Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Picdriver

Da ne odpiram nove teme - prijatelj se je pravilno odločil in išče pravi avto - C5 MKIII :BigThumbs:

Mogoče kdo pozna tega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5413157&show=2

Zbodlo ga je to, da je na fotki "hebl" za ročno, čeprav naj bi imel exclusive paket?! Kako je to možno?
Uvoz? Ali je bil 2008 še Exclusive paket brez električne ročne zavore?

garac

a je v zadnjem odbijaču odsev C6?
Najbrž pač ni exl, papir ali comp, tudi forum vse prenese
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Citat od: Picdriver;117147Da ne odpiram nove teme - prijatelj se je pravilno odločil in išče pravi avto - C5 MKIII :BigThumbs:

Mogoče kdo pozna tega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5413157&show=2

Zbodlo ga je to, da je na fotki "hebl" za ročno, čeprav naj bi imel exclusive paket?! Kako je to možno?
Uvoz? Ali je bil 2008 še Exclusive paket brez električne ročne zavore?

Tole je Dynamique. se je prodajalec verjetno zmotil. Nima hidravlike, pa el. ročne tudi ne, platišča so pa tudi enaka kot pri Dynamique opremi.

@garač Imaš prav, res je C6. Se pa že kar nekaj časa prodaja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Po moje pa štima...fora je v tem da je iz UVOZA...ta firma tak samo uvaža...meni se zdi predrag...bolje da da dva čuka več in ima 100.000km manj pa SLO poreklo. Pa ta je na fedre ko moj...

In ni dynamique...ker ima večbarvni zaslon pred volanom...pač je delan za neko drugo tržišče.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Picdriver

Xandrej

Predrag? C5 III za 13 čukov? Èe je avto solidno ohranjen je čisto normalna cena če pa je v razsulu potem pa itak vsak euro preveč... Saj taki trgovci nižajo cene dotičnim avtom ki se uvažajo na veliko: Laguna, C5, Mondeo, Passat...

ModelJT

Citat od: MSrougeZX;117184Po moje pa štima...fora je v tem da je iz UVOZA...ta firma tak samo uvaža...meni se zdi predrag...bolje da da dva čuka več in ima 100.000km manj pa SLO poreklo. Pa ta je na fedre ko moj...

In ni dynamique...ker ima večbarvni zaslon pred volanom...pač je delan za neko drugo tržišče.

Kakšen večbarvni zaslon? Enakega ima kot ga imaš ti v svojem, pa je tvoj tudi Dynamique. Èe si pa mislil tisti, desno za navigacijo so pa bili v tujini tudi taki paketi opreme Dynamique pri katerih si dobil zraven usnje in navi zaslon ampak brez hidravlike. Saj tvoj je nekaj podobnega kot ta. Pa še, če bi bil Exclusive bi mu tudi na straneh in na ptljažnih vratih pisalo pa še hidravliko bi imel. Mogoče je samo dodatek k ompremi Dyamique z imenom Exclusive, pravi pa ni. Ampak verjetno je zamešal opis s kakim drugim, ki ga ima ker je tudi napisal, da ima regulacijo nivoja podvozja.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Govorim o zaslonu pri stevcu hitrosti, moj ima oranzega, ta ima vecbarvnega.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

tomaz555

Trenutno je nov od 19 000 evrov. Za 3 leta starega iz uvoza je to kar dosti. Samo take cene pač so. Ko pride nov model, bo cena padla močno, samo sosedi pa ne bodo zavistni(model bo star). Sam sem dal za 3,5 let starega 9300 evrov, slovenskega, z realno in preverljivo kilometrino, karavana. Seveda je II in je bil nov model že zunaj. Vedno je stvar okusa. lp

Mops

Celotn opis opreme je krneki. Sedeži so clearly ročno nastavljivi (razen če so slike od kakega drugega avta :)), prav tako ni gretja sedežev (fali stikalo), tudi luči mi zgledajo čisto navadne (ok, to se iz fotk težko oceni),  4 conska klimatska naprava? (tega nima nobena c5), itd..

BT-C5

Citat od: Mops;117303Celotn opis opreme je krneki. Sedeži so clearly ročno nastavljivi (razen če so slike od kakega drugega avta :)), prav tako ni gretja sedežev (fali stikalo), tudi luči mi zgledajo čisto navadne (ok, to se iz fotk težko oceni),  4 conska klimatska naprava? (tega nima nobena c5), itd..

4 consko klimo imajo VSI!!
..pod pogojem,da odpreš vsa štiri stekla(verjetno je to mišljeno):)

Lp.

bucko

Spodnji link, kje je po nemškem združenju pristal tri leta star C5. Moj bo kmal 3 leta star, pa je zaenkrat kr priden. :emot112:

http://www.zurnal24.si/najboljsi-in-najslabsi-rabljeni-v-2011-clanek-143160

superca13

Citat od: tomaz555;117239Trenutno je nov od 19 000 evrov. Za 3 leta starega iz uvoza je to kar dosti. Samo take cene pač so. Ko pride nov model, bo cena padla močno, samo sosedi pa ne bodo zavistni(model bo star). Sam sem dal za 3,5 let starega 9300 evrov, slovenskega, z realno in preverljivo kilometrino, karavana. Seveda je II in je bil nov model že zunaj. Vedno je stvar okusa. lp

19 jurjev stane najbolj oskubljena in najbolj podhranjena verzija. Ni ravno kompetentna primerjava.

superca13

Sem prehitro rekel, zgleda da se res da dobit za cca. 19k novega Tendanece dizla :)
Se pardoniram ;)

Tignes

Pozdravljeni! Sem nov na forumu, tudi sam se zanimam za nakup tega citroena, kilometri so mi všeč :), trenutno vozim bmw 1 in rabimo večji avto...je kdo še gledal to c5tico? še kakšne informacije o tem avtu? Torej spredaj levo je bil razbit...razen letvice je še kaj takega kar ni poštimano kot bi moglo bit? sicer sem že pred časom gledal pri temu trgovnu eno c5 karavan, ki je imela še manj kilometrov in je bila spredaj fino razbita, na a stebričkih se je videlo da je hauba zadela stebričke...

torej se vam zdi ta avto dober nakup?