Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sylver

Ok, sedaj sem se uspešno registriral na tale citroen service, vendar ko pridem not, nimam nič :)

piše mi samo, da če ničesar ne vidim, da naj pritisnem F5 za osvežitev strani - to tudi storim, vendar nič.

Prijavil sem se pa kot:

Assistance et Premier Secours
ex: Pompier, sécurité civile, police,.

A ima kdo "polni" dostop, da bi mu poslal številko šasije in zame preveri zgodovino vozila oziroma opremo oz kar koli?

ModelJT

No zdaj imaš pa v levem kotu en prostorček kjer ti piše VIN/VIS in tam jo vpišeš. Èe boš pa kdaj iskal kake dele ali pa sheme, številke delov itd. in nimaš številke šasije pa klikneš na brezplačne storitve in klikneš dokumentacija o rezervnih delih, poiščeš avto katerega želiš in klikaš. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

sylver

ModelJT

Zanimivo. Si probal kaj refrešat? Jaz se ne spomnim ampak a je mogoče treba račun aktivirati preden se prijaviš?
[SIGPIC][/SIGPIC]

sylver

Pa zanimivo mi je tudi to, da ko na CARFAX.SI vpišem številko šasije in NE kliknem na iskanje, se mi delni podatki od avtomobila prikažejo na desni strani:

Èe pa kliknem na iskanje, pa mi prikaže 0 rezultatov :)

WTF??

sylver

Refrešavam že skoraj pol ure pa nič :)

V mailu sem samo prejel up ime in pass. to je vse - nič ne piše o aktivaciji..

ModelJT

Potem je pa verjetno napak bila ko si izbiral kaj si. Mogoče, če se še enkrat probaš na novo prijavit. Sem ti pa jaz poslikal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sylver

Oo super hvala ti!!

Cudno mi je to, da je instrumentalna plosca enobarvna? Mar nima exclusive vec barvni prikazovalnik stevcev - al je to spet od trga odvisno?

Pa bluetootha nikjer ne omenjajo, ceprav ga ima :)

Dodatno vprasanje: kako lahko vem, ce ima preverjanje razpolozljivega bocnega prostora za parkiranje?

Na levi strani volana ima na armaturni plosci 2 gumba:
- prvi je velika crka P (to je za preverjanje bocnega prostora?)
- druga pa CHEK (kaj je to?)

Pri radiu pa im se neke 2 tipke ena je tudi velik P in neke pikice in se nekj kar sem sedaj ze pozabil :)

ModelJT

Izgleda, da ne piše čisto vse kar ima. Za večbarvni zaslon imaš pa verjetno prav, je spet od trga odvisno. Ker ta romusnki tako kot je xandrej povedal ni čisti pravi exclusive po naših standardih. Za preverjanje prostora pa poglej v priponko. Te tri tipke so na levi strani volana.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sylver

Aha ok ovitno ima za preverjanje razpolozljivega prostora za bocno parkiranje :)

Super, hvala vam za tole. Naslednji teden se bom poskusil se kar koli pozanimat na Citroen servisu v Slo, ce mi lahko pogledajo prek šasije lkaj vidijo (kake skode na avtu...), ceprav dvomim, da mi bo to kdo preveril ker se to kao ne pocne ... No, razen ce imas veze ali poznas koga (:

ModelJT

Pa poročaj o ugotovitvah. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

sylver

Obvezno :) ce kar koli zvem seveda..

ModelJT

Drugače pa isti prodajalec prodaja še eno C5ko, ki pa izgleda da je "tapravi" exclusive. Mogoče bi še za tole malo povprašal pri prodajalcu.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5643862&show=1
[SIGPIC][/SIGPIC]

sylver

Je crna :)

Mi je bela veliko lepsa. Danes sem sicer gledal tudi crno, je enaka. S tem da ima crna pocen haklcek za odpiranje havbe spredaj (jo je vceraj ena stranka zelela odpret a je zaradi mraza vse zamrznilo in je na silo odpirala pokrov in zlomila ta haklcek, ki se nahaja pod havbo). Sedaj je havba na pol odprta :)

Ce je temu res tako ne vem.

Flukturr

Citat od: sylver;123104Je crna :)

S tem da ima crna pocen haklcek za odpiranje havbe spredaj (jo je vceraj ena stranka zelela odpret a je zaradi mraza vse zamrznilo in je na silo odpirala pokrov in zlomila ta haklcek, ki se nahaja pod havbo). Sedaj je havba na pol odprta :)

Ce je temu res tako ne vem.

Včeraj ko sem dolival tekočino za šipe sem se prav začudil kako po kitajsko je ta zahakljač narejen.
Sem ga dvakrat pomigal ker sem mislil da se je tudi meni odtrgal in nisem mogel verjet da je tako šlampasto gor pripopan :argue1:

lpF
C3 Exclusive 1,2i
C5 Exclusive 160 HDI BVA