Ami 8 berline

Začel/a gule, Februar 23, 2013, 12:47:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Še nekaj slik...na prvi uradni pokrovitelj prevoza VW:BigThumbs:...

ostale že v servisu...na parkingu...:funny34d:

gule

In še nekoliko za konec...Made in Cimos ! :BigThumbs::emot112::AngelPray:

MSrougeZX

Mislim, da so zavesice še največ vredne...kolko ti je plačal da si mu sčistil dvorišče? Malo heca...avto je v bogem stanju.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Zeko124

Uh... Zavesce so res lepe.. pa tapete tudi ;). A tamle so kar izsekali edn del armaturke? Svašta... Ubožec...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krka964

Lep, ni kaj, dela bo pa tudi z njim....
Zeko pa Anže ti ga razložita v prafaktorje v dveh dneh.
Zanimivo, da so pa eni deli avta lepo ohranjeni. Bo morda zaloga delov, ali kaj več?

pubi2cv

Strop je lep, pa zimsko masko maš tudi, fino...:AngelPray: Pa vidim, da je imel svojčas hi-fi ureðaj instaliran v armaturi...

Gule...skrij tole pred ženo, če hočeš sam sebi dobro :Hammer3:

Pa veliko veselja z njim....

dami

Zanimiva zimska maska, je podobna onim od diane, še nisem videl takšne za ami-ja.
Pa "originalne" ketne maš tudi.
Glede na to, da je ker precej zdelan je še zelo dobro opremljen, originalno ogledalo na amiju ni več samoumevno..., zavesic ne bom niti omenjal.

janez

dami

Citat od: janez;153374Aja... lahko je tud zelen pa zelene tapete na vratih in zelene sedeže... Sma to je pa ful redko. Sem ga v vseh letih videl samo enkrat. Pomojem je ta isti še vedno pri Kajzerju na odpadu...

Mi ni dalo mira in sem šel malo podrezat Kajzerja, ubogi ami še vedno gnije na njegovem odpadu, vendar vreme in razmere niso bile primerne, da bi si ga lahko ogledal (pa gospod je bi tudi malo utrujen, in mu ni bilo plaziti po odpadu).
Ko sem ga vprašal po avtu, je najprej rekel, da ga po delih ne proda. Cene, ki jo je navedel ne bom omenjal, nima smisla, saj nisem na forumu za znanstveno fantastiko... Ampak najbolj zanimivo mi je bilo, da vzrok za "nekoliko" višjo ceno ni več toliko "zgodovinska" vrednost, ampak je gospod rekel, velik strošek z ležarino...
Pri Kajzerju je res nora scena.

dami

Citat od: janez;153473Maska je žal od dijane :)

Se mi je kar zdelo.

dyfan

Citat od: dami;153475... ampak je gospod rekel, velik strošek z ležarino...
O, seveda, saj je prostor med starodobniki na gradu zelo drag :)

Se mi zdi, da bo ami kar do svoje smrti ostal tam.
http://www.youtube.com/watch?v=T2huPPIbQ00
:Hammer3:
Lep pozdrav!

dyane

V Maribori bi rekli temu primerku GOTOF JE!

Ampak verjamem, da ne bo tako, da če ne drugega bo vredi za kakšne dobre koline.

Vidim dobre kose v njem, krače, kareje, pa res dobre krvavice bi se dalo vun narditi,

ampak :emot87: to se neče dogoditi..rabi samo malo spretne roke in kakega majstora ala Keža, pa bo ta ostareli gospod, postal pravi gospodič ami.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Ne izgleda kaj bistveno boljši od unega rumenega, ki ga je Zeko dal v dele ...

No, bo Gule povedal, kaka je situacija, ko ga bodo detaljno prešnofali.

Kar se pa tiče tega odpadarja ... No, ta pa živi v svojem svetu ... Veteranska sekcija - bo dobila streho in se bo (če bo denar) rihtala ... Ja luba duša, kaj od tega kupa rjavine maš pa še za zrihtat?
OK

LP
Primož

gule

Gule se javlja...kratko, ali slatko! Navkljub obupnem izgledu :Its A Live!!!
Je vžgal in sem ga celo vozil v krogu firme kakšnih 10 minut...bremze hvatajo in to zelo dobro! Motor dela odlično, menjalnik ni švoh...Celo štrom ni tako slab, delajo, luči, pozicije, ter hupa...toliko zaenkrat...ostalo, ko pridem domov...

A zato maska ni mogla na mojega, amija jaz pa danes zjutraj, ko budala tišal, pa gledal, kak to gre...

Zaenkrat sem prezadovoljen!

dyfan

Èestitam!
Lepo, da je prišel v prave roke in bo živel dalje.
Potiho sem se bal, da bo sposoben samo še za obdukcijo (za ugotavljanje vzroka smrti)  :)
Lep pozdrav!