Menjava oljne pumpe

Začel/a BoSKeC, Februar 26, 2013, 10:27:45 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ggrega

poklici na en servis in povej da se ti je zlomila palčka,in je drugi del ostal notri ,kaj se lahko zgodi ,ali jo je potrebno vzeti ven...

sigurno boš dobil pošten odgovor,in boš takoj vedel pri čem si

BoSKeC

se strinjam da morem še kak servis poklicat.ampak raje tu gor na meneja počakam..servisom ne zaupam (sploh zdaj ne)..zdaj se pa malo s kliotom od bolše polovice naganjam...hehehe:funny34d:

vglavnem čakam na avto city da me pokličejo da porihtamo bluetoot vmesnik..upam da bodo tam bol natančni..da nebom spet jaz kaj polomil..:bombs:

bi pa prosil uporabnika @ramiz,da pove, kako se je pri njemu odvijala menjava famozne oljne pumpe...

LP

Citroenovc

Mah pokliči vseeno za nek info Jerovška. Samo ne spraševat "sprejemnega" na telefonu ampak prosi za Tonija. Èe bo on rekel, da ni panike - pol je ni.
OK

LP
Primož

BoSKeC

Citroenovc hvala ti za ta info...bom jutri poklical pa da vidim kaj pravi g. Toni.

javim ko bo več info

LP

ramiz

Ja pri men se je že prej zataknil ker še vedno čakam da pride oljna pumpa

BoSKeC

ok...končno dobil gospoda tonija na telefon...in je rekel da nima kaj biti naj ne skrbim...to je to...zadeva rešena...samo še šipko dobim...na drug servis pa verjetno do verovška ali kaj podobnega...pa ne da mi nebi bil všeč avto city...samo odnos me moti...tudi sam delam s strankami in vem kako pomembna je dobra volja...pa dobro...to je to..
:emot112:
hvala vsem

Lp, Boštjan

Prosurfer

Ja, res so muljavi na Avto city MB, tudi pri prodaji.
Pa nimam le 1 same slabe izkušnje tam, tako da ni naključje.

BT-C5

to pomeni,da v SV Sloveniji nimamo omembe vrednega servisa za Citroen,tudi moje izkušnje iz MS in MB so pod kritiko.
Potem naj pa naredijo eno trgovino z servisem v Slo pa konec,jaz ne vem kam ti serviserji hodijo na izpopolnjevanje(če sploh kam),če jim bilo kaj omeniš je vse prvič in tega "še niso imeli",a par dni prej je bil isti avto(C5) z isto napako pri njih na servisu??
Verjetno bom začel kot kriterij za nakup novega avta uporabljati v prvi vrsti"dober servis"šele potem vse ostalo...žalost.
Vsi avtomobili se kvarijo tu ni boljšega ali slabšega,velika razlika je pa v servisih,odnosih do strank,odgovornosti...
LP.

gap

Brez podpore ni nic. Vedno je bilo tako in vedno bo.

Lpg

ramiz

Citat od: BoSKeC;153974OK...zadeva sledeča...razjarjen sem kot pes:Red-Irate:

danes so mi zamenjali to oljno pumpo in naredili servis pa zamenjali še zavorne ploščice in me olajšali za 465€ (aja pa mimogrede olje je bilo zastonj...je bilo vključeno v garancijo)...no ok, kar se mora se pač mora...

zdaj pa k razjarjenemu delu. pridem veselo domau razveselim ženko z računom za servis..pa grem pač preverit nivo tekočin, med katerimi je tudi olje...ampak glej ga zlomka...potegnem ven šipko za olje in ne vidim nivoja olja ker je celoten rebrasti del odlomljen...mislim šalapajzeri od servisa da te ubije :argue1:

ker pa so za danes že zaključili pa me čaka jutri spet klicarjenje...pa dokazovanje da tega nisem naredil jaz...akcija..res...

LP, Boštjan

boskec mi lahko javiš v katero garancijo je bilo vključeno olje grem jutri menjat to oljno pumpo
L.p

BoSKeC

v garancijo o mejavi oljne pumpe...tako  so mi rekli...ti samo vztrajaj...če so meni menjali ima,da tebi tudi...najbolše bi bilo da si kr zraven ko ti to delajo...

