Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Flukturr

Citat od: MSrougeZX;125674Z ključem,tak kot pri vsakem normalnem avtu.

Normalnem... to je relativno.

Meni je Renaultov sistem brez ključa vsekakor bolj všeč in ga pogrešam.
Tako pri odklepanju avta, zagonu motorja in seveda odpiranju pokrova za točenje goriva.
LPF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA

sylver

Kako to, da obstaja neka reklama, kjer ob prizganem C5 lahko natocis gorivo?

Prilimam link samo da najdem reklamo :)

Gox

Mislim da po pravilih mora bit avto ugasnjen. To, pa da vzameš ključ ven za tankat, je pa samo dobro, da ti medtem ko plačuješ, kdo ne odpelje avta.

Jaz tudi zaklenem avto, medtem ko grem natankat in plačat.

Ne vidim razloga, zakaj bi bilo dobro da je avto prižgan medtem ko se tanka ... četudi imaš sopotnike ki čakajo, bodo ja zdržali 3 minute brez gretja ali klime.

sylver

Hvala. Sej ni take panike, samo sprasujem zaradi tega, ker drugacne reklame oglasujejo :)

Sicer pa itak vedno vzames kljuce s sabo, ko gres tankat ker mores avto zaklenit, ko gres placat (se posebej ce si sam).

2sv

nemoreš verjet z kakimi si nekateri delajo probleme koda je pa zdaj to tolk pomemno ja valda da boš vzel ključe sabo to je tak kot nekateri pravjo da bi šel na ohcet brez kur....

sylver

Tudi taki moremo zivet :)

Sicer pa si ne delam problemov s tem, samo sprasujem. Zato pa so forumi model ;)

robertog

Pozdravljeni

ALi te sklopke res tako crkujejo ? Ali je to pri kakašnem modelu posebej izrazito?
Rad bi kupil C5 hdi 140 pa me  skrbi kateri letnik.Prosil bi čim več podatkov?

LP Robert

ModelJT

Ne crkuje sklopka ampak vztrajnik. HDi 140 ne bi smel imeti več teh problemov saj je to drug motor, kot pa stari HDi 136 in je tudi vztrajnik novejši/izboljšan.
[SIGPIC][/SIGPIC]

breznikar.peter

Ni bilo samo pri tem modelu 140...Hiba sklopk se kaže tudi pri 1.6 HDI 110HP.

ModelJT

Jaz sem govoril za tisti motor, ki ga on kupuje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

breznikar.peter

Že že, nanašal sem se samo na njegovo vprašanje " pri katerih modelih ", torej tudi pri 1.6 motorju..In recimo moja izkušnja...Avtohiša v MBju..avtocity to odkrito tudi prizna,da je hiba..nakar avtohiše,ki so " bogu za hrbtom " iz malih mest, na vse pretege hočejo obtožit voznika,da je on kriv z vožnjo ipd ipd. :) Ter se otepajo uveljavitvi garancije:)

BT-C5

imam 140 HDI,pri 22tkm zdrsela sklopka,pri 46tkm crknil vztrajnik.
Vmes so mi zamenjali sprednja panta,ravno danes pa se je oglasil še zadnji levi!
Avto 12/2008 so pa tudi 2009 imeli podobne težave..

ModelJT

Vse je možno. Teli prenovljeni pa imajo baje malo drugačen motor in naj bi bil tudi ta problem odpravljen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Citat od: ModelJT;127100Vse je možno. Teli prenovljeni pa imajo baje malo drugačen motor in naj bi bil tudi ta problem odpravljen.

Kaki prenovljeni? To vse je isto...vztrajnik in sklopke je problem, pa tudi panti na vratih....meni je tudi to vse crknilo med 30-35k km.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil