Pozna kdo tega XM-a

Začel/a xantos, November 22, 2013, 11:26:05 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

GSclub

lepo, @pubi! veliko užitkov v vožnji ti želim. XMi pa kot kaže vse bolj prehajajo v roke pravih ljubiteljev...

pubi2cv

Hvala, hvala....užitki bodo zagotovo...oz. so že...hehe.

Še kak teden, da poštimam vse malenkosti, potem pa sledi predstavitev, vsekakor.

Aja...pa navdušuje me 2,5 TD. Hud stroj...robusten, ampak uglajen. Pa šparoven....je treba skurit sicer kak kesl, da vidim kaka bo dejanska poraba. Ampak po računalniku žre liter manj od našega Picassoja HDI 1,6 16v (80 kW). Neverjetno za tak agregat....

Čojko

čestitke za nakup. Veliko srečnih in brezskrbnih kilometrov!
Je pa res, ja da jih sedaj, ko so prišli praktično na ceno nič pokupimo ljubitelji tiste še dobre primerke.

gule

Jezus Pubi...čestitke...to je pa malo večje od spačeka...

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

pubi2cv

Hvala, hvala....feels good :-)

xantos

Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

ModelJT

To je od našega forumaša superca13.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Romzi

rsm23

Ja kdor bi hotel res dobrega XMa ima zdaj priliko. Glede na to da lastnik (suprca) pusti še celo leto registriranega je to ubistvu še jurja "prihranka". Torej imaš praktično za dva jurja tip top primerek ;)

feniXM

Se strinjam, narod je res razvajen, jaz imam XM 2.1 TD in usnje črno in zadaj bi spravil 4 in ne le tri sedeže - AMPAK FORA JE PO MOJEM V TEM, DA ŽENA NEÈE TAKO STARGA AVTA KER "NI VAREN"...ha?
Sebastjan, želim dober dan, vsak dan!!
[SIGPIC][/SIGPIC]

ggorenc

Registracije ne mores vec pustiti! Ze deset let skoraj ni vec tega sistema. Ko kupis rabljen avto ga je treba jovo na novo zavarovati in registrirati.

superca13

Prepis se lahko naredi ob poteku registracije...kar pomeni, da se do takrt lahko brez skrbi vozi z obstoječo registracijo.
Možno je, seveda pa se nikogar ne sili, da mu pustim registriran avto.
Cena je v vsakem primeru ista, da pa sem pripravljen na zgornjo opcijo pa je zgolj moja dobra volja.

Lp
S

Čojko

ModelJT

@Èojko še 6 let treba počakat.
[SIGPIC][/SIGPIC]