Pozna kdo tega XM-a

Začel/a xantos, November 22, 2013, 11:26:05 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Fotografija naredi čudeže, ane ... Dokler je imel prikolo zahakljano pa naoriginal feltne - se pa nobenemu ni zdel OK ;)
OK

LP
Primož

Citroenovc

Aja, po fotkah sodeč - je voznikov sedež vsaj toliko (če ne bolj) scufan, kot je pri onem V6 iz Izole. In uni je kar zmatran za pogledat.
OK

LP
Primož

pubi2cv

Eh...pustmo slike...grem pogledat, pa poročam :emot66:

rsm23

Voznikov sedež res zgleda malo znucan (ali pa celo malo strgan - bela pika se vidi na sliki). Zadaj pa so malo umazani. Vidi se še, da je klasično polomljen pokrovček tipkovnice. Ostalo izgleda OK.
V priponki imaš še podatke o tem avtu.

Čojko

Kako pa je s porabo tegale proti V6. Koliko litrov razlike med enim in drugim?

psihopat100posto

3 litre razlike sigurno, al pa še več če V6 pritisneš!:) Pa premerjat ti dve mašini je brezveze, dizel res ima navor, samo V6 je čista poezija!
lp

psihopat100posto

Citat od: Citroenovc;174765Fotografija naredi čudeže, ane ... Dokler je imel prikolo zahakljano pa naoriginal feltne - se pa nobenemu ni zdel OK ;)

:BigThumbs:dobro si jim podkuril!:

rsm23

Citat od: Èojko;174787Kako pa je s porabo tegale proti V6. Koliko litrov razlike med enim in drugim?

Uradni podatki so 10.9/5.9/7.7. Tistih 10.9 v mestu se mi zdi malo mimo. Kakšnih 7 litrov bi moralo bit povprečje pri neki normalni vožnji.

Citroenovc

Se ti zdi preveč al premalo?

Ne vem, koliko se lahko sicer primerja - ampak 100kW C5 II v mestu postane "žderač" nafte ... in bi kar verjel v cifro prek 10l pri samo mestni vožnji.
OK

LP
Primož

rsm23

Zdi se mi malo preveč. Kakšnih 9 do 9.5 bi se mi zdelo bolj realno.

Čojko

Citat od: rsm23;174796Uradni podatki so 10.9/5.9/7.7.
V6 uradni 15/7,8/9,6

Po uradnih je torej razlike cca. 2 litra, razen mesto, ki izstopa s 4 litri

Navora ima tudi V6 za prodajat in sicer od 1000 vrtljajev naprej. Po mestu s 60 km/h se komot v peti voziš na 1500 vrtljajih. Prva, druga, peta. Niti približno dizla. Èe koga skrbi poraba goriva pa V6 na plin predelat,...

rsm23

Razlike je malo več, ker si vzel podatke po starem standardu porabe - ECE normo. Po ECE pa naj bi 2.5TD porabil: 9.2 /5.1/6.8.

Èe ne delaš nekaj ogromno kilometrov, mislim da ti trije litri vseeno ne odtehtajo užitka pri vožnji s šestakom ;)

rsm23

Citat od: pubi2cv;174761Eh...to poklikajo vse opcije da bolj hud zgleda...hehe

Sem ga poklical...pravi da je avto "u nulo" in da mi da za potne stroške, če najdem feler na njemu...

Ga grem jutri pogledat, pa da vidimo....

Ga že ni več na internetu. Domnevam, da si ga kupil?

pubi2cv

Jap....ni slab....ljubezen na prvi pogled...sem ga odpeljal domov :BigThumbs:

Ima par malenkosti za poštimat...večinoma samo kozmetični felerji...mehansko pa je avto odličen. Pelje se odlično....poezija. Narejen ta velik servis, nove gume...vse dela kot je treba. Še pol kesla nafte sem dobil zraven :emot66:

rsm23

Lepo. Ob priliki ga pa le predstavi tule ;) :emot112:

Je pa to tudi svojevrsten dogodek - da kar dva XMa na isti dan dobita nove lastnike :emot61: