nakup C5 2.0 HDi 05/06

Začel/a c5_fan, Oktober 17, 2013, 08:39:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

jumper1

Citat od: Citroenovc;179609Jah če pa C5 z elektično pumpo ne bi ostal v max 3 dni - bi bilo pa z njim (ali pa vsaj akumulatorjem) pa res nekaj narobe ;)

Skratka - to pa res ni nek relevanten test. Bodi pozoren druge stvari.

Električna pumpa se ne prižge tudi če avto pade povsem dol ,dokler ne odpreš vrat ali ga odkleneš

Citroenovc

Sicer je res, da dokaj hitro pade v eco mode - ampak meni tudi po več dni parkiran še nikoli ni kaj divje padel dol ... Mislim, če je dvignjen ... drugo je v voznem položaju. Tam dokaj hitro zleze kak cm, dva v eno smer ...
OK

LP
Primož

andraž

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8144871&show=1&avto=Citroen%20C5%20Tourer%202.0%20HDi%20Exclusive%20XENO...

Tegale sem šel gledat. Kakšni nategi. Odlično ohranjen... Bunka tukaj, bunka tam, podrsan odbijač, podrsana platišča, platika na pragu ima vsaj dve večji luknji, notranjost utrujena, volan kot bi ga kuščar z jedko slino lizal, tesnilo pri voznikovih vratih na B stebričku raztrano... Nove gume! Ja, samo spredaj, zadaj zlizane do konca... Servisna knjiga potrjena! Seveda, ampak samo do 90000 km v letu 2010, potem neki kvazi servisni listki... Pa za koga nas imajo prodajalci?????

Romzi

Raje tega (sem ga že v eni temi omenil), pa na stran kašnga jurja, pa ni vrag da ne bi delal:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8213880&show=1&avto=Citroen%20C5%202.0%20HDi%20%20sx
Dvomim, da bi se šel pooblaščenec kot je Jerovšek blamirat in prodajat kak krš...

Double Chevron

Sem ravnokar kupoval in je večina oglasov zavajajočih.

Xandrej

Ja ker hodite gleda poceni uvožene avte pa bi radi imeli nove... Pa kdaj vam bo jasno to meni nebo nikoli jasno. Imam slovenski avto kot iz trgovine z PRAVIMI 130 000 kilometri pa nikjer nobenega...eh daj daj...

Romzi

Citat od: Xandrej;179629Ja ker hodite gleda poceni uvožene avte pa bi radi imeli nove... Pa kdaj vam bo jasno to meni nebo nikoli jasno. Imam slovenski avto kot iz trgovine z PRAVIMI 130 000 kilometri pa nikjer nobenega...eh daj daj...
Nimajo vsi namontiranih desetih jurjev (ali več) takoj za ritjo.
Bolj je problem, ker se ljudje nočejo pokrit toliko kot imajo kovter dolg ....
Res pa je, da je potem bolje gledat nekaj kar ne rabi toliko pozornosti kot C5. Recimo.

andraž

Andrej, v tvojega nihče ki ga je že videl, niti malo ne dvomi... Je vzoren primerek. Je pa zanimivo kdaj pogledat kakšnega takega kot sem opisal...

Xandrej

Ja kaj pa gledajo???? Avte za 10 jurejv al sem kaj narobe jaz prebral?

ModelJT

Citat od: Romzi;179627Raje tega (sem ga že v eni temi omenil), pa na stran kašnga jurja, pa ni vrag da ne bi delal:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8213880&show=1&avto=Citroen%20C5%202.0%20HDi%20%20sx
Dvomim, da bi se šel pooblaščenec kot je Jerovšek blamirat in prodajat kak krš...

Ja no tale c5 je že kar preživel nekaj. Je drugače od mehanika, ki dela pri Jerovšku. Fino potolčen od toče, čipiran s škatlico ( če je ni vzel ven), mehansko pa bi moral biti tip top.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Double Chevron

Citat od: Xandrej;179629Ja ker hodite gleda poceni uvožene avte pa bi radi imeli nove... Pa kdaj vam bo jasno to meni nebo nikoli jasno. Imam slovenski avto kot iz trgovine z PRAVIMI 130 000 kilometri pa nikjer nobenega...eh daj daj...

No, jaz konkretno nisem gledal takšnih. Gledal sem samo avtomobile s slovenskim poreklom, večinoma od prvega lastnika. V svojem primeru pa ni nikjer nobenega zato, ker prodajaš zelo specifično vozilo, za katerega je ciljna skupina v Sloveniji omejena na nekaj deset ljudi.

Zeko124

Ja, kot je napisal janko, C5 je od Mateja, ki je serviser pri AC Jerovšek.

Mehansko redno vzdrževan, ima pa predvsem lepotne napake (toča in malo podrajsan), kar se da rešit :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

xsarar

Samo tok. 80kW ne bo šlo nikamor. Pa ne govorim za divjanje, ampak ko bo treba kaj prehiteti ali štartati z mesta, ne bo in ne bo šlo. Drugače pa kakor kdo želi.

p.s.

Za kaj se gre? Da se kam pride.
Za kaj gre? Gre beseda o vozilu Citroen.
Moj prvi je bil AX.

c5_fan

Mah, zdej vozim xsara picasso bencinarja 109 km, najbrž se c5 dizel premika precej podobno. Rabim avto za po avtocesti cca 100 km na dan. A je drgač tale motorček ok, ker sem bral po raznih forumih da crkujejo turbine zarad premajhnih oljnih kanalov (če sem se prav izrazu)? A drgač pozna kdo ta avto?