LP, Boštjan

ramiz

Evo zamenjali pumpo,olje in filter kot si rekel vse spada pod vpoklic zanimivo pa da so tudi pri meni zlomili šipko za olje tko da imam zdaj eno drugo ker so novo naročili.Meni so to vsaj povedali in še to da je to kar pogost pojav pri citroenih na splošno.
L.p

superca13

Citat od: ramiz;154522Evo zamenjali pumpo,olje in filter kot si rekel vse spada pod vpoklic zanimivo pa da so tudi pri meni zlomili šipko za olje tko da imam zdaj eno drugo ker so novo naročili.Meni so to vsaj povedali in še to da je to kar pogost pojav pri citroenih na splošno.
L.p

Preden se karter sname, je treba šipko ven vzet, drugače jo zlomiš. Navodila za delo so pač zato, da se prah nabira na njih.

Citroenovc

Èe so potem vsaj toliko, da malo pogledajo - bi itak ta košček moral biti odstranjen iz karterja - torej se je BoSKeC sploh za brezveze sekiral.

Ja itak - navodila so zato, da jih vržeš preč - mi je ta teden povedal znanec izkušnjo iz svojega foha - se pri njih oglasi tip z Nikon D3 (OK, res je zdaj že malo starejši model, ampak še vedno je to highly pro roba in še vedno kakih 1500Eur in vež za dobro ohranjenega - in še vedno je več kot vreden tega denarja :-) ).
Ja da mu ne dela LiveView kot bi moral.
Skratka - zaradi nekega custom settinga nekaj ni delalo po pričakovanjih - znanec mu svetuje naj pač resetira na tovarniške nastavitve in bo. Pri vseh Nikonih je to enako izvedeno - imaš 2 knofa, ki ju moraš istočasno tiščat - lepo sta označeno s pikama.
In tip: "ja kako se pa to naredi?" In potem je bil baje blazno užaljen, ko ga je znanec vprašal, a je navodila sploh kdaj kaj pogledal.
Ampak hmm, D3 si ne kupiš, če si ravno dobil navdih, da bi pa zdaj malo fotografiral ... Oz očitno si ...
OK

LP
Primož

Jogador

Citat od: Citroenovc;154528Èe so potem vsaj toliko, da malo pogledajo - bi itak ta košček moral biti odstranjen iz karterja - torej se je BoSKeC sploh za brezveze sekiral.

Ja itak - navodila so zato, da jih vržeš preč - mi je ta teden povedal znanec izkušnjo iz svojega foha - se pri njih oglasi tip z Nikon D3 (OK, res je zdaj že malo starejši model, ampak še vedno je to highly pro roba in še vedno kakih 1500Eur in vež za dobro ohranjenega - in še vedno je več kot vreden tega denarja :-) ).
Ja da mu ne dela LiveView kot bi moral.
Skratka - zaradi nekega custom settinga nekaj ni delalo po pričakovanjih - znanec mu svetuje naj pač resetira na tovarniške nastavitve in bo. Pri vseh Nikonih je to enako izvedeno - imaš 2 knofa, ki ju moraš istočasno tiščat - lepo sta označeno s pikama.
In tip: "ja kako se pa to naredi?" In potem je bil baje blazno užaljen, ko ga je znanec vprašal, a je navodila sploh kdaj kaj pogledal.
Ampak hmm, D3 si ne kupiš, če si ravno dobil navdih, da bi pa zdaj malo fotografiral ... Oz očitno si ...

Saj zdaj bo tole OT, ampak dejansko imam par kolegov, ki imajo vse od D7100 naprej, pa ne vem kakšne objektive pa nevem kaj, samo zato, ker potem bodo ful dobre fotke, aveš, pa ker to je profi roba...
In se zgodi, da me vpraša potem, kaj je to ISO, pa za kaj se uporablja:argue1:

Èe sem jaz prebral navodila za xantio, pa jo samo vozim, se tudi spodobi, da bi mehaniki prebrali navodila, kako ne zje*ati nečesa, kar ni pokvarjeno, sploh na avtu tega cenovnega ranga...
Da se pa potem še izmikajo je pa že druga zgodba...:argue1:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3: