Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sylver

Aja. No vidu sem, da se ta CO2 veliko placa pri DMV, zato sem zacel iskat manjse izpuste. Hehe.

2.0 HDi, 110 KW, 154 izpusta CO2, Euro 5, cena 12.000 Eur, oprema Exclusive.

To je to kar rabim. Sucer je iz Romunije - kaj menis?

ModelJT

Madona pa ti boš pol Evrope preiskal potem boš pa najboljšega prav v Sloveniji našel hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sylver

Hehe ja upam, da dobim takega v Slo, sam bo cena 40% drazja.

ModelJT

Prej si gledal 2.7 HDi mašino. Evo en slovenski, ki se je pravkar prikazal na avtonetu. Èe ti je pa cena všeč boš pa moral sam videt.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5658947&show=1
[SIGPIC][/SIGPIC]

sylver

Uu zelo zanimiv, vendar premocen.

Bo dovolj 2.0 HDi, najvec 110 Kw :)
Drugace pa je oprema ta prava.

dvorjan

@sylver:
Glej, ce bos samo na ceno gledal, se bos 100% nategnil. Ni debate.

In tudi ce gledas po spletnih oglasnikih, tujih ali domacih, potem se drzi naslednjega. Pri tujih prve dve ali tri strani najcenejsih avtomobilov preprosto preskoci. So navadno taksne ali drugacne razvaline.

Isci avto od fizicne osebe. Isci takega s papirji. Ko ga najdes, vprasaj se sosede ali pa koga bliznjega, ki ga srecas na poti/ob cesti do prodajalca, ce pozna avto in lastnika ter kako je z njim delal.

Na ogled z mehanikom.

In ne sme se ti muditi. Mogoce bos tudi par mesecev iskal idealen rabljen avto. Sicer pa se kaj prihranit in kupit novega ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

sylver

Sej v bistvu ze pocasi razmisljam, da je nakup v tujini zelo zahtevno delo se posebej za neizkusenega kupca.

Se bom raje v slo osredotocil :)

BT-C5

:),na koncu boš pa kupil novega v slo z 4 letno garancijo in z"gratis" tepihi:)

sylver

haha :) gratis tepihi so pa ja dober razlog za nakup novega avtomobila :D

novega dvomim, da bom kupil, saj je cena (s tako opremo, kot si jo želim) krepko čez 25.000 EUR z popusti všteti.

C5 s tako opremo rabljen pri nas pa dobim že za okoli 15.000, s tem da je večina uvoženih. Ampak to še ne pomeni vedno slabo.

Gox

Èe se ti ne mudi...čakaj .... in spremljaj oglase ... se bo ziher v enem letu pojavil kak dober ... oz. zveš za kakšnega preko vez. Tačas pa denar na kupček in bo ...

sylver

Mudi se mi glih ne, avto imam, vendar je želja tista, ki me preganja k nakupi :)

Dejansko komaj čakam, da bom vozil tako hudo limuzino :)

BT-C5

ja,ja želja potem pa pride še pomlad in te že imajo:)

sylver

Ko bi vsaj bilo pred pomladjo :)

Danes grem pogledat enega Exclusiva 2008 uvoženega. Da vidim ohranjenost.

Xandrej

Kolko maš bužet?

Maš enega gor slovenskega 2.7 Hdi ni da ni... Za 19 000 jurjev z 80 000 kilometri pa slovenski avto to je voz! Letnik 2010.:BigThumbs:

yamaha20252025

C5
Ja, tega 2.7 sem tudi jaz opazil... Pa je zagotovo dobra izbira.

Menim, da je bolje, kupiti takega rabljenega, kot novega in v dveh letih ogromno izgubiti na ceni. Temu 2.7 je cena padla že za polovico, pa še vse tisdto ima, kar marsikateri nov ne bi imel do cene 25000 Eur.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.