Pozna kdo tega BX-a

Začel/a Xantia Marko, December 17, 2012, 05:22:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Citat od: Citroenovc;170785Daj, naredi mu uslugo, pa mu poči dol s havbe to moderniziranje z znakom pa mu nazaj nameni, tako kot mora biti - asimetrično na havbi znakec.
Se podpišem.:BigThumbs:

branko1

Ja, moj je bil. Pa zelo fajn se je peljal.
Ta "znakec" pa je bil narejen že pred mano.
Pa fajn bi bilo če bi se nov lastnik BX-a malce razpisal- da mi bo še bolj žal da sem ga prodal.

ModelJT

Saj tisti, ki je pa ta znakec nardil je pa tudi na forumu oz. je bil aktiven. So še slike v eni od tem. Tako da tale avto je kar veliko forumašev premenjal hehe (vsaj tri po novem).
[SIGPIC][/SIGPIC]

Čojko

ModelJT

Saj ne vem a to isti lastnik prodaja, ampak tale se pa po avtonetu vlači sigurno že več kot 1 leto.  Pa kolk se spomnim je bila prej nižja cena.
[SIGPIC][/SIGPIC]

branko1

posel je posel - mora se nekaj zaslužit.

thundercat

Zelo lep BX. Kaj ima pa od opreme pa nič ne piše.
Èlan Citroen klub Slovenije

ModelJT

Citat od: thundercat;173412Zelo lep BX. Kaj ima pa od opreme pa nič ne piše.

Saj nič nima hehehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

thundercat

Potem je tak kot moj AX, hehe.
Èlan Citroen klub Slovenije

zvezdica22

evo vračam se nazaj z avtom je vse v najlepšem vredu gre kot urca svečke smo menjal pred kratkim zdele malo pred potekom registracije gre na brezplačni tehnični da vidimo če je še kje kaj za popravt žal nism mogla biti tu ker nism mela neta doma čeprav sm zihr da bi tud na plačljivem skozi šel.

Tiki

Ni lepšega občutka kot ko gre star avto v prvo čez tehnični! =)) Veliko varnih km! :BigThumbs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

zlikovski

ggorenc

Citat od: zvezdica22;173670evo vračam se nazaj z avtom je vse v najlepšem vredu gre kot urca svečke smo menjal pred kratkim zdele malo pred potekom registracije gre na brezplačni tehnični da vidimo če je še kje kaj za popravt žal nism mogla biti tu ker nism mela neta doma čeprav sm zihr da bi tud na plačljivem skozi šel.

a si kupila tistega rdecega bxa iz avtoneta?!

ModelJT

Citat od: ggorenc;173708a si kupila tistega rdecega bxa iz avtoneta?!

Dve strani nazaj: http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=170715&postcount=40
[SIGPIC][/SIGPIC]

ggorenc

aja, hvala :BigThumbs: Joj so mi vsec stari stroji. Vedno bolj. Ena nostalgija me daje.