tuje je boljše

Začel/a smartboy82, Januar 06, 2013, 11:24:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Citat od: isarajli;152716Ne vem zakaj ampak se mi zdi ,da nekateri nikakor nočejo priznati, da je citroen iz leta v leto slabši pri kvaliteti in da poskuša služiti le na obliki, resecija ga je pač zadela.Èe bi vozili vsaj petino toliko različnih avtov ,kot jih je uspelo mene v kšeftarski kariieri, bi lažje razumeli v čem je razlika med znamkami in modeli, tako pač raje bluzijo na pamet, ker verjamejo ,da z petimi avti v življenju isprobali najboljše.
Kakorkoli že, ti želim ,da bi bil zadovoljen ,neglede na to kaj voziš, bo pa to verjetno res ena šola, ki se jo pač plača.

Zdaj pa mi povej eno znamko na SVETU pri kateri v času največje recesije ne šparajo??? Da se avti delajo za najmanjši denar kaj je možno (normalno) in da je povsod enako oz. pri nekaterih znamkah še slabče čeprav eni drkajo na njih OOOO pa to... Sicer pa ti to ne veš ker zate je pač avto do letnika 1990 najboljši! Motor 4 kole pa šajbe na qurb pa mašina da neveš ali so te turbolence dobile ali si dobil parkinsona tak jo trece sploh pri superduper dizlih in se čusdiš da vozniki za tabo z meglenkami vozijo ker so zadimljeni... Ma daj daj...

isarajli

Vem, pa saj se morem ,ker nekateri tega ne razumejo ,če jim samo 3x poveš.
Na jetra mi gre ,ker človek neprastano zagovarja citroena, ni pa sprobal še nič drugega.
Tud ženi je lep čas dobro služil citroen , ampak ga zato ne kujem med zvezde.
Kamorkoli se obrnem, slišim od lastnikov novejših citroenov veliko nezadovoljstva, tudi tu na forumu, od tistih ,ki si znajo priznat realnost. Tud za renaulta, zvezdo itd...Vsi vemo ,da se vsi avti kvarijo, eni bolj drugi manj, ampak kar se dogaja z citroenom zadnje čase, pa ni več normalno. V avto namečejo veliko nepreverjene elektronike in mehanskih delov, na volan pritdijo vrečko z gumbi, da v salonu kupci vreščijo ,da zgleda kot letalo, nato pa kupci - poskusni zajčki sivijo ,ker na servisah ne znajo odpraviti napak in jih odslavljajo, češ ,da je to normalno..mah, ne da se mi več.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

isarajli

Sicer pa ti to ne veš ker zate je pač avto do letnika 1990 najboljši! Motor 4 kole pa šajbe na qurb pa mašina da neveš ali so te turbolence dobile ali si dobil parkinsona tak jo trece sploh pri superduper dizlih in se čusdiš da vozniki za tabo z meglenkami vozijo ker so zadimljeni... Ma daj daj...[/QUOTE]

Mal se ohladi, prid na pivce za živce, pa boš na dvorišču povedal ,če si še istega mnenja, ko boš videl vozni park.

Xandrej

Ne rabim hodit gledat ker me sploh ne zanima... Očitno maš stare rejngle ker te nove samo crkujejo!

Glede na to, da je samo na forumu 7300 uporabnikov in da na dan forum obišče 400 ljudi!

Pojma nimam kaj hodiš tu gor da vsepovsod napišeš kaka rajngla je citroen tega pa ne razumem pa da se ubiješ. Poslušaj v mojem kraju na drugi strani tvojega hriba si tudi car če imaš audi doma pa bilokolko je star lahko je tudi 80 iz 90 let pa si car po moje 5 lkilometrov linije čez brez ni drugače kakor tudi ne druge v sloveniji...

Jaz sem vesel za take ljudi ki si avte kupujejo za sosede! Ker audi ni ne zanesljiv ne udoben kaj šele da je poceni vzdrževanje potem pa ti kot pri nas pri q7 20 kilometrov od frankfurta ojnico vun iz mašine vrže! Pa daš 13 000 za nov motor pa gremo dalje...

Veš kaj je hec, da sem ostal edini v celi familiji poplav teh audi pa fauve pa mercedesev in bmw-jev pa poslušam raznorazne zgodbice pa kak jih lupijo!!!  

Očitno sem zato postal alergičen na vse te audije pa nevemkajvse... Edini avto od AUDI je A8 prejni model ki bi ga mel vse ostalo me ne pritegne in seveda so odlični avti (niso pa nepokvarljivi) kakor tudi ni nobena znamka na svetu. In mislit, da ima citroen probleme z eno zadevo iz BOSCH elektronike morašpa res bit majster, da vrjameš, da neka druga znamko i usto vgrajenim delom nima problema s to dotčno stvarjo!

isarajli

Ker ,te španske slovenščine žal ,ne razumem in se ne spuščam na takšen nivo, se umikam!

Xandrej

No vsaj to si razumel da je bolje da se umakneš!

Pa pa!

