Moj C5 in problemčki

Začel/a sulicar, April 25, 2013, 08:11:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Naredi tako, kot ti je predlagala MATEJ2, samo sodec po tvojem odgovoru bodo stroski ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

xpuser

Kupi nov čep, preglej še espanzijsko če je poškodovan navoj.

garac

bi rekel, da nabija pritisk in menjava čepa ne bo rešila zadeve
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sulicar

Sem bil pri mehaniku in je rekel da je možno da je tesnilo ali glava,ampak naj prej menjam čep pa bova videla....Sem probal hladnega malo z obrati nabijati in je bilo nekaj mehurčkov,ko pa sva bila pri mehaniku pa je bilo vse ok....nobeni mehurčkov,res pa da je že bil avto malo segret...olje čisto,čep na olju čist,je rekel da bi se tudi v hladilni tekočini videlo,ampak je čista... tak da ne vem,zdaj sem menjal čep pa bomo videli...samo dvomim da bo ok....:Red-Irate: Kaj bi še lahko bilo,ker avto se mi ne pregreva...?

jumper1

Èe je tesnilo glave se nič ne pregreva in tudi olja ni med hladilno ter obratno,poizkusi ko je avto segret in čep na raztezni posodi zaprt,če je debela cev ki gre na hladilnik zelo trda oziroma jo malce napihne potem je tesnilo.

sulicar

Sem zamenjal čep in dolil vodo do mere,se peljem cca25km avto segret na normalno temperaturo,ugasnem in pogledam.....nič vode v raztezni posodi,tudi nio bilo videti da bi kje ven stekla,kom pa ga vžgem pa je prišlo nekaj vode v raztezno,samo še vedno ne tolko kot je bilo prej pa še lučka za nivo ni gorela kot po navadi ko pade pod minimum...:breaking_pc::breaking_pc::breaking_pc::breaking_pc:Bo probal hladnega prezračit potem pa bomo videli.....če že je kaj upam da ne bo glava motorja...

jumper1

Ne bo glava če ni bil pregret se zamenja tesnilo zbrusi glava priporočljivo pa je menjat tudi teflone.

sulicar

Kak to misliš pregret...da bi zakuhal in vodo ven vrglo?To mi ni...

sulicar

Ja je tesnilo ali pa glava,upam da je samo tesnilo..

franci

Daj, sporoči, kaj je bilo! Jaz imam namreč isto situacijo...:bombs:

Lp

sulicar

franci

sulicar

franci

Koliko evrčkov, če ni skrivnost?

sulicar