C3 Picasso < Gox

Začel/a Gox, Februar 21, 2014, 08:02:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Sozalje. Nekam hitro je za tako okvaro. Sicer pa vem, da boste poservisirali v redu.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Ma ni tako hudo ... cilinder se zamenja in je :)

Je reku mehanik, da je verjetno spustil, ker se avto vozi večinoma po mestu, pa se skozi pritiska sklopko.

Čojko

Ah ta hidravlika,.....:Hammer3:Tu je zgleda dostopen od zunaj. Pri Vivarotu je bil noter, kar je pomenilo pol avta razdreti.
Z velikim servisom vred je to pomenilo 11 ur dela,...

Gox

Avto zrihtan že zjutraj, s konkurenčnim kosom. 28€...

Vozimo dalje :)

zlikovski

Gox

Zjutraj sem pogledal olje, šlo je proti min na palčki... Sem dolil pol litra.

Dolil še tekočino za šipe, napumpal gume in šel en krog ...

Avto obrnil 90.000km danes.

Lepo se pelje, prtljažnik na strehi pa je kar glasen na Ac pri višjih hitrostih. Poraba kaže 8,1L ...

zlikovski

Indikatorja nivoja olja nimaš v armaturki?

Gox

Ne ... Samo zapiska ko ga je premalo. Oz minimum.

Gox

90.300km ... kmalu bo 7 let.

Letos brez tehničnega pregleda... opravil samo podaljšanje registracije.

(410€ zavarovanja + 110€ ostalih stroškov, cestnine in registracije)

Vozimo dalje :)

:BigThumbs:

Gox

94.500km ... pregorela leva Štop žarnica.

Zanimivo mi je bilo, da če nimaš torx izvijača, ne moreš na cesti sam zamenjat žarnice.

Ker luči nisem znal ven dobit, sem pogledal v navodila.

Odvijemo dva torx vijaka, spodaj in na desni... potem pa celo luč potegnemo ravno ven. (na levem robu, (leva luč) sta še dva zatiča, ki luč držita)

Kar močno sem mogu potegnit, da je luč izskočila ven. Potem menjava žarnice ni problematična. 21/5W

Poraba zadnjih 8000km, po računalniku kaže 8.0L/100km.

Še vedno se lepo pelje :)

Gox

Zamenjal predno levo pozicijo ... žarnica 5W ...

Luč je lepo dostopna, odpreš pokrovček in že vidiš ta mali črn priključek čisto zadaj v luči.
Z roko ne moreš do nje, nikakor, očitno so moje roke prevelike, sem s špičastimi kleščami dobil ven konektor in žarnico.

Včeraj sem šel še požagat suho staro češnjo, vendar je velika prikolica bila hitro polna, češnja pa še kar stoji :) Še za naslednjič.

Polna prikolica avtu ne dela težav med vožnjo, trenutna poraba pa v klanec kaže 30L, več računalnik ne izračuna.

zlomjo

Vremenarji pravijo, da bo huda zima. Indijanci vozijo polne prikolice drv. Moja drva je pa prekril sneg in ne morem do njih.

gule

Ta pokrita z snegom so še najboljša. Cvilijo, piskajo, pa mehurčki se na njih nabirajo, ampak dlje gorijo...

garac

Ta pokrita najbolj onesnazujejo. Treba davek nabit vsem na frisna drva
Evo, cojko sploh ni tako eko, kot se dela...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Koga pa zdaj one revice onesnažujejo?