XM-raid

Začel/a superca13, Februar 11, 2013, 08:59:57 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Takole je bilo:

V soboto smo trije XM-arji skakali okoli V6-ke, malo pili, malo delali in malo razmišljali. Padla je ideja, da ne bi bilo slabo, če bi se enkrat zbrali in se skupaj malo peljali.
Torej: v soboto, 16. Marca bi se z XM-i peljali na en izlet po SLO, leteli bi do Idrije, kjer bi si ogledali rudnik, pot bi nadaljevali v Kobarid, kjer bi spet odjadrali v kak muzej. Vmes seveda večkrat stojimo v oštarijah(kot se spodobi), da nihče ne bo trpel žeje ali lakote :)

Vse detajle začrtane poti še javim.

Raid bo kar se da na easy in spontan, brez posebnih rezervacij in komplikacij. Kar nam bo ustrezalo, to bomo naredili :) Cilj in namen tega je, da se XM-arji dobimo na kupu, da podebatiramo, pregedamo vozila ter... da se zabavamo :)

Lastniki XM-ov( Psiho, Rocky, Dominik, Deuce, gigo in VSI ostali, ki ste mobilni :)..., vljudno vabljeni.

Zbiram prijave:

Do sedaj potrjeni:

Mirchi
Martin
Superca13
.
.

LP
S

psihopat100posto

načeloma sem za, samo 16.marec je še daleč!hehe

rsm23

jaz sem načeloma tudi za - ne morem pa še za ziher rečt, ker imam že eno obveznost tisto soboto ali pa nedeljo.

superca13

Fino.:) No, zato pa smo javili dober mesec prej, da si lahko v miru rezervirate ;)
Kaj pa ostali, zlikovski, mike666...in drugi?

gigo

Èe bom fraj se z veseljem udeležim sam ne verjamem, da z xm-om. Mirchi boš mogu uletet k meni kak dan, da mi prečekiraš par stvari.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

mirchi

Gigo vse se ds zrihtat. je pa datum res dober nesec naprej tak da izgocori odpadejo!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

zlikovski

psihopat100posto

kaj če bi kaj bližje šli pogledat, ker do Idrije in pol še do Kobarida je kar daleč od nas, nevem če bom lahko tak daleč vozil......:)
lp

dvorjan

Bos dal pa se komu drugemu volan v roke pa je stvar resena.

Sicer pa do Kobarida sta le dva ovinka, kaj pa je to za vas soferje foteljev ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

JureA

Tega raida bi se pa tudi jaz z veseljem udeležil, če bom le utegnil.

Gox

Citat od: psihopat100posto;152036kaj če bi kaj bližje šli pogledat, ker do Idrije in pol še do Kobarida je kar daleč od nas, nevem če bom lahko tak daleč vozil......:)
lp

V Sloveniji pa ja ni nič daleč ...  

aja, daleč je edino penzija :)

Mike666

Citat od: zlikovski;152021Ni vinjete.
:)

pri meni pa ni xm-a in časa ne

psihopat100posto

sej se lahko z meno pelaš, pa pivo zraven piješ! :)

superca13

No lepo, nekaj se nas bo nabralo :)
Èe kdo nima vinjete ali če je komu predaleč, lahko gre z mano, tako da ni izgovorov ;)

LP
S

dami

Citat od: zlikovski;152021Ni vinjete.
:)

Za dobro družbo se lahko tudi za tedensko "razkira", bojo na darsu dobili kar
malo solzne oči, ko bodo videli, da si se jih usmilo....