Pozna kdo tega XM-a

Začel/a xantos, November 22, 2013, 11:26:05 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Citat od: xantos;177700Pozna kdo? :emot77:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8151456&show=1&avto=Citroen%20XM%20V6%20Ambiance

In zakaj oni smejko?

Se ti zdi avto predrag? Si ga videl v živo? Si ga peljal mogoče?

Ta XM je tako "u nulo", kot je lahko 24 let star avto "u nulo". In Superca ga prodaja za izjemno ugodno ceno glede na to kaj vse je bilo na njem postorjenega.

Nedolgo nazaj je nekdo tu kupil XMa za 1/10 te cene. Sem prepričan, da če ga bo želel spraviti v tako stanje, imeti 2 seta gum + registriranega - bo 3k Eur zdaleč premalo.0
OK

LP
Primož

xantos

@citroenovc: Ne ne smejko je zato, ker sem vedel, da je od superce in sem postavil retorično vprašanje...

Ja pa jaz sem kupil XM-a za 1/10 cene...
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

Čojko

Evo, jaz zamenjam za GS-a,.....

Citroenovc

Aha, no pol pa pardoniram na odzivu.

Ja tale Superčin je super prilika za tistega, ki se bo ojunačil.

Sem ga gledal in vozil tudi jaz. Ampak na koncu sem po spletu drugih naključij in dejstev sploh generalno odstopil od ideje, da bi zaenkrat sploh imel še kak dodaten Citroën pri hiši in sem "za vikende in dušo" popolnoma spremenil  znamko in filozofijo vožnje.
Res jih imam poln kufr s tem zajebavanjem z ukinitvijo hidravlike ipd in je čas sprobati tudi kaj drugega. Kar je zaenkrat pri hiši "plavajočih" je ostalo, novi družinski član pa je nekaj popolnoma drugega. Ampak zdaj sem pa čisto v OT :S
OK

LP
Primož

superca13

Citat od: Èojko;177770Evo, jaz zamenjam za GS-a,.....

Se bi dalo zmenit!

xantos

Se strinjam, da je dobra prilika. Avto zgleda u nulo. Sicer superce ne poznam osebno, ampak kolikor sem videl po forumu je pravi majster!
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

Zeko124

Super xm cek, malo takih pri nas: ). Srecno, kdor ga bo kupil.; ).

@Citroenovc, a jaz kaj ne vem? ;)

@Feni, a si ti majster opazil, da si v petih temah napisal isto?  :D:Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Zeko - ljudje marsikaj ne vemo ;)
Pa ker ni Citroën ne bom OTčaril dalje.
OK

LP
Primož

ggorenc

Citat od: superca13;177756Prepis se lahko naredi ob poteku registracije...kar pomeni, da se do takrt lahko brez skrbi vozi z obstoječo registracijo.
Možno je, seveda pa se nikogar ne sili, da mu pustim registriran avto.
Cena je v vsakem primeru ista, da pa sem pripravljen na zgornjo opcijo pa je zgolj moja dobra volja.

Lp
S

Lahko ja, imas prav. Ampak ali bos placeval vse kazni za prehitro voznjo in napacna parkiranja zanj? To namrec potegne za seboj tudi nevsecnosti (!)

rsm23

Pa saj se napiše takšne stvari v pogodbo, ki se jo overi.
Sicer pa dvomim, da bo superca kar vsakemu "divjku", ki bo prišel mimo pustil registracijo - saj nekako že na prvi vtis in iz pogovora lahko presodiš a gre človeku zaupat ali ne.

superca13

rsm23

Danes se je pa tale pojavil na a.net-u. "Èe ima kdo voljo in čas" ;) ...pa nadomesten motor.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8157658

Se mi zdi, da je isti prodajalec kot pri pubijevem 2.5TD...vsaj ime in lokacija štimata.

ModelJT

Ma za v dele je dober. Kdo se bo pa matral z njim če ni papirjev.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

@rsm23, kaj še čakaš? Barva je prava, karoserija zgleda lepa, pa vse ostalo... Ga imaš kmalu poplačanega.

cxfranc

Èe se prav spomnim, je bil ta avto prodan in prepis narejen. Zato avto nima pometne......