Pozna kdo tega BX-a

Začel/a Xantia Marko, December 17, 2012, 05:22:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

gule

andraž

Ga že ni več na netu... Nov lastnik?

zvezdica22

sej ne vem kako naj napišem ampak pred eno uro sm prišla z tehničnega ni blo potrebe sploh  da bi ga dala na brezplačnega ker je tud na tem plačljivem šel skozi brez problema :)

thundercat

Imam eno butasto vprašanje: je imel katerikoli BX tudi usnjene sedeže ?
Èlan Citroen klub Slovenije

rsm23

Ja, samo so izredno redki primerki - bolj ali manj v tujini. Možno da za SLO trg niti ni bilo te opcije.

thundercat

Ok, nekaj mi je pač rojilo po glavi. Hvala!
Èlan Citroen klub Slovenije

Citroenovc

Opcija je bila. Recimo pri TZ opremi je že bilo možno doplačilo.

Malo sem že pozabil, ampak mislim, da je bil vsaj 1 primerek v SLO prodanega BXa z original leder sedeži.
OK

LP
Primož

andraž

Malo preglej po forumu, je bilo pred časom nekaj pisano o tem avtu.

Citroenovc

Citat od: Uros01;254920https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10744113&display=Citroen%20BX

Ta je že dolgo na avto.net, pozna kdo?

Prav poznam ga ne - je pa sestavljanka različnih modelov (vsaj glede na uraden letnik). Lahko pa je samo letnica napačna in je pač "spimpan" zgodnji TZS (oz glede na motor TZD - kar imam pa občutek, da je bil motor naknadno menjan iz bencinarja na dizelaša)
Pa ne mislim s tem nič napačnega. Ker jih je že tako malo - da je vsak vreden, da se ga ohrani pri življenju.

Lepo je, da je model s še pleksi steklom na C stebričku;
Noter ima še ta "foteljaste" TZ sedeže in ne športne iz prenovljenega TZ;
Spojler zadaj, spredaj in obrobe pragov so original BX - le da pač dodatno namontirani nanj ... Enako velja za meglenke ... Pokrovi platišč so original TZ ..
V bistvu bi mu jaz osebno zmetal dol napise (vsaj Millessime), ker ne pašejo nanj glede na model(no leto) .. pa probal krom lajštice na odbijačih nekako plastificirat (kot so bile v original) pa je potem za pogledat pravzprav že čisto OK TZ '89--90' z dodatnim original GTi lookom.

Pismo, ko zdaj tole gledam - saj sploh ni veliko za narest, da ne bi že na prvi uč zgledal nametanka, ampak čisto lep BX ...

DAj kupi pa uživaj z njim :-)
OK

LP
Primož

MSrougeZX

Na avtonetu opazil belega bx 4x4? Pozna kdo?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

saxovts

Iz podlipe. 1.9 16V motor ima notri

MSrougeZX

Mislil sem tak drugace... Je ok zadeva ali je sestavljanka? Morda lastnik na forumu?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

saxovts

Sestavljen. Ni slab bi pa blo treba par stvari porihtat