Moj XM 2.5TD Exclusive

Začel/a pubi2cv, Januar 14, 2014, 09:09:31 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

@Zlikovski, kaj pa kratke fure ali pa mestna vožnja?

zlikovski

Se mi zdi da nekje do 10L normalna vožnja, ampak že par let več neračunam porabe, tak da nebi vedel točno.

Mike666

pubi2cv

Evo....za njim je že skoraj prvih 5kkm odkar je pri meni...hitro se nabirajo.

Èe bi blo kaj hudo narobe, bi se že pokazalo do sedaj. No, pa se ni. Zaenkrat sem super duper zadovoljen. Pelje se krasno, pa uporaben je tudi. Recimo, ko sem tole prikolico zahaklal za Picassoja, se jo je kar pošteno čutilo. Tale je pa skoraj ne čuti...super tudi kot delovni stroj:BigThumbs:

Sem prevzel biznis lokalnim cigo-poduzeæima.....tale krama je recimo vredna 50€. Jo je pa bilo 340 kg....

Je pa  s tole prikolico prepeljal že kar nekaj robe na deponijo in gradbenega materiala proti domu. Pridno dela, ni kaj...  :AngelPray:

Čojko

Pa prikolica na axovih alu feltnah,... Citrokompozicija

ModelJT

Citat od: Èojko;178132Pa prikolica na axovih alu feltnah,... Citrokompozicija

Tole bojo pa kar radkape. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Ta avto ne ve kaj je to teza na priklopu. Svojcas se oogromnoo prevozil avtoprikolico in nalozene avte. Avstrija,Nemcija ,Italija. Nikoli tezav niti cesarkoli drugega. Skoraj 400tisoc s prvo sklopko  ,pa sigurno kakih 50tisoc s prikolico za avtovleko.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Mike666

pheheh ena C5 bi že prismrdelo po sklopki ko bi prikolico samo priklopo. spelati tak več nebi mogo.

pubi2cv

Ratkape so na prikoljic...res je. Dobr opažate:BigThumbs:

Pa XM res ne ve ka je prikolica....on sam pelje...hehe

pubi2cv

Poleg prikolice ga prav nič ne motijo še druge pritikline...pravkar nas je srečno pritovoril z enotedenske smuke pri severnih sosedih....fully loaded:Hammer3:

Ni se pritoževal....prva tura s prtljažnikom je torej uspešno opravljena. So se mi med vožnjo domov vsaj noge spočile...pa križ pa to...hehe

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

pubi2cv

Oj,

Imam eno vprašanje...a ima kdo kaj pojma, kje bi se dalo dobit kak meter in pol do 2 m originalnega materiala za tapeciranje sedežev za XM-a...? Rad bi zamenjal sedalni del na sprednjih sedežih, ker je po 15 letih sedenja zmuckan in na enem mestu tudi malo strgan....

Kaka ideja...? Thnx

Sicer pa je limo dobil nova kilerja...sta bila nujno potrebna menjave. No in pa nove letne Dunlopke, da ne bo obut v gojzarje sredi poletja:Hammer3:.

Po prevoženih dobrih 8 jurjih brez posebnosti...povprečna poraba 7 litrov, vključno z nekaj uporabe prikolice in strešnega kufra...:BigThumbs:

Pa ugotovil sem, da daljinc vleče na 50 m, če daš noter nove baterije:emot44:

Čojko

Èe bi zalimal kakšno fotko sedežev bi bilo lažje.

pubi2cv

Bom slikal....prlimam jutri. Thnx.

rsm23

Èojko, kolikor se spomnem oglasa ima sedeže v kombimaciji usnje-alcantara, kot pri onem Izolskem. Ponavadi se tista alkantara s časom obrabi in strga.
Kje dobit kvaliteten nadomestek pa nebi vedel.