C3 Picasso < Gox

Začel/a Gox, Februar 21, 2014, 08:02:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Danes sem se malo zadaj vozil :) Mama je prvič poskusila vožnjo picassoja ...medtem ko je oče "štelal" vse gumbe na njegovem dosegu, je mama skoncentrirano sledila prometu :)

Prvi vtisi ... pravijo da je vožnja super, obračanje in parkiranje v mestu tudi dobro, ker je avto s svojimi 4m dobro okreten.
Mami se zdi avto prehiter, pravi da je hitro preko 50, ker Peugeot ne gre tako :) Da gas, pa ne gre tako hitro...

Sama vožnja in položaj za volanom je tudi meni všeč ... kar udoben avto, ob tem pa se ne ziba levo desno. Tudi skoraj 4 leta stare Michelinke energy so še solidne, sem vozil včeraj po dežju pa so še dokaj zanesljive. (če ne pretiravamo)

:BigThumbs:

zlikovski

Sana nova kola na dvorišču.
Pri tebi nevelja oni rek o citroenu in kozi na dvorišču! ;)

dezelan

Imam enakega samo z opremo exluziv in sem zelo zadovoljen z njim. Naj vam dobro služi

Jogador

Super avtek, meni tudi zelo všeč model, sploh v črni barvi, naj vam dobro služi!

Me pa zanima okvirna cena, če ni skrivnost, ker bo treba bjondo v roku par let verjetno menjat, pa je tale na mojem short-listu =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Gox

Cena >> Startna 8350 ... Znizana na 7950 ... Koncna pa 7750 z vkljucenim servisom na 60.000km (55tisoc) ...

Jogador

Zelo uredu cena, sploh še s servisom zraven!
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

zlomjo

Torej se da ponavadi ene 500 zbit.

Gox

Visok avto in štrleča antena ... pa ne gre v garažo z dvižnimi vrati.

Za 4,93€ sem nabavil ta majhno anteno (od C5) in zamenjal.

Pa servis na "60.000" so mi naredili ...

zavorna tekočina, filtri, svečke, olje, vitrex ... super :BigThumbs:

MSrougeZX

Malo preveri delovanje postaj, jaz sem isto anteno kupil za c2 in se moral dat nazaj originalno, ker moja ni mogla poslusat nemoteno radia Center med voznjo do vrtca. Doma sem testiral pa je blo vse ok, ampak na obmocjih kjer je slabsa pokritost pa ta kratka ne lovi tak.dobro.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Ja ker to ni FM antena ampak antena za tel... To je imel moj foter na 607 samo raradi telefona ki je bil vgrajen. Drugi 607 niso imeli tega na strehi ampak imajo FM anteno na zadnji šipi!

Gox

Ja kar sem se danes vozil po mestu, nisem opazil spremembe ...

s ta veliko anteno pa avto ne gre v garažo ... cca 15cm predolga :)

Gox

2x 1.6Vti :)

C3 picasso 1353 kg, največja dovoljena masa 1753kg (400kg)
DS3          1150 kg, največja dovoljena masa 1554kg (404kg)

Picasso do sedaj, popolnoma mestne vožnje rabi okoli 8,5L/100km.

ggorenc

Citat od: gule;178224Tukaj berem in ne verjamem. C3 Picasso avto za penzioniste...hmmm

Jaz menim, da je to avto idealen za današnjega mladega modernega človeka. Tudi družinskega. Je izredno praktičen(zadnji sedeži se npr. premikajo), prtljažnik ima možnost več nivojev...je prava katrica današnjega časa...

Vsa cast za taksno (pogumno) razmisljanje, sploh v dezeli (tudi nasa je taka) kjer nekaj veljas le ce imas VW, bmw ali audi.

:emot112:

dvorjan

Lepa crnuha. =)

@Gox: Ga bos pa obcasno moral vzeti mami iz rok in narediti kaksen hitrejsi krog, da se ne poleni ... motor, namrec.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Nigerijce nabavlja, so zgleda dobra delovna sila.