Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tomaz555

Pa kaj težite človeku. Bo že prodal. Kdo pa ne bi rad iztržil maksimalno za svoj avto. Sploh pa naj vsak pod svojim pragom pometa. Dvorjan, ki je postavil rekord v prodaji avta ( če me spomin ne vara je C5 prodajal okoli enega leta). Èe ne gori voda, pa je avto dober, lahko čakaš in to mnogi počnejo.....lp

Tignes

Citat od: tomaz555;118871Pa kaj težite človeku. Bo že prodal. Kdo pa ne bi rad iztržil maksimalno za svoj avto. Sploh pa naj vsak pod svojim pragom pometa. Dvorjan, ki je postavil rekord v prodaji avta ( če me spomin ne vara je C5 prodajal okoli enega leta). Èe ne gori voda, pa je avto dober, lahko čakaš in to mnogi počnejo.....lp

:emot112:

dvorjan

Ja res je. C5 sem prodajal skoraj leto, Xsaro pa sem prodal v dveh dneh. =) No, bomo videli, kako hitro bomo imeli novega citroenarja. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

yamaha20252025

JA, tudi jaz sem prodajal svojo prvo C5 zelo zelo dolgo, pa je bila kot nova, takrat stara 3 leta. Zakaj, mi ni jasno.
Pa na koncu sem jo prodal za mnogo manj, kot sem mislil. Za zjokat padajo cene pri PSA. Res je, BMW pa kar drži ceno, kot, da bi bil zlat.

Tudi sam redno - dnevno pregleda avtonet. Ponavadi, je najbolje dodati vseh 6 slik, napisati še v opombe kaj o vozilu, pa cena naj bo spuščena nekje na mejo, za katero si še pripravljen prodati svoje vozilo.

Sam sem že nekajkrat tako naredil. Tako so se hitro pojavili morebitni kupci... Ko je bilo vprašanje cene, sem rekel, da je že na limitu, ter si naj avto najprej ogledajo ali iščejo drugega.... Tudi svoj zadnji avto sem tako prodal.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Tignes

no pa sem pripel nove slike...:)

:take_picture:

Gox

Prejšnji lastnik naše Xsare jo je tudi kar hitro prodal .. je bila na servisu, pa se je kar odločil da jo proda ... glih ko je oče mimo prišel. Pa je mehanik rekel super nakup ... (servis narejen, nov auspuh, nova sklopka ...)

No ta lastnik še danes joče za Xsaro in mu je žal da jo je prodal. Iz Xsare je šel na nekaj let starega BMW3, kjer pa je že 2x imel velike težave na mašini ... pa se tolče po glavi zakaj je prodal Xsaro :)

No malo off topica o prodaji avta :)

Tignes

:gimme_money::argue1::breaking_pc:no ta c5 je prodan...srečno vožnjo...:)

dvorjan

Jaz ne vem, zakaj nisi prodajalcu predlagal menjave kljuc za kljuc. Ti se pac zelis znebiti svojega avtomobila, on pa tudi ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Tignes

malo sem omejen z prostim časom, ( mesec star otročiček ) pa sem šel gledat avto pa ga ni bilo tam, prodajalca namreč telefon pozabil doma...kr neki, skratka dolgo sem se odločal...je že prav tako...danes grem v citroen salon da se pozanimam o leasingu...slišal sem namreč da je mogno imeti večji zadnji obrok, sam pa imam nekaj denarja vezanega....mogoče pade nov c5?

samo še vedno ne vem hydractive III+ ali navadno vzmetenje...

garac

prej se zapelji z obema, da vidiš, kaj ti bolj odgovarja.
pred kratkim sem bral en test, kjer so novinarji lepo povedali, s hidravliko je namenjen udobni vožnji-jadranju, tipka sport je le za kakšno kratko furico, drugače si raje omislite avto brez hidravilke, volan pa je še vedno citroenovski...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Ja samo nove verzije brez hidravlike so samo 140KM in dol. Tako, da za veliko konjažo boš verjetno lahko dobil samo hidravliko. Èe si seveda tak bolj hiter tip.
[SIGPIC][/SIGPIC]

tom62

Hidravlika je po moje glavna prednost citroenov. 8 let jo vozim, pa nikoli niti najmanjšega problema....

Sam sploh ne bi razmišljal o citroenu brez hidravlike:funny34d:

Lovro

Citat od: tom62;118965

Se podpišem pod tole. Udobno in izredno praktična stvar, ko je treba kdaj dvigniti avto, da ne nasede.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Mops

Še en glas za hidravliko.

Tignes

najbolj se nagibam k temu C5  Tendance HDi 160 BVM6 Limuzina ima hydro in dodatek parkirni senzorji spredaj in zadaj + dodatno zvočno izolirana stekla...cena 21500...danes so mi pa navadnega tendance 140 ponujali za 18500...