Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tignes

a kdo ve kje imajo exclusiva za testnega? v rubriki testi itd. sem bral da je hidra podvozje glasnejša od navadnega, pri kakšni ornk luknji itd...lastniki vese kaj o tem? zame je udobje tudi tišina, sam sem imel p407 in bil je udoben vendar na kakšni slabši cesti sem bil silno nesrečen, podvozje je šklopotalo in na volanu so bile nekakšne vibracije pri vsakem poku...pa p407 je bil nov...pri c5 z fedr vzmetenjem tega ni bilo, za moje pojme je res udoben, zanima me pa hydra, jasno je da je udobnejša, je tudi tišja?

Tignes

torej to sem prebral tu : http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=137 stran 31 prvi post...uporabnik TMA

MSrougeZX

Citat od: Tignes;119403danes sem se šel peljat z testnim na avtotehni vis, 20 hdi 140 tendance...super vse, avto je delan za romunski trg, ponujajo mi ga za 18500, čeprav imajo enakega na vrhniki za 18200, s tem da je ta na vrhniki še nov, na avtotehni pa registriran kot testno...pa še prodjalec je čuden...ker težko mu je delat...informacije od njega dobit je kot da bi kaktus ožemal...

definitivno moram še hidravliko probat...

mi je pa nekaj čudno ko naviješ volan za v križišču in daš gas, volane ne ravna je to pri vseh tako?

Volan ne ravna nazaj tako kot pri normalnem avtu...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

perom

C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

Xandrej

Citat od: gule;119451Pusti Xenone pri miru...ta žarnica stane 10 eur, xenon, pa 100...sveti pa isto...

Xenonska žarnica stane 35€na bolhi od osrama ali philipsa! Primerjava je brezpredmetna pa v fotrovi 607 svetijo še danes po 116 000 kilometrih pa moje po 74 000 tudi so še prve... Da pa svetijo isto pa res čudne besede anega prodajalca avtomobilov....

tomaz555

Tako pravijo tudi v AH Kranj, da je Xenon brez veze, razen če se veliko voziš po temi. Mislim, da dol padeš. Xenon je zakon, gre pa tudi brez njega.lp

Xandrej

Gre ja!

Moje zahteve vsakega nadaljnega avta ki bi ga kupil:

Obvezno:

xenon
Avtomatik
tempomat

Vse za ene brezveze zame neprecenljivo...

Gox

Ja pri novem avtu, tudi novi navadni žarometi dobro svetijo ... je pa pri xsenonu barva svetlobe drugačna, pa meni zelo uporabna in koristna funkcija pri xsenon žarometih je sledenje v ovinek ... saj dobro osvetli del ovinka, ki je sicer pri navadnem žarometu v temi.

Tisti ki kupuje avto, naj proba tudi to opcijo če ima možnost. Šele v temi vidiš kako je uporabna ta zadeva.

garac

Èe bi jaz kupoval nov avto, mora obvezno imeti: Volan, zavore, kolesa... tudi motor je zaželjen, zadovoljen bi bil z elektičnim pogonom

Smo pač različni, nekateri ste usekani na kup pokvarljive opreme, drugi smo tresnjeni na minimalizem, kar nimaš se ne more pokvariti.

Da ne bo neke dolge razprave spet, pa prepričevanja. Živimo oboji, imamo različne užitke, nima pa smisla vsiljevat svojega mnenja in prepričevat ljudi v svoj prav.

Hvala za razumevanje

Èe po pravici povem, sploh ne vem več za katerega C5 gre, saj je tam že čisto off
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

perom

Citat od: Xandrej;119493Xenonska žarnica stane 35€na bolhi od osrama ali philipsa! Primerjava je brezpredmetna pa v fotrovi 607 svetijo še danes po 116 000 kilometrih pa moje po 74 000 tudi so še prve... Da pa svetijo isto pa res čudne besede anega prodajalca avtomobilov....

Živjo, odkar imam ksenonke res vidim kakšna razlika je v osvetlitvi. Ni primerjave... če je pa dobra xenon žarnica 35€ pa sploh.
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

Tignes

super, samo še vedno ne vem ali je hydra glasnejša od fedrov? :)

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

breznikar.peter

...Tudi pri navadnih žarometih je osvetlitev v ovinek odlična, saj je osvetljena z dodatno stransko žarnico. Sem bil presenečen kakšna razlika nastane, če daš notri komplet žarnic od philips extreme vision:)

Xandrej

Še vedno pa ni to xenon.... nisem pa še probal oz videl te LED lights... Kak pa to dela in kakšna je vidljivost...

deuche

Xenonke so brez veze. Res, da, ko se v temi iz C5 vsedem v XMa imam občutek, kot da imam varilno masko na glavi, vendar zakaj bi pa moral dobro videt cesto? Važno je, da, če crkne, crkne poceni in ne draga žarnica.