Ami 8 berline

Začel/a gule, Februar 23, 2013, 12:47:44 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dami

Èim prej enega predelaj v avtodom...

antasi

ja sej, janez
sem te že mislil klicat,
kaj si dal sliko ene kamp prikolice če prodajaš avto.
No, potem pa le vidim da je to to.
Zanimiva reč.
kako morajo to gledat k na cesti,
ko se kamp prikolica vozi brez vlečnega vozila:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Dobra ideja... Gule, kupiš načrte za ami avto-dom? Aja, če pa te žena flikne ven... http://www.avto.net/_PROSTICAS/ad.asp?ID=7024312&show=1

Sem prevelik Keža za tvoj avtodom...:Hammer3:

gule

Danes bil pri enemu dedeku, ki živi 100 km stran od mene in nabavil neke dele za obnovo Amija...

Imam 2 sprednja leva blatnika in dobim še enega, ter leva sprednja vrata...vse original Citroen, če kdo ima desni blatnik zamenjam(ali zadnji mogoče, vseeno levi, ali desni)...nabavil sem še en poden, stebriček, ispušno cev...NOVO! Eno luč, kabel akumulatorja(menda +), žarnice R2, ene kable za vžig...rabljeno...

Zagrablo me je in me drži...zdaj nema više nazad...tole je hujše kot droga, ali alkohol...:argue1:

gule

Še te stare zadeve...upam, da so kabli iz Yu časov, saj ti današnji niso nizašta...

janez

Stebriček je od dijane... Ga jaz kupim nepreklicno. Pa en blatnik tudi kupim.

Več se bova pa po emailu zmenila. OK?

gule

Prodano gospodu, ki ima smisla za stare Citroene...

gule

http://m.youtube.com/#/watch?v=TmBEXRBpUjA

Evo kako je izgledala test vožnja, po dolgem počivanju.

pubi2cv

Vau...eleganca na višku:BigThumbs:

gule

Včeraj sem pa na amija nataknil registracije od rumenega, ter ga prepeljal do suhe garaže, kjer bo počival do nadaljnjega...lahko rečem, da lepo gre in celo dobro zavira...teral sem ga do 70 km/h...smerokazi in brisalci ne delajo...:Hammer3:

Na koncu potovanja je posijalo sonce in pokazala se je mavrica...naj bo to dober znak za starega frenda!

dbostjan

Naj bo res dober znak, da bo nekoč spet obnovljen zapeljal na cesto...

Zeko124

Ampak barva je pa top! Za moje pojme najbolj paše Amiju :). Srečno!

Mimogrede; a kdo ve, zakaj se sredinski del odbijača pri Amijih nekako zapiga na noter? se da to kako rešit, zaklepat nazaj? :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krka964

Gule, koliko primerkov šteje, takole med nami, tvoja flota Citroenov. Da imam boljši občutek glede lastnega pleha.
Aja, kateri tip barve je tale Ami na sliki?

Lovro

Gule ima že lepo zbirko:BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: krka964;156449Gule, koliko primerkov šteje, takole med nami, tvoja flota Citroenov. Da imam boljši občutek glede lastnega pleha.
Aja, kateri tip barve je tale Ami na sliki?

Štiri zaenkrat...2x ami,1x xsara, 1 cx

Sorodniki, kumovi, prijatelji seveda tudi vozijo...:BigThumbs:CITROEN!

Barva pa je tista umazano bela...