Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mops

Citat od: Tignes;118583Pozdravljeni! Sem nov na forumu, tudi sam se zanimam za nakup tega citroena, kilometri so mi všeč :), trenutno vozim bmw 1 in rabimo večji avto...je kdo še gledal to c5tico? še kakšne informacije o tem avtu? Torej spredaj levo je bil razbit...razen letvice je še kaj takega kar ni poštimano kot bi moglo bit? sicer sem že pred časom gledal pri temu trgovnu eno c5 karavan, ki je imela še manj kilometrov in je bila spredaj fino razbita, na a stebričkih se je videlo da je hauba zadela stebričke...

torej se vam zdi ta avto dober nakup?

Jaz sem imel ze en kup rabljenih avtov in edino kar ti lahko recem je, da ne kupovat na osnovi kilometrov. 100K km na avtu dan danes ni nic, se posebaj na dizlu. 100K po avtocesti je zagotovo bolje, kot 50K jajckanja po nasih zjebanih cestah.
Pa se to,  ce ne poznas prejsnjega lastnika in mu zaupas, so kilometri itak abstraktna stevilka, tudi ce so zraven servisne knjige in racuni...

yamaha20252025

Mops..., čisto prav imaš:BigThumbs:
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Danes dobit dober rabljen avto pravi loto... Ljudje samo na ceno gledajo pa da je ja jurja bol poceni ko oni pravi avti ali pa tudi to ni samo da je... Nerazumem. Pa kaj folk ne prodajaj vse jao... Pa nemorem vrjet... rec. A6 z 320 000 kilometri... 16 000 jurjev... Pa kdo to kupi za ta denar mu grem osebno čestitat... Pa čisto nori na te dizle nemoreš vrjet... Pol pa se bo slovenija spomnila kot ostale države da bojo vsekale dodatni davek na smrduhe črne polpa spe sranje tu... Ampak vseeno opažam,da ljudje spet raje posežejo po bencincih...

yamaha20252025

Xandrej, se strinjam s teboj....

Meni je bil moj C5 2.7 všeč za nakup, sicer pa, če bi bila ponudba npr. bencinarja V6, ne bi nikoli pomislil na diesla.
Sem ves čas pristaš bencinarjev, zvoka šestaka..., pa če tudi je poraba nekoliko višja, me to ne moti...
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

gule

Bencin+plin...prava kombinacija

Tignes

danes ga grem pogledat...a kakšen tu pozna prodajalca? kako se je kej menit z njim je človek dogovora al je trd in vztraja pri svojem?

Tignes

videl avto, meni se zdi da ni bilo nič katastrofalnega levo spredaj, letvica na sprednjem steklu je malenkost odsopila, pa nekaj prask ima, ki gredo z puliranjem dol...zgleda da bom ratal citroenar...če le prodam mojega v roku...sicer prodajalca ni bilo tam, tako da ga od znotraj nisem videl, bo treba it še enkrat...moram bit še na kaj pozoren, ko ga grem ponovno pogledat?

garac

Si prodal al ja? Še vedno se lahko odločiš za kaj drugega, kot C5 ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Tignes

nisem še prodal svojega...:) http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5514068&show=1

drugače pa c5 popolnoma ustreza mojim potrebam :)

Xandrej

Tak prilateljski nasvet. Daj malo avto poslikaj dodaš lahko 6 slik malo okoli pa odznotraj pa tak malo ker spremljam redno ta oglasnik ga znam na pamet pa imamo vsi nekak ono wtf dandanes ko ima vsak telefon fotoaparat ni naredil nekaj več slik, ali pa ono: Po dogovoru...

Najbolj pa me razpizdi ko ima en gor oglas pa se že en teden sploh na telefon ne oglasi... svaka čast....

Tignes

v sredo peljem avto v pralnico potem ga pa poslikam :) ponavadi dam vseš 6 slik gor...tokrat sem imel le eno...pa še to bolj umetniško :) hvala vseeno za nasvet...tudi sam spremljam redno avto.net, in oglasov kot jih ima citroen koper ne prebavljam, me ima da jim bi kupil en foto aparat za 80 eurov in jim ga nesel...ker tiste slike so pa katastrofa...

primer:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4795246&show=1

dvorjan

No ja, s tako ceno za "nemski stroj" se dolgo ne bos vozil citroena. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Tignes

no to je sicer prva cena, odziva je precej, pa glede na ostale, ki se pri nas prodajajo je cena kar na mestu...mislim da se bo prodal tam okoli 13

dvorjan

Ja, novega C5 mkIII, vrednega 30k, zelite vsi imeti za 20k, BMW bo pa 4+ leta star se vedno vreden placila v zlatnikih? Malo morgen. Itak imajo vsi prodajalci na omenjenem portalu z avto oglasi navedene "pobozne cene".

//www.dat.de - poglej, koliko Nemci cenijo tvoj stroj
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

north

Mormo pa vedet, da se noben avto ne proda za tako ceno, ki je napisana sploh vag koncern ima precenjena vozila.
Citroën - Creative Technology