Ami 8 berline

Začel/a gule, Februar 23, 2013, 12:47:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

frodo1

Citat od: Zeko124;156434Ampak barva je pa top! Za moje pojme najbolj paše Amiju :). Srečno!

Mimogrede; a kdo ve, zakaj se sredinski del odbijača pri Amijih nekako zapiga na noter? se da to kako rešit, zaklepat nazaj? :)

Na notranji strani privarit kakšno ojačitveno rebro.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

krka964

Gule, še imam fore! Samo trije Citroenčki se nam povaljujejo  po dvorišču. Èe ne štejem skritih zalog po podstrešjih! Tam bi se nabral še kakšen nekompleten....

gule

Citat od: krka964;156779Gule, še imam fore! Samo trije Citroenčki se nam povaljujejo  po dvorišču. Èe ne štejem skritih zalog po podstrešjih! Tam bi se nabral še kakšen nekompleten....

Samo rokaj!:emot112:

gule

Nabavil še leva sprednja vrata za Ami, enkrat, ko bo obnova verjetno prav pridejo...so original in namenjena za starejše letnike z drsno šipo. Verjamem, da se dajo preurediti tudi na dvižno steklo...:Hammer3:

Zeko124

NOS :). Saj verjetno so podobna kot novejši tip? Fajn zadevca, jaz tud iščem kaj takega za na svoj avto zmontirat =).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krka964

Gule, čuvaj ta vrata, to je huda rariteta, škoda bi jih bilo predelati. Èe bo sila , se najde vsesorte.

gule

Zadnjič kupil od enega možakarja...zgodba pa je bila: Imam ja Citroen original,...a Cimos...ja, ja! No zadevica je še iz Yu časov na vrečki je cena v dinarjih z cirilico piše Robne kuæe Beograd...No, ko sem videl zakaj gre se mi je usmilil in sem kupil...ko kakšen smetar sem postal...mogoče Keža ve za kaj se gre?

Zdaj ne vem, ali to gre na ami, spačka, ali "stojadina"?:argue1:

garac

bo kar za stojo, ampak zanimivo pa vseeno
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Citat od: gule;157614...mogoče Keža ve za kaj se gre?

Te zavesice so mišljene univerzalno za različne avte...

gule

Citat od: janez;157658Te zavesice so mišljene univerzalno za različne avte...

Se mi je zdelo po številu špranj, ki so namenjene fixiranju...ih dam kar v salon v butik, mogoče ih kupi kdo za novi ds5? :BigThumbs:

Jogador

Citat od: gule;157663Se mi je zdelo po številu špranj, ki so namenjene fixiranju...ih dam kar v salon v butik, mogoče ih kupi kdo za novi ds5? :BigThumbs:

Jih moraš prej s krom sprejem pihnit, drugače ne bo zgledalo na ds5...:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gule

jutros skoraj na vhodnih vratih...

frodo1

Grdo ga je zasukalo, sigurno prehiter,..
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

andraž

Sportska vožnja... upam, da so vsi celi.