Ami 8 berline

Začel/a gule, Februar 23, 2013, 12:47:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Dober dan...danes grem gledati ta avto...je velika možnost, da ga tudi kupim...:Hammer3:

Gox

gule

Ne verjamem,da bom še poročen, ko zve...ali, pa živ...

Zeko124

če se odločiš prodat kak kos povej.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Ne verjamem, da bo za dele...gre v obnovo...

Zeko124

Karoserija na prvi pogled mi ne zgleda tko slaba, če pa pogledaš spodnjo linijo vrat, blatniki... Srečno! Je pa kompleten in ni videt kaj preveč po domače narjen.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko majstor... take domišljije še jaz nimam... hehehhe .

Ne mi zamerit sam po teh dveh slikah pa res ne moreš vedet al je kompleten pa al ni nič po domače delan. Tud če imaš leta in leta iskušenj.

Gule, če boš slikal kaj bolj detajlno mi slike pošlji na mail.

Zeko124

Citat od: janez;153135Zeko majstor... take domišljije še jaz nimam... hehehhe .

Sem lepo napisal, da na prvi pogled.

www.keramika-genorio.si

gule

dvorjan

Bravo gule! Super. Porocilo sledi, ane. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Za avto vem že dolgo časa, videl ga pa nisem še nikoli...no, ko sem bil na enem oldtimer srečanju pred leti mi pravi fant no jaz tudi imam ami, samo malo ga je treba obnoviti, pa se vidimo na enem srečanju v bodočnosti...

No ta ami ni bil na nobenem srečanju, par dni nazaj pa zvem da se prodaja...pokličem se javi žena, pravi pridi pogedaj, mož je v Nemčiji...ti jaz vse pokažem...:emot112:

gule

Je pa situacija kot v filmih, bogi ami se nahaja pod nadstreškom starega hleva, skoraj pa je v senu in kravjih drekecih...prav romantično...no z prijateljem sva ga celo uspela vžgati na par sekund...dobra stara metoda z bencinom direkt v karburator...seveda sva pri tem naredila celo manjši požar...

gule

Je pa res, da sva toliko vrtela(ročno in na štrom)štarter amija, da je na koncu Xsaro bilo treba startati na guranje...ker sem jaz v trenutku razburjenja ugasnil isto in dober del reanimacije izvajal z ugasnjenim motorjem...

krka964

A za tega rabiš volan?? Najbrž pa še kaj. Je pa enkraten občutek, ko takole zvohaš kakšno priliko, ki je prilika, ali pa ne, saj je vseeno. Seveda največ šteje, ko ti za dosežek čestita soproga ....
Kaj zaenega porekla je avto ?

dyane

Verjamem da je bil drag 100KMaraka.:emot93::emot15:
Èestitam.
[SIGPIC][/SIGPIC]