XM-raid

Začel/a superca13, Februar 11, 2013, 08:59:57 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Mater, škoda, da smo udeleženci XM Radia sfalili tega nesrečneža, ki je očitno bil pri Bistri v enakem Citroënovem modelu, kot mi.
Bi mu lahko pomagali, da bi mu čudežna tekočina ne iztekala pa še en XM več bi bil v XM Raid konvoju.

Drgač pa super družba in fajn je preživet dan z ljudmi, ki ob porabi 11l in več ne trenejo z očmi ampak enostavno uživajo v uporabi svojega prelepega XM. Kar je prava sprostitev po vsakodnevnem srečevanju dizelskih rekorderjev, ki bi najraje avto še porivali po avtocesti, če bo zaradi tega poraba 0,05 dcl nižja.

Vsake kvarte je bil kak zadaj malo poseden (zgleda da tale zadnja prema dela probleme tudi pri takem admiralskem vozu ;) ), ampak med vožnjo pa so vsi delovali BP.

Fotografije so. Nič bat.

Sem pa dobil občutek, da so ostali udeleženci v prometu tu in tam hitro ugotovili, da v vzvratnih ogledalih vidijo preveč enakih nenavadnih vozil in pridno spuščali hitri in udobni konvoj naprej. Lepo.

Še enkrat hvala Roku za možnost soudeležbe pa seveda tudi ostalim za fajn družbo ter Superci za osnovno idejo in pot to realizacije!
OK

LP
Primož

mirchi

Pizda tak blizu sn bil. Bi bil na hitro popravil pa nekaj zasluzil...drgac je blo pa fajn. prevozenih slabih 600km...

Citroenovc,O hitrem konvoju bi se dalo debatirat,prav tako o 11 litrih,meni kaze 6.1. Ob malo vecji hitrosti bi blo sr verjetno malo manj...

Mam pa idejo,vajo je treba ponovit!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

Dobro jutro :)
Najprej se vsem udeležencem lepo zahvaljujem za prisotnost. Lepo je bilo po dolgem času videt kolege XM-arje in spoznat še tiste, s katerimi smo se doslej pogovarjali zgolj virtualno :)
XM-arji smo se zbrali v skladu s planom, na samem štartu nam je dan popestril še Mitja, ki nas je prišel pozdravit s prekrasnim GA-jem :)
Vožnja in druženje je bilo nepozabno, lepo je videt konvoj admiralov, ki kruza po naši prelepi deželici.
Vse čestitke lastnikom, da tako lepo skrbite za svoje avte. Oko sokolovo je opazilo, da res cenite in zelo lepo skrbite za to, kar imate. :)
Hvala tudi Citroenovcu, ki nas je podučil o marsičem, povezanim z zahodnim delom Slovenije.
Super je bilo in res, se strinjam z Mirchijevo idejo: to je treba še ponovit :)

Slikal nisem nič, ob pogledu na vse mašine in fotomojstre sem svojo pokalico kar pospravil v žep ;) Dobil pa sem obljubo, da bodo slike priromale tudi sem gor :)

Uživajte in upam, da še kdaj vidimo v takšni zasedbi :)

LP
S

dvorjan

Hocemooo slikeeee. =) Or it didn't happen. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

graetz

Za tiste najbolj neučakane...  ;)

Tiki

:emot112: :BigThumbs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Xandrej

Svaka čast pubeci.

Res mi je žal, da se nisem priključil pa kaj češ služba je služba!

psihopat100posto

:BigThumbs:sej bo še kaka prilika!

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gigo

Kako jih je lepo videt na kupu. Mi je prav žal, da nisem bil zraven. Sašo številko sem si shranil in te bom v vsakem primeru poklical ko bom imel kako vprašanje.

P.S. Skoraj ne morem verjet, da ni blo LHM flekov na asfaltu ;)  Pred leti na trojanah smo meli umetnine na asfaltu  https://picasaweb.google.com/gigo.citroenar/LHMSreAnjeTrojane27Januar2008
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Citroenovc

OK, najprej nekaj takih s same poti.

1) V Bistri so XMi pokazali od kje črpajo svoje konjiče
2-9) med Bistro in Tolminom
10) Tolmin
OK

LP
Primož

Citroenovc

11) Tolmin
12) bencinska Bovec
13) Kluže
14-16) Predel oz Trbiž
17-20) Zelenci
OK

LP
Primož

Citroenovc

OK, zdaj pa moja primerjava določenih detaljev pri vseh 7 XM, ki so bili včeraj udeleženi v XM raidu. Pa začnimo s konjenico:
OK

LP
Primož