Nakup Xantie

Začel/a amixdriver, Marec 04, 2013, 12:37:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Satelit85

komot:) zej sm ratu znanstvenikl :) plačilo v hmaljevi valuti :=)

LP

amixdriver

Takole, avto sem danes tudi pogledal, pregledal. Za moje pojme lepo ohranjena, palila je v prvo, malenkost rje je samo na desnem sprednjem delu praga-blatnika spodaj, drugje je nisem opazil.Lepa notranjsot.Par prask ima na zadnjem desnem boku in spredaj na štoštangi, nič kaj hudega.
Avto je bil redno servisiran-vzdrževan pri Avto Švarc. So tudi nalepljene vse nalepke. Pred kratkim narejen veliki servis (jermeni,pumpa,..). Vožena naj bi bila na daljše razdalje, xxx-Pula.Tudi gume so še dobre. Bila je tudi kupljena v tej avtohiši in sedaj zamenjana staro za novo.
Sem zelo zainteresiran tako bom prosil še za eden temljiti pregled z poznavalcem, pred nakupom.

lp

Citroenovc

Že zdaj se sliši precej dobro. Si jo kaj "zacahnal", da ti jo kdo ne spelje?

Kar se tiče raznih prask - Xantia 2 je kar nekaj cm pridobila v primerjavi s starejšo različico - v bistvu predvsem na račun drugače narejenih odbijačev. Ki malo bolj konkretno "štrlijo" ven.
 V bistvu ima tak meni zelo všeč dizajnerski pristop - če jo pogledaš s kakega balkona navzdol - lahko opaziš, da tako spredaj, kot zadaj nekako sestavlja z vsemi tistimi letvicami in obliko obeh havb ipd en tak stiliziran chevron.
Meni osebno je to totalno huda dizajnerska fora.
Obenem je pa to delno krivo, da jih je veliko podrajsanih, ker nekako pozabijo upoštevat, da še kar nekaj avta "štrli" ...
Èe si kdaj gledal - XM in Xantie2 se meni zdijo nadpovprečno popraskani po odbijačih.
OK

LP
Primož

amixdriver

Ja to so kar veliki-dolgi avti in se lahko kar hitro zgodi, sploh če vozi tudi ženska :) Glede same oblike, designa pa kljub starosti še vedno izgleda super pa seveda udoben.
Aja pa tehnični je do 1. 2014

Jogador

@Citroenovc, se povsem strinjam z dizajnom, takole z malo višjega gledišča (pa tudi s povsem normalnega), je ta oblika še vedno super, tisti mali detajli, previs nad zadnjo tablico... XM pa isto, puščica!

Amixdriver, res se super sliši, če je vse ok, bo hitro šla...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

isarajli

Jaz mislim ,da ni straha ,da bi se tako hitro prodala, saj xantia ne velja za dobro prodajan avto, me je pa malo zmotilo še dejstvo ,da je bila baje kupljena v tej avto hiši, če se ne motim je bila ustanovljena 2004, po tem takem ni mogoče ,da bi bil 1.lastnik......za servisne listke in knjigo pa itak vsi vemo kako gre...Ne vem, pač komentiram, lahko ,da je avto top in če je ,je res vreden nakupa.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

pehorunkl

Po mojih sicer posrednih podatkih je Švarc že 20-30 let na sceni. Edino pred 10 leti so pa res naredili ta nov salon in ga dali pred cesto. Prej je bilo to skrito zadaj enih 100m in pa vsega skupaj dva avta razstavljena. Tak meni DejanO. Nisem pa sam še nikoli bil tam, no mogoče sem se kdaj mimo btw peljal.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

frodo1

Ja res je, sam sem bil par krat tam pred letom 90, lastnik je bil takrat od zdajšnjega oče.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

isarajli

aha,nisem vedel, potem zna bit zadeva poštena. Torej fajn nakup želim.

Satelit85

kupi kupi, ne bo ti žal :)

amixdriver

Včeraj zaarana, danes odpeljana, ampak žal to nisem jaz. Sem bil za en dan prepozen.

Je.... ga.

isarajli

hja, kdo bi si mislil, da je xantia še tako priljubljena. Mal preveč si cincal.....

Citroenovc

9 dni je trajalo od tvojega prvega posta na temo dotične Xantie do danes ...

Èe je bila res tako dobra, kot praviš - čudež, da je sploh toliko časa zdržala neprodana ...
OK

LP
Primož

andraž

Èe je res tako dobra, bi se moral prvi dan pokazati z denarjem... Res dobra Xantija je že velika radkost...

branko1

kupuješ avto za jurja pa 10 dni cincaš če bi ali ne bi.
Raje si kupi novega pa se ne boš čutil opeharjenega.