Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sylver

Tako, sedaj pa res ne vem ali naj tega vzamem ali naj še "malo" počakam :)

yamaha20252025

Tisti gum na levi strani CHEK je funkcijski gumb, preverjanja tlaka v pnevmatikah, nivo olja v motorju in izpis kilometrov do naslednjega intervala servisa.

Težko je reči, kdaj je nakup pravi... Včasih morda človek malo počaka, pa potem še tistega, kar je prej želel ni več, spet drugič pa se lahko v tednu ali mesecu kasneje pokaže boljša stvar...
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Stari ti boš diplomiral... ni drugega ko pa it po nov avto v salon!

sylver

Ja žal mi moj budget ne dopušča tega :)

Sicer pa vsi hočemo za svoj denar dobit največ ane :)

MSrougeZX

Pelji tistega belega naj ga kdo pregleda in če ne bo nič sumljivih stvari KUPI. Popušit že nevemkolko tisoč € več tak ne moreš...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

yamaha20252025

Citat od: MSrougeZX;123162Pelji tistega belega naj ga kdo pregleda in če ne bo nič sumljivih stvari KUPI. Popušit že nevemkolko tisoč € več tak ne moreš...

Se podpišem! :BigThumbs:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

sylver

Sam veš kaj me zanima - glede na to, da niso registrirani - kako naj ga peljem kam? Mi bo prodajalec dal kake začasne tablice, glih toliko da se lahko zapeljem do prvega AMZSja oz Citroen servisa?

ModelJT

Tiste, ko jih samo nalimaš za 3 dni vzameš al pa če ma on kaj.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mmikolj

Citat od: sylver;123088Vse, kar imam je tole :)

Tudi pri meni se to dogaja. Račun sem aktiviral. Mogoče kdo ve, zakaj?:BigThumbs:

ModelJT

Probajte se ragistirati pod prvo možnost:
Strokovnjak za popravilo avtomobilov
ex. : Réparateurs indépendants,...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Daj gor proba table idi do prvega servisa pa bojo pogledali... Madona si trd človek ej...

sylver

Citat od: Xandrej;123184Daj gor proba table idi do prvega servisa pa bojo pogledali... Madona si trd človek ej...

Ja sory, pa eni se prvič soočamo z nakupom na tak način. Do sedaj smo doma vedno kupovali avtomobile iz avtohiš.

Ta prodajalec pa ni avtohiša in zadeva malo drugačna.

Xandrej

Ja sorry da si pol neroden pa da neznaš se zmenit s človekom ej joža pripelji mi avto na citroen servis če bo vse OK ga kupim in ti vsipam 13 990€ če ne pa grema na kafe pa fertik... Lahko pa si kupiš nov avto za 10 000 jurjev sicer nebo C5 ampak nekaj drugega bo pa po tvojih standardih da grete avte v salone kupit....

sylver

Sej ti ni treba sodelovati v temi, ce si tako zivcna oseba. Zato pa obstajajo forumi za razne debate in pomoci in ne zato, da bi nekoga "napizdil" :)

Xandrej

Glej pri tej tvoji zadevi se vključuje 20 ljudi pa ti hočejo nekaj povedat pa ti svetujejo pa nevemkaj vse. daj malo premisli pri sebi... Kaj sem ti napisal? se ti zdi to pametna poteza ali ne? Èe ni vredu greš iskat dalje, ne pa da boš zdaj na avtu izvedel preko interneta tehnični pregled fizično pa se ne pogleda vredu pa ne premeri se lak pa nič... ne vem no.

Preberi so komentarje različnih ljudi ki ti hočejo nekaj dopovedat ti pa ko prvi dan eno in isto!!!! Pa če ne gre pa reči. Pridem v teharje te peljem za rokico na prvi servis:

Citroen servis Košak:

http://saloni.citroen.si/kosak-celje/index.php?sv_path=651

Iz teharja v celje je: 3 kilometre:

http://maps.nokia.com/?p=1&cid=ovimaps-fw-ilc-na-acq-na-map24-si-na-1#|46.2323353|15.2932273|15|0|0|normal.day

Do servisa mogoče kaki kilometer dlje...

Greš tja pa preveri avto vse na enem mestu pa je to to. Èe kaj ni gut pa gremo dalje. V motor pa itak nihče ne vidi!!!