Pozna kdo tega BX-a

Začel/a Xantia Marko, December 17, 2012, 05:22:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

DejanO

BX danes našel novega lastnika znotraj sekcije PRL, iz Ljutomera gre na spomlad v Markovce.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

janez

garac

ajga keža, daj no malo po drugih temah poglej, lastnik je na forumu, lp
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ups... ejga sorry... Bom pogledal. Kakšen namig ? :)

Mike666

En ki je isko blatnik za bx-a tistega tabelega zadaj na sliki.

perom

Živjo,

pozna kdo tega BX-a?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7619940&show=1

Na BX-e se ne spoznam dosti, tako da bi prosil še za model, če ugotovite :)

Realna cena?

Hvala!
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

antasi

BX zaenkrat še nima kakšne cene
mogoče se bo to z leti sprememnilo,
zato verjamem da če ga ima prodajalec namen prodat
bi bil mogoč še kakšen dogovor o ceni.
Je pa na pogled lep,
Bxi sicer naj ne bi imeli probleme z rjo,
ni pa nikjer omenjeno da se je obnavljala hidravlika?
Je pa lastnik izgleda citroenar,poglej tistega lepega 2cv zadaj na sliki:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Citroenovc

BX 16 TZS - glede na pleksi na C stebričku, je sicer '90. 16 pomeni, da je 1580ccm motor, TZ je nivo opreme (max za ta motor), S pomeni, da je dvojni vplinjač in da ima 94KM (68kW).

Avto zgleda lep. Èe si ga želiš - pejdi ga pogledat in se bosta že s prodajalcem ujela za ceno. Èe je lepo ohranjen - naj ti tudi par 100Eur ne bo ovira - teh avtov je vse manj.
OK

LP
Primož

superca13

Meni pa uplinjač deluje kot enojni =ni original.  Tako plastično cev za zrak  je imel enojni uplinjač +ročni čok(15TGE).
Zadeve sicer fizično pašejo iz enega na drugega, delujejo pa za en k.l.i.n.a.c.
To so ljudje radi delali v upanju, da bo z enojnim uplinjačem manj potrošil.

Seveda pa se lahko motim.

LPS

Citroenovc

Bemtiš - to si dal pa dobro opazko. Res bi moral biti tisti del cevi, ki pride na vplinjač takle, kot pri temle:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7763826&show=2

In to je seveda res - te predelave v praksi nikoli niso delale dobro, ker med 80KM in 94KM verzijo seveda ni bila razlika samo vplinjač.

Ampak vseeno je za poklicat in preverit, če peroma zanima.
OK

LP
Primož

branko1

e moj bixlrl, sem ga pred leti prodal na Primorsko in še vedno laufa..........lepo.

perom

Hvala vsem za odgovore :)

Bi imeli vi tak avto za vsakodnevno uporabo, da se naredi vsaj 20k na leto?

Poraba vem kakšna je, kaj pa to prinese k vzdrževanju tega strojčka?
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

ModelJT

Jah za vozit je dober, samo cena mi je malo visoka. Samo za tako kilometrino bi bilo že skoraj bolje, da kupiš kako xsaro/xantio HDi oz. TD.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Jaz sem z njim delal cca 25k km letno. Pač popije tam povprečno okrog 8,5-9l 100oktanca. Vzdrževanje je bilo takrat dokaj ugodno - danes ne vem, kako je kaj z dobavljivostjo delov.

Avto je pa itak carski - tak realy quirky. Pač še iz nekih drugih časov. Ko so še znali avte delat :-))

Ma jaz bi se upal z njim vozit redno - samo en dober (ampak dober, ne nekaj napol) servis mu nameni.

Kar se pa tiče komentarjev stila "malo je predrag". Seveda - za 1/4 te cene imaš zagotovo kakega Clia, Punta, Saxo ipd ... Ampak če je problem zbrat toliko denarja za avto, kot je npr tale BX - potem ga je bolje ne kupiti. Prav tako ne kake Xantie, ipd ... Avto pač JE strošek. In nakupna cena je samo del tega stroška.
OK

LP
Primož

zlikovski

Vsak avto je strošek, kakšen koli je.
Je pa res, da imaš še na BX-sih privdih tiste prave hidravlike.

Meni osebno po slikah sodeč je avto vreden več.