Pozna kdo tega XM-a

Začel/a xantos, November 22, 2013, 11:26:05 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xantos

Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

xantos

Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

rsm23

Mislim, da je oglasi bil tudi na CKS skupini na Facebooku, tako da ga mogoče res kdo pozna.

Je pa ta model brez Hydractive (se vidi, da ob menjalniku nima stikala za preklop met NORM in SPORT).
Kolikor sem uspel zbrskat gre verjetno za avto z VIN številko VF7Y4CZ0001CZ0144, če ti to kaj pomaga.

MSrougeZX

Jaz ga poznam, ga videvam skoraj vsak dan...v isti vtrec hodita otroka. Mi je omenil da prodaja če koga zanima. Zgleda lepo ohranjen le eno dobro poliranje potrebuje.

Za več info pa ga pokličite oz. sekcijo Prlekija, katere je tudi sam lastnik član. Avto ima že več let v lasti in se uporablja dnevno.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

touster

Bil je moj in njemu sem ga prodal. Očitno je montiral plin. Èe že to računaš koliko stane plinska napeljava je ugoden nakup.

Meni se je zdel ok možakar, fan citroenov tako da je verjetno dobro skrbel za avto.

DejanO

Ta avto prodaja naš Stage iz Ljutomera, ki živi v Lendavi.
Prodaja ga zato, ker pričakujejo 3 otroka. Trije sedeži pa ne bodo šli na zadnjo klop, išče pa citroenovega eno ali velikoprostorca.
Cene ne bo spuščal dosti, če ne proda, gre avto v garažo.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Mike666

Kaj pa ma za sedeže? Fotelje z dnevne?
Glede na to kaka razvajenost je v toti sloveniji se nečudim če bodo za enega otroka rabli avtobuse.
cccccccc

Zeko124

Citat od: DejanO;171047Ta avto prodaja naš Stage iz Ljutomera, ki živi v Lendavi.
Prodaja ga zato, ker pričakujejo 3 otroka. Trije sedeži pa ne bodo šli na zadnjo klop, išče pa citroenovega eno ali velikoprostorca.
Cene ne bo spuščal dosti, če ne proda, gre avto v garažo.

Kolega bo v kratkem prodajal "taprvi" C4 Picasso, če bi ga zanimalo :). Bom kaj več objavil ta vikend ko dobim več podatkov in fotografije od avta. 260.000 prevoženih, prvi lastnik, avto kupljen in redno servisiran pri Jerovšku.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gregor

Citat od: Mike666;171052Kaj pa ma za sedeže? Fotelje z dnevne?
Glede na to kaka razvajenost je v toti sloveniji se nečudim če bodo za enega otroka rabli avtobuse.
cccccccc

Sicer bomo spet zasrali eno temo, ampak imaš prav.
Poznam ljudi, ki z novim šaranom naredijo manj kilometrov letno kot jaz z 20 let staro rusinjo. Aja, pa sam dva otroka majo, kot jaz. Sicer mi je vseeno, dokler mi taki ne začnejo jamrat, da nimajo denarja, a v družini dve lepi plači.

btw, veš kako faco je konec poletja naredil policist na MP Dragonja, ko je v nivi videl zadaj tri otroke. :take_picture:
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

rsm23

Citat od: Èojko;171295Meni je pa ta všeč http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7883368&show=1&avto=Citroen%20XM%20Berline%203.0i%20V6%20Exclusive
Šestak,..

Evo Èojko, zdaj se je še cena pojavila ;)
Je precej ugoden če je res v takem stanju kot izgleda/piše.

Čojko

Mater,...... ima kdo za posodit plac, da ga skrijem za nekaj časa?
AaaaaaaaaaaaaaAaaa

ModelJT

Citat od: Èojko;171528Mater,...... ima kdo za posodit plac, da ga skrijem za nekaj časa?
AaaaaaaaaaaaaaAaaa

Prodaj enega GSa pa je ane.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

Ajooooj, kje si dobil to pregrešno idejo?
Dajte mir,...

ModelJT

Citat od: Èojko;171532Ajooooj, kje si dobil to pregrešno idejo?
Dajte mir,...

Nič pregrešna, pametna ideja. Dva na enaka avtomobila pa ja ne rabiš, še barve sta enake. GS za nedeljo, XM za vsak dan.
[SIGPIC][/SIGPIC]