tuje je boljše

Začel/a smartboy82, Januar 06, 2013, 11:24:49 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

@Zeko124:
Pa vedno vec jih ima globalno garancijo, se posebej na podrocju racunalnistva, tako da bi bil seznam kar dolg. =) Med temi, ki so ti verjetno blizu je Samsung, Toshiba ... itd.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Zeko124

Citat od: dvorjan;149395@Zeko124:
Pa vedno vec jih ima globalno garancijo, se posebej na podrocju racunalnistva, tako da bi bil seznam kar dolg. =) Med temi, ki so ti verjetno blizu je Samsung, Toshiba ... itd.

Skupaj z globalno garancijo so vse bolj enotne tudi cene :gimme_money:.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Jaz sem dobil AVR reciver v sloveniji najbolj poceni od celega sveta!!! In to za 100 evrov ceneje kot drugje na internetu in v svetu...

:BigThumbs:

andraž

Citat od: garac;149349dvorjan še vedno se ne morem strinjat s teboj in ti kot poklicni novinar te drage naše slovenske ovce učiš bedarij! Tisto kar v cajtengih piše je zakon, nemčija avtobane vse pa to v vsako vas, direkt iz štale greš na bahn pa gas u stadt.
Ne vem kje vi vidite vse te silne lepe nemške cete, kadar se jaz peljem vedno nekaj flikajo, pa vedno je neki štau. Tisto, kar jim je Hitler naredil je ok, kar pa so kasneje naši rojaki pa je isti kakec ko pri nas, edno kar je so zastonj za razliko od naših, pa ljudje kulturneje vozijo, niso vsi na prehitevalnem z 90 na uro
Morda maš ti nas za butle, zdaj pa upam, da si ti brihta prebral počasi, pa malo razmislil?
Komu ni pomoči? Žal pisuni zvajajo narod z bedastimi forami

Prevozil sem skoraj celo Evropo, po avtocestah in lokalkah, pa tistih do najbolj zakotnih "vukojebin" od smučišč. Pa je bila to Avstrija, Italija, Nemčija, Francija, Slovaška, Èeška, Lichenstein, Švica, Danska, Norveška, Švedska in lahko trdim, da ceste v teh državah v primerjavi s Slovenijo niso bistveno boljše, sploh ne. Mogoče je Slovaška res še nekoliko zadaj, drugače pa ni take razlike, kot jo opevate... Èe se pelješ iz Avstrije v Kiel na severu Nemčije, je AC praktično enaka kot tista iz Lj. v Mb. ali iz Lj. v Kp. Èe tista malce slabša vožnja po naših AC-jih toliko uniči avto, potem to ni neko vozilo, ampak je gajba. Ras je, da so lokalne ceste pri nas precej slabše od AC, vendar zelo hitro naletiš na zelo podobno stanje v katerikoli od zgoraj naštetih držav. Zato to ni in ne more biti izgovor, da je tuj avto zaradi tega razloga boljši.

isarajli

bojo že pogruntali, da je največ odvisno od lastnika-voznika.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

superca13

Včeraj sem slučajno videl na ORF, da so imeli kao Burgerforum in so mladi in stari debatirali o vsem živem. V studiu je stal stari Pinzgauer.
Nam na kraj pameti ne bi padlo, da bi kdaj v studio kakega Tamiča postavili...

gregor

Hihihi kaka fajn debata. Kot nalašč, da povem komentar znanca iz nemčije, ki je prevozil slovenijo od Dravograda do mene. Vam pa dobr gre, samo dobri avti na cesti.
Kajšele bi releč če bi ga na obalo peljal.

Zgodbe o zlatih nemških avtih so po mojem še iz časov, ko so pri nas totalno zrustane avte še na flaše švasali. Takšne kot jih danes še na jug nihče noče odpeljat.
V švabariji si pa lahko dobil takrat solidnega proti našim.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

CitroDS

Moje mnenje je, da imajo najboljše lokalen ceste Hrvati, tanki med vojno so naredili svoje in so bili primorani popraviti ceste.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

gregor

Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

sušo

Še dobr da se ne grejo tok natančnih pregledov pri nas. Ker bi blo pol manj avtov na  cestah pri nas.
Sej ne rečem. Avto more bit izpraven in na slikah je par "cvetk". Sam je pa tud par bučk tko da...

Lovro

Tele tamali avteki so zgleda precej občutljivi...
Poznam možakarja, ki ima Twingota gordinija in ga je bočno zaneslo v robnik. Zvilo je obese in sprožilo stranski airbag, ki je ful odrsal oblogo vrat.

Glede odkrivanja in odpravljanja napak pa kot že rečeno - dober serviser je zlata vreden.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Citat od: Lovro;152697Tele tamali avteki so zgleda precej občutljivi...
Poznam možakarja, ki ima Twingota gordinija in ga je bočno zaneslo v robnik. Zvilo je obese in sprožilo stranski airbag, ki je ful odrsal oblogo vrat.

Glede odkrivanja in odpravljanja napak pa kot že rečeno - dober serviser je zlata vreden.

Moj prijatelj se je v robnik zapeljal s C5 II pa je bočno zaveso ven vrglo pa ga je ravno nagazil. Tolko o malih pa velikih avtih! 100% smo bili, da bo totalka pa ga je zavarovalnica za 5000€ popravila! Avto pa vreden lani 7000... Pa se veselo vozi dalje!

isarajli

Ne vem zakaj ampak se mi zdi ,da nekateri nikakor nočejo priznati, da je citroen iz leta v leto slabši pri kvaliteti in da poskuša služiti le na obliki, resecija ga je pač zadela.Èe bi vozili vsaj petino toliko različnih avtov ,kot jih je uspelo mene v kšeftarski kariieri, bi lažje razumeli v čem je razlika med znamkami in modeli, tako pač raje bluzijo na pamet, ker verjamejo ,da z petimi avti v življenju isprobali najboljše.
Kakorkoli že, ti želim ,da bi bil zadovoljen ,neglede na to kaj voziš, bo pa to verjetno res ena šola, ki se jo pač plača.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Lovro

Ma prijatelj... zmeraj eno in isto napišeš... brez zamere, ne glede na to ali imaš prav ali ne... ponavljaš se že.

Lahko da so slabši... ampak jaz z njimi vsaj do sedaj nisem imel nobenih težav, tudi s "zloglasnim" C5 ne... (zdej se pa že jaz ponavljam).

@CAT, sori za off.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

superca13

Fantje, problem je v servisih, ne v avtih. Danes jih 90 % samo še na diagnostiko zanaša, če le ta nič ne pokaže, so v totalni temi. Niso niti toliko zagnani, da bi vsaj malo razmišljali.  Jaz bom prvega serviserja poslal v 3pm, ki mi bo rekel, da tester nič ne pokaže in da ne ve kaj je narobe. To je nesprejemljivo!!! Oni so zato tam, da rešijo vse probleme, še posebej na novih avtih, ki so po možnosti še v garanciji.

Na Selmarju je zagotovo en profesionalec. Idi tja.

LP
S