Ami 8 berline

Začel/a gule, Februar 23, 2013, 12:47:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Saj ni zamera Mike, je konstatacija...super, da si za avto odočil, drugače se ne bi spoznala...

dami

No, vidim da je bolje najprej avte nabavit (za vsak slučaj čim več), jih malo razstavit,
razmetat po različnih lokacijah in si šele potem nakopati žensko za vrat...

Lovro

Citat od: gule;153293Ami jutri pride na domač naslov...pod nadstrešek. Pol pa podrobna defektaža in analiza isplativosti popravka...ali po domače, ali se splača v to starudijo kup gnarja zmetat...

Break ostane doma...v začetku marca pride še CX...:argue1:

ÈESTITAM! :BigThumbs::BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

Èestitam... sam glej, da bo kaj nastalo z njega. Ne pa da se bo razkosal za v dele pa odpad.

Èe ne boš imel namen rihtat ga jaz odkupim pa da ostane v enem kosu. Èeprav ni moj tip ... z rjavo notranjostjo.

dami

Èe je samo barva problem, potem ni velik, lahko hitro menjaš za črno, glavno,
da je drugo O.K.. Ali je težava tudi z letnikom...

janez

dami

Ja to vem, ampak so še drugi s črno armaturko, ali ne.

janez

Ampak nimajo prednjih drsnih šip in motorja brez zunanjega oljnega filtra... pa plastičnih tapet s predali na vratih in rdeče sedeže... pa da je še nebo moder ... pol sem pa čist ZA.

Aja... lahko je tud zelen pa zelene tapete na vratih in zelene sedeže... Sma to je pa ful redko. Sem ga v vseh letih videl samo enkrat. Pomojem je ta isti še vedno pri Kajzerju na odpadu...

dami

Citat od: janez;153374Aja... lahko je tud zelen pa zelene tapete na vratih in zelene sedeže... Sma to je pa ful redko. Sem ga v vseh letih videl samo enkrat. Pomojem je ta isti še vedno pri Kajzerju na odpadu...

Ja koliko ga je še ostalo, je bil že pred desetimi leti v zelo slabem stanju,
ampak je olt-tajmer in veliko vreden...
Zelene tapete... to so tiste z onim čisto navadnim držalom?

Vidiš, jaz imam berlino 71 s tomosovimi zavesicami (so sicer precej zdelane),
amapak je očitno tako zelo 71, da ima motor s filtrom in šipe na "kurbl".
Sem pa zraven dobil nova vrata za drsne šipe...

janez

Tisti je imel plastične zelene tapete s predalom. Je pa končal na odpadu že leta 93 ... Bil je pa iz Loč. Še ko se je takratni lastnik vozil sem ga hodil gledat pa se je kar sproti razpadal tolk v slabem stanju je bil. Ko je potekla registracija mene ni našel pa je Amija zabrisal Kajzerju. Dve leti potem sem iskal neke dele in sem hotel dol vzet iz tistega amija pa je Kajzer ugotovil, da je veteran in hotel 500 današnjih evrov za tiste tapete... Potem nisem več hodil tja gledat kaj je še od avta ostalo. Verjetno nič...

dami

Še malo pa bo dvakratni veteran, drugič še po stažu na odpadu, saj ja tam gnije, že 20 let... Bi mu letos lahko prižgali kakšno svečko ob 20-letnici žalosnega gnitja...
Najbrž niti en vijak od tega avta, ne bo nikoli več na cesti.

Zeko124

@ Dami, jaz mam tudi 71 berline, pa je tudi na vinto spredaj :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dami

Ja, je 71, ampak preveč novi, tako kot moj.

dami

Ja, saj res, imam tudi 69, pa je preveč star...

gule

Pripeljal sem ga na servis, jutri delamo pregled in defektažo??? Evo danes šel z šlepo od VW trgovca, ki so naši sosedi po njega...nekaj slik z mesta prevzema in z mesta razkladanja...:take_picture: