil res lepe prevleke.

gule

Tukaj berem in ne verjamem. C3 Picasso avto za penzioniste...hmmm

Jaz menim, da je to avto idealen za današnjega mladega modernega človeka. Tudi družinskega. Je izredno praktičen(zadnji sedeži se npr. premikajo), prtljažnik ima možnost več nivojev...je prava katrica današnjega časa...

peter skala

Takšna okna v takem avtu imel bom tudi jaz.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

zlikovski

Naj vam dobro služi.
In poleti v Belveder mrzlo pivo pripelješ ;)

gigo

Avto je čudovit za vozit. Èe ne bi potreboval malce večjega prostora v prtljažniku bi tudi jaz posegel po njem. Kakšni penzionisti neki te prosim. A potem citroenove pixne so sam za debele?!

Goran želim vam obilo kilometrov ter varne vožnje z novim citronom.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens