Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tignes

21000 eur s paketom tendance zaznavanje ( samozatemnitveno oglaedalo, parkirni senzorji spredaj in zadaj za ženo in merilec razpoložljivega prostora ) + garmin + vigneta :)

MSrougeZX

Ni slabo...jaz sem dal za mojega 11/2009 21.900€, s tem da je dinamique, brez vinjete in garmina...imam pa zato gratis usnjene sedeže plus tisto kar si napisal. Takrat je bila redna cena mojega okoli 28.500. Aja, v tej ceni je tudi rdeča barva, ki je med najdražjimi na doplačilu.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

bondzoli

Tignes

ta je imel v začetku leta 3.1. še ceno 18.600, zgleda da nekomu ni zneslo plačevat leasinga...

Sine64

Ta iz leasinga se že full dolgo prodaja...

drugače pa Tendance (stari Dinamique) oprema ima navadno ročno ter brez hidravlike, razen če je HDI nad 160KM ali THP nad 155. Ti imajo elektronsko ročno in hidro III+

poleg tega je pred uvedbo novih imen za opremo Tendance obstajala še oprema Confort, ki je nekako "mešanica" med Tendence in Exclusive. Lahko si imel recimo HDI 140 pa je imel hidro III+ ter elektronsko ročno, ni pa bilo usnjenih sedežev, xenona, itd...kar je imel exclusive.

Mops

Citat od: Tignes;119636a mogoče kdo ve ali imata 140 in 160 enako sklopko, tisto ki crkava ?:)

Danes sem mimogrede vprasal mojstra, ce sta sklopki enaki in baje nista. (naj ne bi imeli problemov z zdrsavanjem sklopke na HDI160)

yamaha20252025

Tega C5 2.7 sem šel tudi jaz gledat pred nakupom mojega.
Vizualno je sicer lep...
Bil pa je spredaj karamoliran, kot so mi tudi sami omenili.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

yamaha20252025

No, pa malo gledam avtonet, pa vidim, da so prav ta C5 2.7 V6 prodali danes.
Sem radoveden, če je kdo od forumašev postal lastnik:BigThumbs:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Ne forumaši večina kupujejo 140 konjske pol pa jih tunajo do onemoglosti pa še manj žerejo pol pa vse menda tak gre, da še tebe prehitijo. Pa nič ne pkodi avtu pa nič... Tak je to... Seveda pa niso v odprtem razredu (vsaj na papirju ne)...

Mika

Citat od: Xandrej;120119Ne forumaši večina kupujejo 140 konjske pol pa jih tunajo do onemoglosti pa še manj žerejo pol pa vse menda tak gre, da še tebe prehitijo. Pa nič ne pkodi avtu pa nič... Tak je to... Seveda pa niso v odprtem razredu (vsaj na papirju ne)...

Hm, a bi ti potreboval kakšen strokovni pogovor...terapijo? :Hammer3:

Xandrej

Zakaj vprašaš? :BigThumbs:

BT-C5

Citat od: Xandrej;120119Ne forumaši večina kupujejo 140 konjske pol pa jih tunajo do onemoglosti pa še manj žerejo pol pa vse menda tak gre, da še tebe prehitijo. Pa nič ne pkodi avtu pa nič... Tak je to... Seveda pa niso v odprtem razredu (vsaj na papirju ne)...

JA,točno tak,potem pa jim vse crkne(sklopka,vztrajnik,letvice odstopajo,BT ne dela,hidravlika spušča,avtomatiki zajebavajo,panti crkujejo,računalniški sklopi crkujejo)..ne tjunat avta!!

..nimam tjunanega,paje ravno tako vse crknilo!!

Jogador

Citat od: BT-C5;120132JA,točno tak,potem pa jim vse crkne(sklopka,vztrajnik,letvice odstopajo,BT ne dela,hidravlika spušča,avtomatiki zajebavajo,panti crkujejo,računalniški sklopi crkujejo)..ne tjunat avta!!

..nimam tjunanega,paje ravno tako vse crknilo!!

Èe je pa francoz! :Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

dvorjan

Po moje te bo ideja minila takoj, ko bos videl koliko davka moras placati glede na izpust CO2. Ali pa bos zacel gledati modele s slabso motorizacijo.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!