Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sypahh

Jaz imam limuzino z istim motorjem, torej 2.2HDi, samo letnik je malo novejši (2009). Pri 137.000km do sedaj nobenih problemov s sklopko ali vztrajnikom, razen "zgnit" hladilnik klime, ki sem ga menjal letos poleti in pa zdajle me zafrkava črpalka za pranje žarometov, ki jo grem menjat v ponedeljek ali torek (dobrih 50eur, tako da ni krize).

Drugače zaenkrat lahko potrkam, nič nepredvidenih stroškov.. Pustimo "potrošni" material, kot so zavorne ploščice recimo..

andraž

Po slikah izgleda lep (kateri pa ne...), ter če ti je prodajalec vse razložil o avtu, potem je verjetno dober nakup. Še najbolje bi bilo, da ga kar pelješ do Jerovška, pa naj ga on dodatno pregleda. Edino cena je mogoče malo visoka za ta letnik... Dober nakup ti želim!

Čojko

Ne hvali preveč, da ti ga kdo ne odpelje pred nosom. Nimaš kaj čakat. Gas!

xsarar

Hja, če mi je namenjen, potem bo pri meni v garaži, če ne, pa ne. Ja saj  za ceno se bom še malo pogajal, ker se tudi meni zdi malce visoka.

Pa hvala za odgovore.
Moj prvi je bil AX.

andraž

To imaš prav. Pa še to. Pozanimaj se na servisu kako je s sklopko... Kolikokrat so jo že menjali...

BT-C5

ta verjetno ni tako slaba izbira,če je vse tako kot je navedeno je včasih boljše dati kakšen € več...

Citroenovc

Sklopka je (kot je bilo tu že večkrat povdarjeno) problem pri 140KM 2.0. On pa gleda 2.2 170KM. Torej, zakaj bi jo že nevemkolikokrat menjali?
OK

LP
Primož

xsarar

Aha, torej je še toliko boljši razlog, da ga nabavim.
Moj prvi je bil AX.

andraž

Citat od: Citroenovc;171891Sklopka je (kot je bilo tu že večkrat povdarjeno) problem pri 140KM 2.0. On pa gleda 2.2 170KM. Torej, zakaj bi jo že nevemkolikokrat menjali?

Ja, se opravičujem, moja napaka :argue1:, sem slabo gledal kateri motor je.

Lovro

Pri mojem C5 je bilo treba po 4 letih menjati hladilnik klime (znana in že omenjena hiba), rade zaribajo tudi zajle za dviganje/spuščanje šip pri voznikovih in sovoznikovih vratih.

Ostalo po 4,5 letih še vedno deluje.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

garac

da ne bo kdo odkrival tople vode spet, najprej preberi celo tole temo, potem razmisli, če si še želiš C5, nato vprašaj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Xsarar si ga kupil? V oglasu piše da je prodan.
[SIGPIC][/SIGPIC]

xsarar

Citat od: ModelJT;172078Xsarar si ga kupil? V oglasu piše da je prodan.

Žal ne. Sem bil prepozen. Predolgo sem se obiral in "raziskoval". Očitno ni bila sreča na moji strani. Pa še trenutni avto servisiram (zavorne čeljusti in menjava ročne zajle), tako da je šlo vse skupaj v drugo smer. Očitno se bom to zimo še s svojim vozil (čeprav mu nič ne manjka, le čustva so me izigrala, ko sem šel tistega gledati).

Iščem naprej, čeprav ne tako vneto več, ker je stresno.

BTW garač, kaj mi pa drugega priporočaš (pa sem imel že tudi druge znamke).

LP
Moj prvi je bil AX.

andraž

Citat od: BT-C5;172475pa naj še kdo reče,da so "slabi"!

http://www.zurnal24.si/janez-mejac-kupil-ze-sestindvajsetega-citroena-clanek-214844

Lp.

Zanimivo da pri vsej tej "zbirki" ni imel DS in CX. Verjetno zato, ker je kupoval nove in ta dva sta bila vedno precej draga?