Nakups Xsare vts

Začel/a BlindVTS, Februar 02, 2008, 10:19:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bronco

no kaj noben ne bi znal pomagat?

gigo

Z veseljem bi pomagal a ne poznam nobene, še manj pa lastnike no razen avtoportorož.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

bronco

vseeno hvala gigo :)

sej to so samo predlogi...

bi blo fajn če mi poveste na kaj pazit pri xsarah...glede njihovih napak..razen mosta..

dvorjan

Kaj naj recem glede izbora - predrage so. Stanejo skoraj toliko kot C5 istega letnika ... In to moras prodajalcu tudi razloziti ... (prej si ocitno ne bodo priznali)

Drugace pa vsak avto obvezno peljat (tudi kam kjer lahko presezes 100 km/h), preizkusit zavore (ABS ...), ce drzi smer (gre naravnost), obvezno ugasnit radio in poslusati motor ter morebitne druge sumljive zvoke ...

Pac odmakniti vse tapete in pogledati, ce je kje kaka sled napokane barve, ki bi kazala na to, da je bil avto karamboliran, cudni barvni prehodi (ocitna razlika) ... itd.

Pa ce nisi tega vesc, je bolje, da das 20-30€ kakemu mehaniku in gre s teboj gledat (ali pa 50€ za pregled na AMZS). Teh par desetakov bos lazje pogresil kot pa da se z avtom nategnes (in bo precej vec stroskov ...).

Pa ce bi slucajno kupoval od avtohise (kar sicer odstvetujem, ker jih je 90% nategunskih, tako kot svercarjev), obvezno zahtevaj pisno garancijo na vse morebitne napake vsaj za mesec dni.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

bronco

ja no..to je tudi res ampak bi me lepo napotili k nakupu c5-ke..c5 pa mi lih ne ugaja no...je malo prevelik za moje potrebe...jaz kupujem avto za ga imet cca 5 let..tko da vrjetno kšnga dizla do 130k km..ker ga pol tudi lažje prodaš..

to glede mehanika pa če bo kle na obali bom vzel svojega-iz citro servisa kp ki obvlada zadevo..če ne pa ga bom peljal kam v avtohišo...itak ga nameravam priklopit na računalnik..kot praviš...rajši plačam kot pa plačujem...

glede avtohiše pa sem imel eno izkušnjo...tašča je hotla met saxoja 1.0..sm ji govoru naj vzame 1.4 ker isto pije..kao da ne ker je premočen motor(?)..ok...enga je vidla na citroenu v kpju...80k km..ga je imela ena ženska...sm šu dol pogledat avto in še preden sm stopu do avta sm reku da bom pripeljal mehanika s sabo...no ko sm vzel svojga je pa tip malo pogledal ker je en izmed boljših tam..no in je ugotovu da je treba jermene menjat, pumpo od vode, termostat, termostikalo itd itd itd pol je blo treba centralno neki porihtat pa pod lučjo eno prečko namontirat...ponujali so ga za 1500€..kupu pa ga je od ene gospe za 900 mislim da...in kaj naj bi nrdili? menjali olje in filter..pa tudi če ti crkne drug dan...ni njihov problem..no pol so pa le pristali da so vse skupaj zamenjali z originalnimi deli..mi je mehanik povedal ker ga je on rihtal...in za ceno 1800...še zmeraj mislim da bi ga lahko dobu za manj ampak tašča je privolila in...kaj čem..je njen dnar..tko da iz avtohiše ni variante...njim je fora da avto gre skozi tehnični in to je to..
bom bil pozoren na servisno knjigo in na lastništvo..če je le možno da je prvi lastnik..

progby

ali kdo mogoce ve za to xsaro v mariboro jo imajo? linka ne gre prilepiti je 1999€ letnik 2002 pa ima 150 000 prevozenih
mal prepoceni se mi zdi za ta letnik!!!

najlepsa hvalaa vsem za odgovore!!

spredaj www. avto. net

/_AVTO/ad.asp?ID=3885258&show=1

Gox

Pozdravljen,

ja cena je kar nizka. (Glede na ostale letnik 2002, ki se prodajajo na Anetu)

Si že poklical in povprašal kako je kaj z avtom?

Mogoče je kaj v okvari. Tesnilo glave? (Motor je še ta star 1.4 (75))

Lp
Goran

michoBX

Si bom kar tole temo sposodil; Pozna kdo tole xsaro break? 41k km, 5600€. Bo treba le gledat it, ma tukaj ne zgleda slaba.
Hja, dougcajt mi je ja...

dvorjan

Dizel, ki je delal 8000 km letno? =) Yeah, right ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

nikoli se ne ve, tudi takšni modeli obstajajo, se vsekakor splača preveriti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gigo

Citat od: michoBX;81699Si bom kar tole temo sposodil; Pozna kdo tole xsaro break? 41k km, 5600€. Bo treba le gledat it, ma tukaj ne zgleda slaba.

Pa kaj ti bo zdej Xsara za vraga? Je to za koga drugega al za tebe?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

michoBX

Informativn me zanima. Sicer za soseda, ki ima trenutn ZXa TD, pa je šla prema, pa tudi tako ma že avto precej na hrbtu. Hehe @gigo, jaz mam dost bxa pa xantio šravbat :)
Hja, dougcajt mi je ja...

gule

In kaj je zdaj s to Xsaro? Si kupil kaj ali ne???

gule

bronco

alora nisem se odloču za xsaro ker ima une malenkosti ki se rade kvarijo in enostavno se mi ne da nonstop šraufat...sm kupu pa cliota dci 82 km...