Nakup Xantie

Začel/a amixdriver, Marec 04, 2013, 12:37:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

macuki

Jaz sem lastnik Xantie 2.0 HDi 110KM break (letnik: december 2001). Prevoženo 180kkm. Razmišljam, da bi jo prodal, ker sem dobil v uporabo služben avto. Raje pa vidim, da jo dobi kakšen Citroenar, ki jo bo še naprej pedenal. Tko, da če te zanima mi javi.

LP

andraž

Malo še opiši, pa kakšno sliko, na kilometrino in letnik boš težko sklenil kupčijo...

macuki

Oprema je Exclusive, sem 2. lastnik, kupil sem jo leta 2003, zraven ima vgrajen še avto alarm in bluetooth inštalacijo ter vlečno kljuko. Lepo je ohranjena. Slike v prilogi.

frodo1

Se mu mudi s prodajo, če je kar dva oglasa prilepil,..:argue1:
To je mišljeno na prejšnja dva linka.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

isarajli

tale od macuki-ja se mi zdi da bi lahk bil dober nakup, če bi bla cena znana
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Citroenovc

Za tistega, ki se bo resno zanimal, bo verjetno znana.

Koliko oglasov kdo prilepi pa je tudi posameznikova odločitev.

Kaj vse nekatere zmoti.
OK

LP
Primož

LukaKST

Citat od: isarajli;154908tale od macuki-ja se mi zdi da bi lahk bil dober nakup, če bi bla cena znana

Na avto.net je 1.900€, kajneda. ; )
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7092680&show=1

pehorunkl

Že, že .......
Ampak za forumaša bo pa nižja, kajne? :emot66:
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

isarajli

ne bom reku, da ni vredna ,ker jo še videl nisem, zame je absolutno preveč, neglede na stanje.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

macuki

Z resnim kupcem se da vedno kaj zmeniti...

Klemz

Spet se spogledujem s xantio, za primarni avto, ker boxer turbo pač mal velik pije za dnevno vožno... Na avto.net sn gledu tole, če kdo kej pozna klik1 klik2
Xantia 1.8 8V \'93 | ZX 1.8 8V \'96 | Subaru Legacy \'92 2.0 16V Turbo AWD | Audi A6 Avant \'96 2.5TDI 10V Quattro

AgitatoR

Mogoče bo moja naprodaj.
Ne maram sveta, v katerm moraš zadovoljevati potrebe, ki jih je umetno ustvarila družba, samo zato, da te sprejemajo kot sebi enakega.

Romzi

Evo, odločitev je padla, Xantia se prodaja: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7316198&show=1
Cena je še stvar pogajanj.

frodo1

Takole na oko zgleda lepa, :take_picture:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Romzi

Saj je. Težava je edino s sprednjim Activa cilindrom ki pušča. Sicer ne tako zelo, pa vendar je moteče. Èe kdo ve za koga ki se upa to popravit kar na dan z besedo - raje prodam 100% brezhibno kot 99 ....