Xandrej

Aja admin pa bo že temo uredil. Hvala!

dami

Ja, bo imel veliko dela, ob vsej tej nesnagi, ki smo jo "gor spravli".

ggrega

jaz res ne vem kje vi to servisirate:argue1:

za vsako znamko mora stati zelo dober mojster,ki zna uprabljati tester.

naj samo povem en banalen primer ki bi me lahko kar nekaj stal če me moj mehanik ne bi opozoril nanj. (x5,3.0da)

bil na dopustu,v švici (smučanje) ponoči mrzloooo -26 ,se zjutraj vsedem v avto in verglam ,5x kontakt pa spet verglam ...in tako dalje ampak avto ne pali in pika.

kličem svojega mehanika in pove da naj se ne trudim s servisom ker mi itak ne bodo mogli pomagati,pa čeprav so doma samo tri hiše naprej (bosch)
kljub temu grem peš do njih in povem kaj se je zgodilo oz. kaj se ni
oni prepričani da so zatajile samo ogrevalne svečke,ga gremo na silo vžgat (5 min verglanja na polno),in se odpeljemo na servis,ga priklopijo na tester  in evo izpis,vseh 6 ogrevalnih svečic caput

kot iz topa mi je moj mehanik ustrelil da mi bo na servisu pokazalo da je potrebna menjava ogrevalnih svečk,vendar je caka ravno tu, da dober serviser ki zna brati napake in pozna "svoje" avte točno ve da pri 150 000 ne morejo že enkrat menjane sveče zopet pocrkat, in to vse naenkrat .

skratka v švici nismo menjali nič (kljub njihovemu trudu in prigovarjanju,zasmehovanju-še en pametnjakovič),dal sem jim 20€ za dobro voljo ,avto pa sem dal na toplo v garažo (lastnica apartmajev odstopila svojo)
ko pridem domov pa sledi menjava predgrelnega računalnika ki je nov stal 30€,potem so pa vse svečke kazale delovanje s polno močjo (itak so bile menjane 30tkm nazaj)

hvala mojemu mehaniku za nasvet ,ki mi je privarčeval v najboljšem scenariju vsaj 500€

torej bi pri njih menjal vseh 6 svečk,pa zjutraj spet nebi kresnil,pa potem mogoče še čakal ene tri dni na računalnik....po možnosti bi me odšlepali na servis (avtomatik) in bi bila potem čez čas spet štala...ne bi bilo konca

garac

admin ima vaših kakcev vrh glave in jih ne misli več čistit, sledi zaklepanje teme, če se ne znate kulturno menit med seboj, boste imeli pa 3/4 forumov zaklenjenih, škoda zaradi nekaterih uporabnikov, ampak tako pač je

In ne briga me več kdo je kdo, ali je to Xandrej, Janez, Dexter, Pajo ali Jajo, zame ste na forumu zdaj vsi enaki, nema prijatlejstva, nema več izsiljevanja pa jokanja na ZS!

Par tipov je zjebalo tale forum do temljev, in to te isti, ki so zjebali večino slo forumov.

Ne pišite mi sploh, lahko pišete goxu ali komu drugemu

http://www.youtube.com/watch?v=h9bdd2TCix0
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

PREMAKNJENO iz teme C5 ...

(By: GOX)

če vas bo kaj potolažilo, Bmw serije 3 star 14 mesecev, pot iz dalmacije domov, krepnil hladilnik klime, v avtu +38c.  Otroci in žena navdušeni, na servisu ga še niso takoj zamenjali, so še glumili z filanjem, no po enem tednu, pa res zamenjali...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Citat od: garac;165161če vas bo kaj potolažilo, Bmw serije 3 star 14 mesecev, pot iz dalmacije domov, krepnil hladilnik klime, v avtu +38c.  Otroci in žena navdušeni, na servisu ga še niso takoj zamenjali, so še glumili z filanjem, no po enem tednu, pa res zamenjali...

Moja sodelavka z BMW serije 5 - ista zgodba s hladilnikom, sodelavec prodal Passata zaradi raznih težavic, še enega poznam, ki je imel težave s službenim Passatom.

Vsi šparajo in dajejo slabe materiale not.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

isarajli

Zanimivo kako nekateri takoj začnejo primerjati okvare avtov znancev, tet ,stricev in ne vem koga še, samo da je nemška gara.Govora je v citroenu, ki bi moral za ta denar bit vsaj povprečno vzdržljiv, pa še to ni.Vsi avti se kvarijo, eni več eni manj, če pa kdo ve za kakšen avto ,ki se ne kvari nikoli, se toplo priporočam, neglede na znamko.
Èe nekdo drug na tem forumu pohvali nemca, ga večina takoj opluva, češ kaj počne tukaj, sami pa veselo šimfajo....eh, tipično slovensko.
Kakorkoli že, sory za smetenje in čimveč brezkrbnih km, predvsem pa varnih.
Zaj pa šibam z Švabom na obalo. :)

Lovro

Ja sej to hočmo povedat. Danes so lahko vsi avti pokvarljivi, ne glede na znamko ali državo proizvajalko. Pač - nemca se najraje vzame za primer, ker še vedno veliko ljudi misli, kaki nad-avti so to. Saj so OK, ampak nič boljši ali slabši od ostalih.

Pa ne se vedno jezit, če kdo nemško znamko omeni. Se mi zdi, da so tvoji posti zadnje čase vedno na to temo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Ja eni pa hodijo na citroen foum pa pišejo kak so švabi dobri po njihovem pisanju se mi zdi, da še novih gum nerabijo kupit! Tipično slvensko! Ker pa kupijo enak avto oz slabše opremljen za 15 000 jujrev več samo potem se o okvarah ne pogovarjajo... Spet tipično slovensko! Jebemomater slovenci smo tipični v vseh pogledih!

:Hammer3: